eşimin arkadaşının karısı

kadın çok güzel.ben bile hayran hayran bakıyorum kadın olduğum halde.eşim de bakıyor sanki.arada yakalıyorum hayran bakışlarını.rahatsız oluyorum.
sen bile hayranlıkla bakıyorsun kadına bir erkek nasıl bakmasın çok güzel kadına...kıskanmana gerek yok bacım..sanki o güzel kadın kollarını açmış kocanımı bekliyor sanki..kadıncağız güzelse suçune?güzellikte başa belaymış...

canım bu dünyada herkesten daha güzeli vardır mutlaka elbette insan ister istemez bu durumdan rahatsız olabilir fakat önemli olan senin kocanın tutumu . ben olsam kocamı gözlerdim ne yapıyor diye çünkü iş senin kocanda bitiyor.

birde ne kadar gözlemlersen gözlemle erkek kısmı bakacaksa yada başka şeyler yapacaksa zaten sana belli etmeden de yapar . önemli olan sen yokken ne yapıyor. mesela benim çalıştığım yerde çok erkek var ve oraya çok güzel kızlar geliyorlar ve yarı çıplak değil az giyinik geliyorlar bazen erkeklere de hak veriyorum millet aşmış. neyse vel hasılı kelam erkek dediğin kendini bilmeli nefsine hakim olmalı bakmamalı etmemeli.

kişiliktir bence önemli olan ..
kadın kişiliksiz biriyse herkesin kocasına sarkıyorsa dünyanın en çirkini olması bile bişeyi değiştirmez . tabi erkek için de adam da kişilik yoksa güzel çirkin fark etmez .

Nasil bi yerde calisiyosun ki?

evet hem de çok...sevgi açlığı var.

Güzel olup itici olanlar var. Güzel olmayıp yaninda olmaktan hoslandigim insanlar var.çok takma kendi orijinalliğini koru derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…