- 28 Nisan 2011
- 109
- 13
- 118
- 37
- Konu Sahibi ucaolimbera
-
özgüven eksikliği var eşime de güvensizlik var ikisi bir aradaEsin capkin olduktan sonra dekolte giymis giymemis onmli degil
Cirkin olsa kiskanmayacaksn yani
Bu bana tuhaf geldi seninde ozguven eksikligin var keske bu dusuncelerden arinabilsen cunku sadece kendine zarar verirsin
Hemde hayran hayran bakıyor demek!! Bu kızın eşi nasıl peki? Sende ona hayran hayran bak bence!!kadın çok güzel.ben bile hayran hayran bakıyorum kadın olduğum halde.eşim de bakıyor sanki.arada yakalıyorum hayran bakışlarını.rahatsız oluyorum.
Kadin esnine bakmiyirsa umursma guzelse sende suslen ha olmuyorsa gorusmeyin soguk davranin gelmez esinde arkadasiyla disarda gorussun kiskanmakla olmaz seytani cagirma esinin salyasi aksa ne olur kadin bakmadikca bos ver uzme tatli canini sende kocana daha fazla ilgi goztersağolun.belki çok onemli bir dert değil hatta dert değil ama bu düşünce beni çıldırtıyor.kadına da ters davranıyorum bu yuzden.
bir kadın daha fazla aşağılanamazdı. Bu hemcinsini aşağılamaktır.Kadin esnine bakmiyirsa umursma guzelse sende suslen ha olmuyorsa gorusmeyin soguk davranin gelmez esinde arkadasiyla disarda gorussun kiskanmakla olmaz seytani cagirma esinin salyasi aksa ne olur kadin bakmadikca bos ver uzme tatli canini sende kocana daha fazla ilgi gozter
Asalanacak bisey yazmadim kadin bakmadikca adam baksa ne olur dedim tek tarafli ne olcak bakar bakar sonrada vazgecer esibir kadın daha fazla aşağılanamazdı. Bu hemcinsini aşağılamaktır.
adamın bakması salyasının falan akması normal bir durum mu peki?Asalanacak bisey yazmadim kadin bakmadikca adam baksa ne olur dedim tek tarafli ne olcak bakar bakar sonrada vazgecer esi
Konu sahibi alinmadysa proplem yokadamın bakması salyasının falan akması normal bir durum mu peki?
Adam başka kadına sulanırken, kadın kocasına daha fazla ilgi gösterse bu kötü davranışı ödüllendirmek olur ama...Kadin esnine bakmiyirsa umursma guzelse sende suslen ha olmuyorsa gorusmeyin soguk davranin gelmez esinde arkadasiyla disarda gorussun kiskanmakla olmaz seytani cagirma esinin salyasi aksa ne olur kadin bakmadikca bos ver uzme tatli canini sende kocana daha fazla ilgi gozter
Sende guzel ol bak kendine senin eksigin nekızlar eşinizin arkadaşının karısı sizden güzel olsa onu kıskanır mıydınız?ailecek görüşüyor olsanız dahi.utanarak söylüyorum ben çok kıskanıyorum onu.eşim ona bakıyor sanki.siz olsaydınız ne yapardınız kıskanır mıydınız
peki öyle olsun. ama laf hepimiz için geçerli özünde..Konu sahibi alinmadysa proplem yok
"..vasat bir kocayı kıskanıp, güzel kadına kinlenmek komik"şu cümle çok yerinde..Adam başka kadına sulanırken, kadın kocasına daha fazla ilgi gösterse bu kötü davranışı ödüllendirmek olur ama...
Şimdi söz konusu hatun o kadar güzelse, muhtemelen eşi de dengidir...vasat bir kocayı kıskanıp, güzel kadına kinlenmek komik.
sırf kocası başka kadına bakmasın diye mi?Sende guzel ol bak kendine senin eksigin ne
Fazla yeşilçam kafası bence bu İpek , kocanın gözü dışardaysa süslen püslen bi de göbek at cilve yap eve bağla zihniyeti hahaytsırf kocası başka kadına bakmasın diye mi?
Yok kinlenmek her durumda hastalıklı bir insanın yapacağı şey..."..vasat bir kocayı kıskanıp, güzel kadına kinlenmek komik"şu cümle çok yerinde..
Koca vasat olmasa bile güzel kadını kıskanıp, kinlenmek hangi duygudan doğar acaba?
bu da bana benim anneannemi hatırlattı. Ben orta okulda falanken teyzem bekardı o zaman. Teyzeme "güzel kızla yanyana durma çirkin kalırsın" derdi. Bence aynı bakış açısı. Çocuk aklımla bile tuhafıma giderdi bu benim.
Kesinlikle öyle. ya da anadan kalma erkeği eve bağlama formülü. O yüzden kızlarımız evlendikleri zaman şok yaşayıp buraya konu açıyorlar. Onlara göre erkek demek cinsellik demek. Erkek her gece ister.. İstemezse sorun vardır.Fazla yeşilçam kafası bence bu İpek , kocanın gözü dışardaysa süslen püslen bi de göbek at cilve yap eve bağla zihniyeti hahayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?