eşimin arkadaşının karısı

Esin capkin olduktan sonra dekolte giymis giymemis onmli degil
Cirkin olsa kiskanmayacaksn yani
Bu bana tuhaf geldi seninde ozguven eksikligin var keske bu dusuncelerden arinabilsen cunku sadece kendine zarar verirsin
özgüven eksikliği var eşime de güvensizlik var ikisi bir arada

eşin çapkınsa kadının suçu ne? çapkın adam güzel çirkin aramaz herkese başka gözle bakar, o adamla evli olduğun sürece ya alışacaksın bu duruma, ya ayrılacaksın.
bizim de arkadaşlarımız, arkadaşlarımızın eşleri hep güzel kadınlar, ben de güzelim napalım yani görüşmeyelim mi hiçbiriyle, kocalarımız kötü gözle bakar diye? adam olsun bakmasın arkadaşının karısına!

Eşin sapık o zaman. Arkadaşının karısına hayran hayran bakan dışarıda gördüğü hiç bir güzeli affetmez. ASıl sen bunu düşün.

sağolun.belki çok onemli bir dert değil hatta dert değil ama bu düşünce beni çıldırtıyor.kadına da ters davranıyorum bu yuzden.
Kadin esnine bakmiyirsa umursma guzelse sende suslen ha olmuyorsa gorusmeyin soguk davranin gelmez esinde arkadasiyla disarda gorussun kiskanmakla olmaz seytani cagirma esinin salyasi aksa ne olur kadin bakmadikca bos ver uzme tatli canini sende kocana daha fazla ilgi gozter

bir kadın daha fazla aşağılanamazdı. Bu hemcinsini aşağılamaktır.

bu kadının kocası farketmedimi bu durumu. çok fazla görüşmeyin bu insanlarla bi bahaneyle arayı açın bence.

Adam başka kadına sulanırken, kadın kocasına daha fazla ilgi gösterse bu kötü davranışı ödüllendirmek olur ama...

Şimdi söz konusu hatun o kadar güzelse, muhtemelen eşi de dengidir...vasat bir kocayı kıskanıp, güzel kadına kinlenmek komik.

Sende guzel ol bak kendine senin eksigin ne

Ne biçim yorumlar ya kadın güzel diye şeytan ilan edilecek neredeyse, yok dekolte giyiyormuş sanki memesini dışarı taşırıyo bacaklarına süper mini geçiriyo HİÇ SANMIYORUM ! Hem giyse ne olacak, yanınızdaki 'ADAM'(!), eşim dediğiniz yani hayatınıza geleceğinize ortak ettiğiniz diğer yarınız bu kadar tıynetsiz mi? Kadın dekolte giyiyor diye eşinizin bakması açıklanamaz yazın yada plajda hepimiz açık saçık giyiniyoruz ben kimseye dönüp bakmıyorum, bana bakana da art niyet bulurum.
Biraz özgüvenli olun eşiniz kusura bakmayın ama sapık yani arkadaşının karısına hallenecek durumdaysa sapık bu çapkınlık değil adilik. Burnunun dibinde karısı ve arkadaşı varken o kadına bakan adam dışarda uçana kaçana herkese rahatca bakıyordur zaten ve hatta daha da ileriye gider.

Sadece dış görünüşe önem veren erkekler daha güzeli cıkınca karsısına elbette bakar..önemli olan biz kadınların bunu farketmesi evlenmmeden önce sadece yüz güzelliğime mi asık diye düşünmesi.inanın boşanmayla sonuçlanan coğu evliliğin sebebi bu.dış güzellik .insanları yeterince tanımadan evleniyoruz,sonra tabiki gidip başkasınada bakabilir..tek kriteri güzellik olan bir adam.çapkın adamların özellikle farkediliredilmez uzak durulması gerekir..

"..vasat bir kocayı kıskanıp, güzel kadına kinlenmek komik"şu cümle çok yerinde..
Koca vasat olmasa bile güzel kadını kıskanıp, kinlenmek hangi duygudan doğar acaba?
bu da bana benim anneannemi hatırlattı. Ben orta okulda falanken teyzem bekardı o zaman. Teyzeme "güzel kızla yanyana durma çirkin kalırsın" derdi. Bence aynı bakış açısı. Çocuk aklımla bile tuhafıma giderdi bu benim.

Yok kinlenmek her durumda hastalıklı bir insanın yapacağı şey...
Faraza kendimi konu sahibinin yerine koydum da, eşim bir Collin Farrel olsa mesela, yanımızdan Cate Blanchette geçse, ben "belki", yaw keşke şu hatun kadar güzel olsaydım bende diye bir anlık içimden geçebilir...kadına ne hakla kinlenecem ki, Yaradan güzel yaratmış, kadının ne suçu var

Fazla yeşilçam kafası bence bu İpek , kocanın gözü dışardaysa süslen püslen bi de göbek at cilve yap eve bağla zihniyeti hahayt
Kesinlikle öyle. ya da anadan kalma erkeği eve bağlama formülü. O yüzden kızlarımız evlendikleri zaman şok yaşayıp buraya konu açıyorlar. Onlara göre erkek demek cinsellik demek. Erkek her gece ister.. İstemezse sorun vardır.
bu şehir efsaneleriyle büyüdükleri için evlendikten sonra normal olan cinselliği sorunlu sanıyorlar.
Hepsi kabuktan çıkamamakla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…