eşimin arkadaşının karısı

Ben bakımlı olduğum sürece kendimi beğenip sevdiğim sürece başka bi kadın benden güzelmiş çirkinmiş umrumda olmaz.sizin daha çok eşinizden kaynaklı bence.selülitlerim de kilo alınca çıkar.ben selülitlerim çıktı desem bile o boşver falan der.hiç ama hiç önemsemez öyle şeyleri.

bence kimin karısı olursa olsun iş eşinizde bitiyo..
yani biraz dikkatli davransa bukadar kıskanmazdınız..

Güzel olmak kadının suçu değil. Suç eşinde. Arkadaşının karısına bakacak kadar ....... Abartılı ve iç geçirecek, onu arzulayacak şekilde bakıyorsa, çek köşeye, sen benim yanımda arkadaşının karısına bakacak kadar şe.... misin de. Biraz adamlık gururu varsa belki hatasını anlar. Ama sanmıyorum.

Ayrıca bu konuyu görünce aklıma geldi. Sırf güzel olduğu için, arkadaşlarının sevgilisiyle bilerek tanıştırılmayan, aynı ortama sokulmayan kız arkadaşlarım var... Yazık şu kadınlara... Yapmayın, etmeyin. Güzel diye ahlaksız olacak değil. Yanınızdaki erkek, adam mı onu sorgulayın önce.

ne güzel keşke benim eşim de öyle olsa

kıskanabilirsiniz bu çok normal ve bunu kabul ettiğiniz içinde üstesinden gelmeniz daha kolay olur mümkün olduğunca az görüşün o insanlarla oda eşiniz bakıyo diye düşündüğüm için değil kendini iyi hissetmiyorsanız o insanlarla boşuna kendinizi yıpratırsınız :)

nasıl yapabilirim bunu

Esin capkin olduktan sonra dekolte giymis giymemis onmli degil
Cirkin olsa kiskanmayacaksn yani
Bu bana tuhaf geldi seninde ozguven eksikligin var keske bu dusuncelerden arinabilsen cunku sadece kendine zarar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…