- Konu Sahibi ucaolimbera
-
kızlar eşinizin arkadaşının karısı sizden güzel olsa onu kıskanır mıydınız?ailecek görüşüyor olsanız dahi.utanarak söylüyorum ben çok kıskanıyorum onu.eşim ona bakıyor sanki.siz olsaydınız ne yapardınız kıskanır mıydınız
ben de çok üzülüyorum ama elimde değil ki.böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum.güzelle bakmak sevaptır.ama sen görüşmemeye çalış o aile ile sana iyi gelmiyor.kadın ne yapsın güzel olmak suç mu.
ne güzel keşke benim eşim de öyle olsaBen bakımlı olduğum sürece kendimi beğenip sevdiğim sürece başka bi kadın benden güzelmiş çirkinmiş umrumda olmaz.sizin daha çok eşinizden kaynaklı bence.selülitlerim de kilo alınca çıkar.ben selülitlerim çıktı desem bile o boşver falan der.hiç ama hiç önemsemez öyle şeyleri.
aynı benim gibisin.kıskanırım ayrıcac da gerçekten çok dekolte giyen birisiyse de görüşmem belki. kıskanç bi insanım
bakar o biliyorum ben.kocam çapkın arkadaşının karısına bile bakar, bunlarla yaşamak zor bee
yapmaya çalışacağım.Ailecek gorusme madem araya mesafe koy
bakar o biliyorum ben.
evet maalesef.bu bakmalar bakmakla kalmaz diyorsun yani
nereye kadar insanlardan kaçıracaksınız kocanızı. her arkadaşın karısından korkacakmısınız. heerkesle irtibatınızı kesmeniz gerekecek bu düşünceyle. siz kangren olan yeri kesmedikçe yara bütün vücudu yok eder. kısaca çözüm değil buyapmaya çalışacağım.
evet maalesef.
nasıl yapabilirim bununereye kadar insanlardan kaçıracaksınız kocanızı. her arkadaşın karısından korkacakmısınız. heerkesle irtibatınızı kesmeniz gerekecek bu düşünceyle. siz kangren olan yeri kesmedikçe yara bütün vücudu yok eder. kısaca çözüm değil bu
harikasın.boşa kurtul bee bunun güzeli var seksisi var çekicisi var çıtırı var kaşarı var.var Allah var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?