- 28 Nisan 2011
- 109
- 13
- 118
- 37
- Konu Sahibi ucaolimbera
-
sağolun.belki çok onemli bir dert değil hatta dert değil ama bu düşünce beni çıldırtıyor.kadına da ters davranıyorum bu yuzden.Ya eşin kendini duzeltecek ya da ayni ortamlarda bulunmayacaksiniz. Bununla yaşamak çok kötü. Allah yardimciniz olsun...
aynen valla ama benim odunum demez ki maaşallah de der.Ve bence bununla yüzleşin ornegin ben söylerim eşime" x ne hoş bir kadin ya maşallah " derim. Hani kiskanclik ruzgari estiğinde erkege daha çekici geliyor ama böyle dedigimizde kendimize guvendigimizi göstermiş oluyoruz.
Ve eğer esin odun değilse"benim karim daha güzel derse" demeyin keyfinize
sağolun.belki çok onemli bir dert değil hatta dert değil ama bu düşünce beni çıldırtıyor.kadına da ters davranıyorum bu yuzden.
haklısınızburada en cok ilgimi ceken sizin kendinize olan guvensizliginiz oldu kendinizi yeteri kadar guzel bulmuyor olabilir misiniz ? cunku kendini begenen kendiyle barisik bir kadin karsisinda ne kadar guzel olursa olsun bu sekilde bir kiskanclik icine girmez esinizin capkin olmasini belki anlayabilirim ama arkadasinin esine yan gozle bakabilecek kadar karaktersizlesmesini anlayamam bence siz kadini cok begendiginiz icin boyle birsey olmasa bile kendinizi kurup esiniz bakiyormus gbi bile hissedebilirsiniz tavsiyem su esinize hicbirsekilde bu kiskancligi hissetirmeyin kendi degerinizi cok dusurursunuz
aynen valla ama benim odunum demez ki maaşallah de der.
yok aslında mesafeli bile davranıyor.sanırım anlıyor ben bu yüzden üzülüyorum kadıncağızın suçu ne diyeKadına değil de eşine ters davran bence onun suçu ney ki?
karşılık mı veriyor ??
Hiç belli olmaz ama canım. Mesela ben bazen çok güzel bulduğum birini eşime överim bana göre o benden daha da güzeldir. Eşim saçmalama ya neresi güzel der ben anlatırım oda sen kendi güzelliğinin farkında değilsin herhalde derhehh hissettiğim tam da bu.
yok aslında mesafeli bile davranıyor.sanırım anlıyor ben bu yüzden üzülüyorum kadıncağızın suçu ne diye
şimdi şöyle eşim aşırı derecede yakışıklı bir adam.aşırı.bundan dolayıdır ki çapkın.bense pek güzel hissetmem kendimi.eşim de beni fazlaca eleştirir güzellik konusunda.işte selulitlerin var kilolusun da bilmemne de.zoruma gider.belki bu,nedenle bu güvensizlik.ayrıca bir kez aldatıldım.kadın güzel olabilirde hal ve haraketleri nasıl...
herhangi bir tehlike seziyor musunuz...
eşinizin daha önceden herhangi bir haraketini davranışını başkalarına karşıda yakaladınız mı...
yani güzellik görecelidir neticede... siz kendinizi çok güzel bulmuyor olabilirsiniz ama çapkındır dediğiniz eşiniz... heleki çapkınsa demekki sizde bişeyler bulmuş ki evlenmiş sizinle yani bunlarıda bilmek lazım...
ne şekilde evlendiniz... ne kadar tanıyorsunuz eşinizi... size karşı alakalı değilmi önce bunları bilmek lazım sonra acaba gözü dışarda olabilirmi bu adamın yada sizi aldatabilecek kapasitesi varmı diye yorum yapmak lazım...
canim heryerde guzel kiz pis niyetli erkek onlarida gorup bakar bence rahatsiz olma. Hem herkesin farkli farkli yerleri guzel mesela senin dudaklarin onun dudaklarindan daha guzeldir. Yada sen daha espirilisindir. Yada daha eglenceli vs. Yani guzellik gorecelidir bence. Sen kadin guzel diye kendine kuuntu yaptin bence bakmaz hayran hayran niyr baksin esin.kızlar eşinizin arkadaşının karısı sizden güzel olsa onu kıskanır mıydınız?ailecek görüşüyor olsanız dahi.utanarak söylüyorum ben çok kıskanıyorum onu.eşim ona bakıyor sanki.siz olsaydınız ne yapardınız kıskanır mıydınız
bu durum seni çok rahatsız ediyorsa görüşmemek için bahaneler bul.işim var , yok bugün çok hastayım falan de eşine.görüşmeyi tamamen kesemeseniz bile görüşme sayınızı azaltabilirsiniz.mecburen görüşmeniz gereken zamanlarda ise en güzel halinizi ve tavrınızı takının.bayana laf sokmak yerine gayet özgüvenli davranın ve suratınızda kocaman bir gülümseme olsun.kıskandığını belli etme bence.ortamda parlamaya çalış.inan belki bir süre sonra ortamda kıskanılan kadın sen olursun.dış görünüşten ziyade tavır ,davranış,akıl da kadınları güzel gösteren unsurlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?