eşimin arkadaşının karısı

Ve bence bununla yüzleşin ornegin ben söylerim eşime" x ne hoş bir kadin ya maşallah " derim. Hani kiskanclik ruzgari estiğinde erkege daha çekici geliyor ama böyle dedigimizde kendimize guvendigimizi göstermiş oluyoruz.

Ve eğer esin odun değilse"benim karim daha güzel derse" demeyin keyfinize

burada en cok ilgimi ceken sizin kendinize olan guvensizliginiz oldu kendinizi yeteri kadar guzel bulmuyor olabilir misiniz ? cunku kendini begenen kendiyle barisik bir kadin karsisinda ne kadar guzel olursa olsun bu sekilde bir kiskanclik icine girmez esinizin capkin olmasini belki anlayabilirim ama arkadasinin esine yan gozle bakabilecek kadar karaktersizlesmesini anlayamam bence siz kadini cok begendiginiz icin boyle birsey olmasa bile kendinizi kurup esiniz bakiyormus gbi bile hissedebilirsiniz tavsiyem su esinize hicbirsekilde bu kiskancligi hissetirmeyin kendi degerinizi cok dusurursunuz

aynen valla ama benim odunum demez ki maaşallah de der.

haklısınız
ben nedense kendimi güzel bulmam.

Kendine olan özgüveni biraz tamir et canım benim..
Sonra inan insan kendine güveni gelince bu tarz fikirler üretmiyecek beynin..
Eşinin de sanmiyorum senin sandığın gibi ilgisini...

aynen valla ama benim odunum demez ki maaşallah de der.

Görüşmeleri azaltabilirsiniz eğer mümkünse.

Ama kiskancliginizi belli edip kötü davranmaya, kadini bozmaya vs calismayin cünku daha kotu oluyor. Biraz komik duruma dusulebiliyoruz çünkü hissediliyor ne kadar saklasak bile...

hehh hissettiğim tam da bu.
Hiç belli olmaz ama canım. Mesela ben bazen çok güzel bulduğum birini eşime överim bana göre o benden daha da güzeldir. Eşim saçmalama ya neresi güzel der ben anlatırım oda sen kendi güzelliğinin farkında değilsin herhalde der Ay al kıtlama şeker niyetine ye ozaman.

Hem kendine güvenen kadın istemsiz olarak güzelleşir unutma.

kadın güzel olabilirde hal ve haraketleri nasıl...
herhangi bir tehlike seziyor musunuz...
eşinizin daha önceden herhangi bir haraketini davranışını başkalarına karşıda yakaladınız mı...
yani güzellik görecelidir neticede... siz kendinizi çok güzel bulmuyor olabilirsiniz ama çapkındır dediğiniz eşiniz... heleki çapkınsa demekki sizde bişeyler bulmuş ki evlenmiş sizinle yani bunlarıda bilmek lazım...
ne şekilde evlendiniz... ne kadar tanıyorsunuz eşinizi... size karşı alakalı değilmi önce bunları bilmek lazım sonra acaba gözü dışarda olabilirmi bu adamın yada sizi aldatabilecek kapasitesi varmı diye yorum yapmak lazım...

Madem kadin bakimli ve guzel sizde oyle olun sizde giyinin guzelligin birinci kurali ozguvendir bir kadin ne kadar guzel olursa olsun ozguveni yoksa kimsenin ilgisini cekmez ve ama ha diyim esinize bunu belli etmeyin aklinda yoksa bile aklina sokarsiniz mazallah

bu durum seni çok rahatsız ediyorsa görüşmemek için bahaneler bul.işim var , yok bugün çok hastayım falan de eşine.görüşmeyi tamamen kesemeseniz bile görüşme sayınızı azaltabilirsiniz.mecburen görüşmeniz gereken zamanlarda ise en güzel halinizi ve tavrınızı takının.bayana laf sokmak yerine gayet özgüvenli davranın ve suratınızda kocaman bir gülümseme olsun.kıskandığını belli etme bence.ortamda parlamaya çalış.inan belki bir süre sonra ortamda kıskanılan kadın sen olursun.dış görünüşten ziyade tavır ,davranış,akıl da kadınları güzel gösteren unsurlar bence

şimdi şöyle eşim aşırı derecede yakışıklı bir adam.aşırı.bundan dolayıdır ki çapkın.bense pek güzel hissetmem kendimi.eşim de beni fazlaca eleştirir güzellik konusunda.işte selulitlerin var kilolusun da bilmemne de.zoruma gider.belki bu,nedenle bu güvensizlik.ayrıca bir kez aldatıldım.

canim heryerde guzel kiz pis niyetli erkek onlarida gorup bakar bence rahatsiz olma. Hem herkesin farkli farkli yerleri guzel mesela senin dudaklarin onun dudaklarindan daha guzeldir. Yada sen daha espirilisindir. Yada daha eglenceli vs. Yani guzellik gorecelidir bence. Sen kadin guzel diye kendine kuuntu yaptin bence bakmaz hayran hayran niyr baksin esin.

Vay be ne günlere kaldik. artik güzellikde suc. Neden kadinlar birbirini desteklemezde köstekleme meraklisidir, hic anlamadim. Hic anlamayacagimda. Burda kadin güzelse, onun sucu ne ?
Bence özgüvenini yükseltmeye bak, bol bol kitap oku bu konuda. Birde ne olursunuz baska kadini suclamadan önce eslerinize sahip cikin lütfen, yok dekolte giyiniyormusda, oldu isterseniz sizin gibi düsünenler icin peceyle dolasalim etrafta, herkes rahatlasin. Lütfen bir laf var, Karpuz kabugunu hatirlatmayin tam getiremedim, yani korkular gercekleri yaratir ona göre.
Her kadin ama her kadin güzeldir. Bakimli oldugu sürece.

onunla görüşmese ne olacak ki dışarısı güzel kadın kaynıyor,adam kafaya koyduysa hertürlü yapar yapacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…