eşimin arkadaşının karısı

ne desem bilemedim

ne desem bilemedim

Bak canim kardesim esin gercekten cok serefsiz, aklin aliyor mu arkadasim dedigi birinin karisina bakiyor. Arkadasi da ya durumu cakmadi, yakistiramiyor ya da hafiften g.vat, ben olsam karima bakan arkadas!!!imla asla gorusmem, agzini burnunu da kirarim. Esin evine gelen misafire goz koyan bir tip, ultra serefsiz tekrar yazmak istiyorum. Alain Delon olsa ne, her sey tip mi? Sen ona aman boyle yakisikli diye bakmayi birakip biraz da kisiligine bak yoksa bu herif seni daha cok kandirir.

valla şu anda olayın boyutu iyice değişti... ne yalan söyleyim senin o çok yakışıklı dediğin eşine acayip sinir olmuş durumdayım... sinir olmuş kelimesi az bile... senin selülitlerin bi tarafınamı batıyormuş... ayrıca kiloluda olabilirsin ama bir eş olarak ne iğrençtirki sizin suratınıza karşı bunları söyleyebiliyor....nice güzel bakımlı bayanlar var eşleri tarafından hergün aldatılan... ama nice kilolu, bakımsız, ilgisiz bayanlar var eşleri gözlerinin içine bakıyor... eşin hep yakışıklı olsa ne kadar olur... karaktersiz olduktan sonra... evet tamam bakımlı bir eş istiyor olabilir... ama bunu sizi kırarak değilde sporamı yazılsak... yada sabahları koşumu yapsak hem sen şu yağlarından kurtulursun hemde ben baklava yaparım falan gibi espirili bir şekilde yaklaşabilir yani... bu ne yaa aşşalaya aşşalaya konuşuyor... karşısında onu seven değer veren bir karısı olduğunu unutmasın... lütfen tavrınızı koyun... çok sinir bozucu davranış bunlar.. kendine gelsin... ve sizde size böyle şeyler söylediğinde kendine gel senin karşında karın var diyerek sert bir şekilde tavrınızı belli edin...

aynen.benimkiler maaşallahı var katlandı da katlandı.ne yapcam bilmem.
canim internete yaz selulit hareketleri diye cikan videolari izle yap. Uni okurken bi ara olmustu yine bende hareketlerle kurtulmustum. Bide ben zayifim hem zayif hem selulit hic hos olmuyor. Bide erkekler bakimli oldukca daha bi hoslarin gidiyor. Spora basladim dedim esim vay bakimli karim dedi hemen hosuna gitti sende dene bence

Eşiniz sizin ozguveninizi bastırarak kendini hakli göstermeye calisiyor belli ki..

Kendinize guveninizi kaybetmissiniz sayesinde....

ne desem bilemedim ama daha iyisini hak ettiğinizi düşünüyorum yorumlariniza bakarak... Lutfen kendinizi kotu hissettiren şeyleri değiştirin, kabullenmeyin....

güzellik yakışıklılık kıyaslamalar falan... ne çocukça, ne olgunlaşmamış ilişkiler bunlar. bir de evliymişsiniz. Tuhaf yani... eşinizin yanında ezik hissediyorsanız ve eşiniz sizin fiziksel özelliklerinizi eleştirip duruyorsa bunun kadıncağızın güzelliğiyle bir ilgisi yok. bu sizin evliliğinizin problemi. ayrıca kocanız kadına bakıp dururken kadın soğuk davranıyormuş. daha ne yapsın yani? İğrenç gerçekten eminim o kadın daha çok rahatsız oluyordur.

bana da öyle geliyor

Canım bulunduğun durum gerçekten zor... AMA hiç bizaman kafanı eyme eşine karşı o ne yapıosa arkadaşının kızınamı bakıo sende erkeklere bak... eğer o oyleyse sende yap... ve açık bi insanmısın bilmiyorum ama dekolte giy ve bak bakalım eşin seni dekolteli görunce kıskanacakmı? sevgisini ölç... ve bırak o gelsin senın yanına... (cinsel anlamda) hatta naz yap işe yarar belki... bu arada senı zamannda aldatması kötu olmuş... keşke zamannda bunu duydugn zaman dersini verseymişsin.. ayrca kaç kılosunki? diyetsyen bırıysen okdr çok kılolu oldgnu dusunmyorum ayrca selülit her kadında wardır..... sen bakmlı ol dekoltelı gez bakalm eşinnin tepkisi ne olucak bol bol makyaj yap ...ayrıntılarıda bize yaz... ALLAH yardmcın olsun ve sabır versin..İNŞ hersey yoluna girer...

Ah biz kadınlar, kocalar hep ultra süper yakışıklıdır, bizde onların yanına yakışmayan garibanlar, lütfen önce şu psikolojiden kurtulun, yakışıklıysa sizde genç ve güzelsiniz, kilonuz varsa verirsiniz, selülit denen şey biraz spor ve dengeli beslenmeyle hallolur, ayrıca bunları da eşiniz için değil kendiniz için yapın, beğenmeyene kapı orda, evlenirken silah mı dayıyorlar erkeklerin başına.

Bir an önce özgüveninizi geri kazanın, kendinizi eşine yakışmayan biri olarak görmekten vazgeçin.
Hem ne demek arkadaşın eşine bakmak? Eşiniz yakışıklılığına çok güvenmesin birgün başka bir arkadaş eşine bakarken yüzünü gözünü dağıtıverirler.

Valla konu sahibesi ben senin cici, saf ve iyi niyetli bir insan oldugunu dusunuyorum. Uyanik , g.vat kocan da seni saf bulmus kandiriyor, sevginden zaafindan faydalaniyor. Yazdiklarini okurken yazik diye dusundum, daha iyisini hakediyorsun.

Bir an önce özgüveninizi geri kazanın, k

Ben burdaki kadınlarımız kendilerini iyi hissetsinler diye bu tür konulara "çirkinim ben" yazıyorum Mune hanım. Bu sayede kadınlarımız özgüvenlerini geri kazanıp "canıımmmmm deme öyle kendini sevmelisin" kıvamına geliyorlar. Ve böylece misyonumu tamamlamış oluyorum. =(

Fal topigine nie gelmiyon gız

üstlendiğin misyondan ötürü seni tebrik ediyorum istinasız her konuya çirkinim yazıp kadınlara moral veriyorsun özgüvenlerini geri kazanıyorlar sayende.

Beni tanıyan herkes çok çirkin olduğumu, eşimle yakışmadığımızı söylerler ve ben eşimden eksik hissediyorum kendimi.

-bi dk yea benim eşim yoktu-
Herkes cevrem ve beni taniyanlar beni cok guzel bulur diyo sanki iyy ne cirkinsin yada vasatsin diyecekler sahsen ben cirkin buldugum halde arkadasima tanidigima cirkinsin demiyorum gerek yok yersiz kac kisi derki sonra tanimlarken "cevrem tarafindan begenilen biriyim" ama niye boyyyyle boylleee kiiiii..... vallah biktimdi iyi espri bu arada bide konu sahibi esin cok fena bide aldatilma varmis pembis gozluklerini nezaman kirican ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…