- 28 Nisan 2011
- 109
- 13
- 118
- 37
- Konu Sahibi ucaolimbera
-
ne desem bilemedimEsiniz aldatmaya meyilli biri, bunu siz de biliyorsunuz ve kabullenmissiniz.
Eeee, o zaman ? Yani zaten bile bile lades dediyseniz, herifin oteye beriye bakmasini kabullenmisseniz simdi derdiniz nedir ? Baska birine bakmasi mi, bu baktigi kisinin tanidiginiz biri olmasi mi, arkadasinin karisi olmasi mi, yoksa kadinin gercekten cok guzel olmasi mi?
Bu arada esiniz gercekten cok ahlaksiz. Yani aldatan erkeklerin %99.9undan daha da ahlaksiz, cunku erkeklerimiz yenge statusundeki kadinlara yan gozle bakmaz genelde. ama sizinki bunu bile yapmis. Siz bu adamdan bu evlilikten ne bekliyorsunuz ki? Yazik degil mi sana canim akrdesim, cumlelerinde kendimi eksik, yetersiz goruyorum vs demissin ? Ahlaksiz bir herif icin kendini neden bu psikolojiye mahkum ediyorsun, yazik sana.
Tamam kanmaya devam et ozaman ne diyimçok seviyorum onu.bir sözüne kanıveriyorum.
ben 26,o 29.yaşlarınız kaç çok merak ettim eğer mahsuru yoksa
çok seviyorum onu.bir sözüne kanıveriyorum.
ne desem bilemedim
valla şu anda olayın boyutu iyice değişti... ne yalan söyleyim senin o çok yakışıklı dediğin eşine acayip sinir olmuş durumdayım... sinir olmuş kelimesi az bile... senin selülitlerin bi tarafınamı batıyormuş... ayrıca kiloluda olabilirsin ama bir eş olarak ne iğrençtirki sizin suratınıza karşı bunları söyleyebiliyor....nice güzel bakımlı bayanlar var eşleri tarafından hergün aldatılan... ama nice kilolu, bakımsız, ilgisiz bayanlar var eşleri gözlerinin içine bakıyor... eşin hep yakışıklı olsa ne kadar olur... karaktersiz olduktan sonra... evet tamam bakımlı bir eş istiyor olabilir... ama bunu sizi kırarak değilde sporamı yazılsak... yada sabahları koşumu yapsak hem sen şu yağlarından kurtulursun hemde ben baklava yaparım falan gibi espirili bir şekilde yaklaşabilir yani... bu ne yaa aşşalaya aşşalaya konuşuyor... karşısında onu seven değer veren bir karısı olduğunu unutmasın... lütfen tavrınızı koyun... çok sinir bozucu davranış bunlar.. kendine gelsin... ve sizde size böyle şeyler söylediğinde kendine gel senin karşında karın var diyerek sert bir şekilde tavrınızı belli edin...şimdi şöyle eşim aşırı derecede yakışıklı bir adam.aşırı.bundan dolayıdır ki çapkın.bense pek güzel hissetmem kendimi.eşim de beni fazlaca eleştirir güzellik konusunda.işte selulitlerin var kilolusun da bilmemne de.zoruma gider.belki bu,nedenle bu güvensizlik.ayrıca bir kez aldatıldım.
canım benim eşimde yakışıklıdır ama ben ona hep tıpsızsın derim(bazen şaka bazen ciddi) çıktıgımızdan beri burnu havaya kalkmasın diye dene bakıyım ne diye karşılık vericek......ben 26,o 29.
canim internete yaz selulit hareketleri diye cikan videolari izle yap. Uni okurken bi ara olmustu yine bende hareketlerle kurtulmustum. Bide ben zayifim hem zayif hem selulit hic hos olmuyor. Bide erkekler bakimli oldukca daha bi hoslarin gidiyor. Spora basladim dedim esim vay bakimli karim dedi hemen hosuna gitti sende dene benceaynen.benimkiler maaşallahı var katlandı da katlandı.ne yapcam bilmem.
şimdi şöyle eşim aşırı derecede yakışıklı bir adam.aşırı.bundan dolayıdır ki çapkın.bense pek güzel hissetmem kendimi.eşim de beni fazlaca eleştirir güzellik konusunda.işte selulitlerin var kilolusun da bilmemne de.zoruma gider.belki bu,nedenle bu güvensizlik.ayrıca bir kez aldatıldım.
bana da öyle geliyorgüzellik yakışıklılık kıyaslamalar falan... ne çocukça, ne olgunlaşmamış ilişkiler bunlar. bir de evliymişsiniz. Tuhaf yani... eşinizin yanında ezik hissediyorsanız ve eşiniz sizin fiziksel özelliklerinizi eleştirip duruyorsa bunun kadıncağızın güzelliğiyle bir ilgisi yok. bu sizin evliliğinizin problemi. ayrıca kocanız kadına bakıp dururken kadın soğuk davranıyormuş. daha ne yapsın yani? İğrenç gerçekten eminim o kadın daha çok rahatsız oluyordur.
Bir an önce özgüveninizi geri kazanın, k
Ben burdaki kadınlarımız kendilerini iyi hissetsinler diye bu tür konulara "çirkinim ben" yazıyorum Mune hanım. Bu sayede kadınlarımız özgüvenlerini geri kazanıp "canıımmmmm deme öyle kendini sevmelisin" kıvamına geliyorlar. Ve böylece misyonumu tamamlamış oluyorum. =(
Ben burdaki kadınlarımız kendilerini iyi hissetsinler diye bu tür konulara "çirkinim ben" yazıyorum Mune hanım. Bu sayede kadınlarımız özgüvenlerini geri kazanıp "canıımmmmm deme öyle kendini sevmelisin" kıvamına geliyorlar. Ve böylece misyonumu tamamlamış oluyorum. =(
Herkes cevrem ve beni taniyanlar beni cok guzel bulur diyo sanki iyy ne cirkinsin yada vasatsin diyecekler sahsen ben cirkin buldugum halde arkadasima tanidigima cirkinsin demiyorum gerek yok yersiz kac kisi derki sonra tanimlarken "cevrem tarafindan begenilen biriyim" ama niye boyyyyle boylleee kiiiii..... vallah biktimdi iyi espri bu arada bide konu sahibi esin cok fena bide aldatilma varmis pembis gozluklerini nezaman kirican ?Beni tanıyan herkes çok çirkin olduğumu, eşimle yakışmadığımızı söylerler ve ben eşimden eksik hissediyorum kendimi.
-bi dk yea benim eşim yoktu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?