- 28 Nisan 2011
- 109
- 13
- 118
- 37
- Konu Sahibi ucaolimbera
-
yanlış anlaşılmasın güzellik suç değil tabii ki.kadının açık olması da.ama benim eşmin ona bakması beni deli ediyor.Vay be ne günlere kaldik. artik güzellikde suc. Neden kadinlar birbirini desteklemezde köstekleme meraklisidir, hic anlamadim. Hic anlamayacagimda. Burda kadin güzelse, onun sucu ne ?
Bence özgüvenini yükseltmeye bak, bol bol kitap oku bu konuda. Birde ne olursunuz baska kadini suclamadan önce eslerinize sahip cikin lütfen, yok dekolte giyiniyormusda, oldu isterseniz sizin gibi düsünenler icin peceyle dolasalim etrafta, herkes rahatlasin. Lütfen bir laf var, Karpuz kabugunu hatirlatmayin tam getiremedim, yani korkular gercekleri yaratir ona göre.
Her kadin ama her kadin güzeldir. Bakimli oldugu sürece.
Tam 'Yine çok yakışıklı eş vakası' diye espri yapacaktım ki, aldatıldığınızı okudum. Keşke karakteri de yakışıklı olsaymış..şimdi şöyle eşim aşırı derecede yakışıklı bir adam.aşırı.bundan dolayıdır ki çapkın.bense pek güzel hissetmem kendimi.eşim de beni fazlaca eleştirir güzellik konusunda.işte selulitlerin var kilolusun da bilmemne de.zoruma gider.belki bu,nedenle bu güvensizlik.ayrıca bir kez aldatıldım.
Hayir bir de adamin ne hissettigi onemli degil ki. O guzeller guzeli kadin cok mu merakli konu sahibesinin kocasina sanki? O kadar guzel bir kadin oyle her erkege bakmaz ki. Hele ki kocasinin arkadasina. Adam Brad Pitt mubarek. :)onunla görüşmese ne olacak ki dışarısı güzel kadın kaynıyor,adam kafaya koyduysa hertürlü yapar yapacağını.
hiç sormaHayir bir de adamin ne hissettigi onemli degil ki. O guzeller guzeli kadin cok mu merakli konu sahibesinin kocasina sanki? O kadar guzel bir kadin oyle her erkege bakmaz ki. Hele ki kocasinin arkadasina. Adam Brad Pitt mubarek. :)
bence yanlis dusunuyorsun. Esli ziyaretlerde ben dekolte giyilmesini hos bulmuyorum. Karsi tarafta erkekte kadinda rahatsiz olur. Erkek dekolte giyen kadinla sohbet edemez acaba dekoltesine baktigimi dusunurler mi diye. Diger kadinda ister istemez kiskanir. Ben normalde rahat giinirim ama esli ziyaretlerde cok dikkat ederim sahsenVay be ne günlere kaldik. artik güzellikde suc. Neden kadinlar birbirini desteklemezde köstekleme meraklisidir, hic anlamadim. Hic anlamayacagimda. Burda kadin güzelse, onun sucu ne ?
Bence özgüvenini yükseltmeye bak, bol bol kitap oku bu konuda. Birde ne olursunuz baska kadini suclamadan önce eslerinize sahip cikin lütfen, yok dekolte giyiniyormusda, oldu isterseniz sizin gibi düsünenler icin peceyle dolasalim etrafta, herkes rahatlasin. Lütfen bir laf var, Karpuz kabugunu hatirlatmayin tam getiremedim, yani korkular gercekleri yaratir ona göre.
Her kadin ama her kadin güzeldir. Bakimli oldugu sürece.
Hayir bir de adamin ne hissettigi onemli degil ki. O guzeller guzeli kadin cok mu merakli konu sahibesinin kocasina sanki? O kadar guzel bir kadin oyle her erkege bakmaz ki. Hele ki kocasinin arkadasina. Adam Brad Pitt mubarek. :)
Espri anlayisiniza hayran kaldim.hiç sorma
çok kıskanıyorum eşimi.aynı zamanda çok seviyorumBence sizi rahatsız eden eşinizin o kadına kolaylıkla yaklaşabilecek olması
dışarıda dünya güzeli kadınlar var onlarıda kıskanmıyorsunuz değil mi?
eşinizden şüpheleniyorsanız ilişkinizi kesin
beni tanıyan herkes çok güzel olduğumu eşimle çok yakıştığımızı söylerler ama ben hep eşimden eksik hissediyorum kendimi
canim selutlerden kurtulmaya bak cok cikin gorunuyorlar. bu sene benimde olmaya basladi esimde uyardi baslamis diye hemen spor yapmaya basladim cok kotu gorunuyor gercekten aynaya baktim dakızlar eşinizin arkadaşının karısı sizden güzel olsa onu kıskanır mıydınız?ailecek görüşüyor olsanız dahi.utanarak söylüyorum ben çok kıskanıyorum onu.eşim ona bakıyor sanki.siz olsaydınız ne yapardınız kıskanır mıydınız
Neden eşinin seni eleştirmesine izin veriyorsun lutfen kendini bukdar küçümseme bnm anladigim kadariyla sende bir çirkinlik yok eşinde bir özgüven patlamasi var..aldatildim diyosun affetmende bana göre cok yanlis ama senin kararin saygi duyarim..ama eşin karaktersiz bir insan bana göre arkadasinin eşine hayran hayran bakıyosa ve seni aldatmissa daha o adamla işin ne ???şimdi şöyle eşim aşırı derecede yakışıklı bir adam.aşırı.bundan dolayıdır ki çapkın.bense pek güzel hissetmem kendimi.eşim de beni fazlaca eleştirir güzellik konusunda.işte selulitlerin var kilolusun da bilmemne de.zoruma gider.belki bu,nedenle bu güvensizlik.ayrıca bir kez aldatıldım.
beni tanıyan herkes çok güzel olduğumu eşimle çok yakıştığımızı söylerler ama ben hep eşimden eksik hissediyorum kendimi
çok seviyorum onu.bir sözüne kanıveriyorum.Neden eşinin seni eleştirmesine izin veriyorsun lutfen kendini bukdar küçümseme bnm anladigim kadariyla sende bir çirkinlik yok eşinde bir özgüven patlamasi var..aldatildim diyosun affetmende bana göre cok yanlis ama senin kararin saygi duyarim..ama eşin karaktersiz bir insan bana göre arkadasinin eşine hayran hayran bakıyosa ve seni aldatmissa daha o adamla işin ne ???
aynen.benimkiler maaşallahı var katlandı da katlandı.ne yapcam bilmem.canim selutlerden kurtulmaya bak cok cikin gorunuyorlar. bu sene benimde olmaya basladi esimde uyardi baslamis diye hemen spor yapmaya basladim cok kotu gorunuyor gercekten aynaya baktim da
O asiri yakisikli, siz cok cok guzelsiniz demek...beni tanıyan herkes çok güzel olduğumu eşimle çok yakıştığımızı söylerler ama ben hep eşimden eksik hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?