eşimin arkadaşının karısı

yanlış anlaşılmasın güzellik suç değil tabii ki.kadının açık olması da.ama benim eşmin ona bakması beni deli ediyor.

Erkekler genelde bu tip meselelerde (arkadasin partnerine goz koyma) kadinlardan coook daha namusludurlar. Kiz arkadasinin sevgilisine mavi boncuk dagitan cok kadin gorursunuz, ama erkek arkadasinin sevgilisine sulanan erkek cok azdir. Erkekler bu konularda kadinlardan cok daha ahlaklidirlar.
Sokaktaki bir kadin olsa bile bir derece ama az bucuk namuslu bir erkek arkadasinin karisina yan gozle bakmaz. Sorun kadinda degil, kocanizda.
Kocan capkin sen de ozguvensiz ve kiskancsin.

Son düzenleme:
Tam 'Yine çok yakışıklı eş vakası' diye espri yapacaktım ki, aldatıldığınızı okudum. Keşke karakteri de yakışıklı olsaymış..

onunla görüşmese ne olacak ki dışarısı güzel kadın kaynıyor,adam kafaya koyduysa hertürlü yapar yapacağını.
Hayir bir de adamin ne hissettigi onemli degil ki. O guzeller guzeli kadin cok mu merakli konu sahibesinin kocasina sanki? O kadar guzel bir kadin oyle her erkege bakmaz ki. Hele ki kocasinin arkadasina. Adam Brad Pitt mubarek. :)

beni tanıyan herkes çok güzel olduğumu eşimle çok yakıştığımızı söylerler ama ben hep eşimden eksik hissediyorum kendimi

bence yanlis dusunuyorsun. Esli ziyaretlerde ben dekolte giyilmesini hos bulmuyorum. Karsi tarafta erkekte kadinda rahatsiz olur. Erkek dekolte giyen kadinla sohbet edemez acaba dekoltesine baktigimi dusunurler mi diye. Diger kadinda ister istemez kiskanir. Ben normalde rahat giinirim ama esli ziyaretlerde cok dikkat ederim sahsen

Hayir bir de adamin ne hissettigi onemli degil ki. O guzeller guzeli kadin cok mu merakli konu sahibesinin kocasina sanki? O kadar guzel bir kadin oyle her erkege bakmaz ki. Hele ki kocasinin arkadasina. Adam Brad Pitt mubarek. :)

hee yani zaten ben diğer mesajımda yazdım kadına üzüldüğümü,

eşimin arkadaşı bana öyle dik dik baksa çok rahatsız ve mutsuz olurum

ben eşime söyler onlarla görüşmeyi keserim .(konu sahibesi ve eşiyle)

Bence sizi rahatsız eden eşinizin o kadına kolaylıkla yaklaşabilecek olması
dışarıda dünya güzeli kadınlar var onlarıda kıskanmıyorsunuz değil mi?
eşinizden şüpheleniyorsanız ilişkinizi kesin

çok kıskanıyorum eşimi.aynı zamanda çok seviyorum

canim selutlerden kurtulmaya bak cok cikin gorunuyorlar. bu sene benimde olmaya basladi esimde uyardi baslamis diye hemen spor yapmaya basladim cok kotu gorunuyor gercekten aynaya baktim da

Neden eşinin seni eleştirmesine izin veriyorsun lutfen kendini bukdar küçümseme bnm anladigim kadariyla sende bir çirkinlik yok eşinde bir özgüven patlamasi var..aldatildim diyosun affetmende bana göre cok yanlis ama senin kararin saygi duyarim..ama eşin karaktersiz bir insan bana göre arkadasinin eşine hayran hayran bakıyosa ve seni aldatmissa daha o adamla işin ne ???

beni tanıyan herkes çok güzel olduğumu eşimle çok yakıştığımızı söylerler ama ben hep eşimden eksik hissediyorum kendimi

Beni tanıyan herkes çok çirkin olduğumu, eşimle yakışmadığımızı söylerler ve ben eşimden eksik hissediyorum kendimi.

-bi dk yea benim eşim yoktu-

çok seviyorum onu.bir sözüne kanıveriyorum.

Esiniz aldatmaya meyilli biri, bunu siz de biliyorsunuz ve kabullenmissiniz.

Eeee, o zaman ? Yani zaten bile bile lades dediyseniz, herifin oteye beriye bakmasini kabullenmisseniz simdi derdiniz nedir ? Baska birine bakmasi mi, bu baktigi kisinin tanidiginiz biri olmasi mi, arkadasinin karisi olmasi mi, yoksa kadinin gercekten cok guzel olmasi mi?

Bu arada esiniz gercekten cok ahlaksiz. Yani aldatan erkeklerin %99.9undan daha da ahlaksiz, cunku erkeklerimiz yenge statusundeki kadinlara yan gozle bakmaz genelde. ama sizinki bunu bile yapmis. Siz bu adamdan bu evlilikten ne bekliyorsunuz ki? Yazik degil mi sana canim akrdesim, cumlelerinde kendimi eksik, yetersiz goruyorum vs demissin ? Ahlaksiz bir herif icin kendini neden bu psikolojiye mahkum ediyorsun, yazik sana.

yaşlarınız kaç çok merak ettim eğer mahsuru yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…