Bilmyrm gerçekten herşeyden süpheleniyorum numarasından faceden arama yaptım evli barklı çocuklu kadın, ve eşimin liseden arkadaşı ve eşim bunla yıllardır hiç görüşmemeiştiEşinizle arasında bir şey olabilir mi ya da sadece hadsizlikten ibaret bir olay olduğuna ne kadar inanırsınız?
Aynen öyle çok zoruma gitti hayatımda kimseden hakaret duymadım jaldıki hiç tanımadığım bir kadında duyunca sok oldum
Su erkekler de bir bosluga dusmeye görsün .Hemeb dusmaniyla dost oluyorlar .Karaktersiz sinir oldum.
Eşim olacak kişiliksiz vermiş o başlattı bana gerizekalı ne diyince bende onların büyüğü sensin ne dedimPess yani o kadina ne oluyomuş
Eger sizde karsilik verirken küfür icerikli msj atmadiysaniz sorun yok galiba
Tabiki şikayet edin.sizin numaranizi o kadina kim vermis ?
Bunu sikayet edin .Bosanmada da kullanin .Cok anlamiyorum ama bu surecte boyle bir sey yaptırdığı icin belki tazminat alirsiniz.Aynen öyle çok zoruma gitti hayatımda kimseden hakaret duymadım jaldıki hiç tanımadığım bir kadında duyunca sok oldum
Yemin ettim ssana o lafları yedircem diye bir de devlet memuru utanmaz kadın ya bizim sorunumuz onu ilgilendiriyorsaBunu sikayet edin .Bosanmada da kullanin .Cok anlamiyorum ama bu surecte boyle bir sey yaptırdığı icin belki tazminat alirsiniz.
Yıllardır görüşmese sizinle boşanma evresindeyken o kadına bunları anlatmak ve numaranızı vermek nerden aklına gelsin?Bilmyrm gerçekten herşeyden süpheleniyorum numarasından faceden arama yaptım evli barklı çocuklu kadın, ve eşimin liseden arkadaşı ve eşim bunla yıllardır hiç görüşmemeişti
Bunun memurlukla ilgisi ilgisi yok insanlikla ilgili .Ama kadına bile daha az kizdim esinin yaptığı cok ayip ya .Ayrilacaksan adam gibi bitir yüz göz niye oluyorsun .Yemin ettim ssana o lafları yedircem diye bir de devlet memuru utanmaz kadın ya bizim sorunumuz onu ilgilendiriyorsa
Eşiniz numaranizi verebiliyorsa bunun altinda pekte masum şeyler yok gibiEşim olacak kişiliksiz vermiş o başlattı bana gerizekalı ne diyince bende onların büyüğü sensin ne dedim
Ben kendi kendi çok sorguladım onu eşimi aradım utanmaz arlanmaz bana milletin kadınlarına ettirmediğin laf kalmadı aynılarını bende sordum, o da bunalımdaydım ben söyledim onları yapmasını ne dediYıllardır görüşmese sizinle boşanma evresindeyken o kadına bunları anlatmak ve numaranızı vermek nerden aklına gelsin?
Bende aynı şeyi düşündüm ve yıllar sonra nerden cıktı bu arkadaşEşiniz numaranizi verebiliyorsa bunun altinda pekte masum şeyler yok gibi
Ceza almaya razıyım ama onu yaptığına pişman edecem geceden beri uyuyamıyorumSen de hakaret içeren msj attiysan sende ceza alırsın.
O zaten hem idari hem adlı olarak ceza alır
Ayrıca erkeklerin taktigidir ölümüne inkar ederlerBende aynı şeyi düşündüm ve yıllar sonra nerden cıktı bu arkadaş
Bence esini arayarak hata yapmissin .Adam seni çıldırttıgini görüp zevk almistir .Daha sakin kalabilseydin keske .Ben kendi kendi çok sorguladım onu eşimi aradım utanmaz arlanmaz bana milletin kadınlarına ettirmediğin laf kalmadı aynılarını bende sordum, o da bunalımdaydım ben söyledim onları yapmasını ne dedi
Aynen öyle direk inkar zaten her zaman olduğu gibiAyrıca erkeklerin taktigidir ölümüne inkar ederler
O da tutuşsun diye aradım şikayet edeceğim diyince kız beni engellediBence esini arayarak hata yapmissin .Adam seni çıldırttıgini görüp zevk almistir .Daha sakin kalabilseydin keske .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?