Eşimin arkadaşının msjı

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Bilindik üzere ayrılık asamasındayım ve mahkeme ertelendi eş bey duruşmaya gelmedi, neyse asıl sorum su;

Beni dün bi numara aradı bende msj attım kimsiniz diye, o da sanane gerizekalı aptal gibisine msjlar attı bende dayanamadım bi kaç karşılık verdim.

Bu kişi eşimin yıllardır görüşmediği bir bayan arkadaşı cıktı ve eşim buna sorunlarımızı anlatmış bu da bana hakaret edici msjlar atmaya başladı, evli ve devlet memuru onu hiç alakadar etmeyen bir konu hakkında Bana hakaretler yağdırdı , şimdi ben bunu şikayet etcem ama bende onun kadar ağır olmasa da karşılık verdim sonuç ne olur!

( bende eşimin derdi sana niye düştü, evli barklı kadınsın sana ne oluyor yıllardır kınusmadığın adamı neden bu kadar savunuyorsun ne dedim ve şikayet etcegimi söyledim çünkü aşırı derecede hakaret etti ortada hiç bi şey yokken)

Pess yani o kadina ne oluyomuş

Eger sizde karsilik verirken küfür icerikli msj atmadiysaniz sorun yok galiba

Tabiki şikayet edin.sizin numaranizi o kadina kim vermis ?

Eşinizle arasında bir şey olabilir mi ya da sadece hadsizlikten ibaret bir olay olduğuna ne kadar inanırsınız?
Bilmyrm gerçekten herşeyden süpheleniyorum numarasından faceden arama yaptım evli barklı çocuklu kadın, ve eşimin liseden arkadaşı ve eşim bunla yıllardır hiç görüşmemeişti

Pess yani o kadina ne oluyomuş

Eger sizde karsilik verirken küfür icerikli msj atmadiysaniz sorun yok galiba

Tabiki şikayet edin.sizin numaranizi o kadina kim vermis ?
Eşim olacak kişiliksiz vermiş o başlattı bana gerizekalı ne diyince bende onların büyüğü sensin ne dedim

Bilmyrm gerçekten herşeyden süpheleniyorum numarasından faceden arama yaptım evli barklı çocuklu kadın, ve eşimin liseden arkadaşı ve eşim bunla yıllardır hiç görüşmemeişti
Yıllardır görüşmese sizinle boşanma evresindeyken o kadına bunları anlatmak ve numaranızı vermek nerden aklına gelsin?

Yemin ettim ssana o lafları yedircem diye bir de devlet memuru utanmaz kadın ya bizim sorunumuz onu ilgilendiriyorsa
Bunun memurlukla ilgisi ilgisi yok insanlikla ilgili .Ama kadına bile daha az kizdim esinin yaptığı cok ayip ya .Ayrilacaksan adam gibi bitir yüz göz niye oluyorsun .

Sen de hakaret içeren msj attiysan sende ceza alırsın.
O zaten hem idari hem adlı olarak ceza alır

Yıllardır görüşmese sizinle boşanma evresindeyken o kadına bunları anlatmak ve numaranızı vermek nerden aklına gelsin?
Ben kendi kendi çok sorguladım onu eşimi aradım utanmaz arlanmaz bana milletin kadınlarına ettirmediğin laf kalmadı aynılarını bende sordum, o da bunalımdaydım ben söyledim onları yapmasını ne dedi

Ben kendi kendi çok sorguladım onu eşimi aradım utanmaz arlanmaz bana milletin kadınlarına ettirmediğin laf kalmadı aynılarını bende sordum, o da bunalımdaydım ben söyledim onları yapmasını ne dedi
Bence esini arayarak hata yapmissin .Adam seni çıldırttıgini görüp zevk almistir .Daha sakin kalabilseydin keske .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…