Eşimin arkadaşının msjı

Sizi arayan yada msj atan her numaraya kinsin dermisiniz? Ben demem sapık olabilir dadanabilir. Baştan hata yapmışsın.
Hakaret hakarettir sende ettiğin için hiç bir şey çıkmaz şikayetinden.
Sürekli aradığı için kimsiniz dedim ilk kez tanımadığım bi numara aradı nunaram öyle herkeste yok

Açın davayı kapisina mahkeme celbi gidince anlar anyayi konyayi.
Esi falanda ogrensin, gonderin gitsin esine herseyi, bide esi sorsun bakalim karin agrisi neymis.
Ona ne oluyorda sizden hesap soruyor hadsiz.
Yani siz kendi evliliginizde suclu dahi olabilirsiniz, ama bunu Allah zaten soracak, dis kapinin dis mandali kadina ne oluyor?

Son düzenleme:
Hala evli olduğuna emin misiniz eşiyle?Belki o da ayrıldı veya aynı aşamada.Çünkü hiç normal Degil böyle davranmaları.Daha neleri çıkacak bakalım eşinizin de.Bence muhatap olmayın hiç.Bilinmedik numaralara cevap vermeyin.Ciddiye almayın.

Liseli değilsiniz ki böyle şeyler yaşıyorsunuz. Kadın ilerisini gerisini düşünmeden saçma bir şey yapmış. Biri bana böyle bi şey yapsa direk eşimle ilişkisi var diye düşünürdüm... arkasına düşerdim irdelerdim ..

Kadının kocasının telini bulup ona msj atardım kesinlikle...(xxx befendi kocamla boşanma aşamasındayız, eşimle eşiniz lise arkadaşıymış yıllardır görüşmüyorlar diye biliyordum, ama bu boşanma aşamasında karınız,bana hakaret dolusu mesajlar attı ve bende şaşırarak karşılık verdim tabiki..inanın aralarındaki bag nedir bilmiyorum bu süreci sizde bilin istiyorum, buyrun buda attıgı msjlar der kopyalar gönderirdim)..bundan sonrasını kadın düşünsün bu yöntemi dene derim

Görüşüyordur muhtemelen, belki siz evliyken dahi görüşüyordur. Yoksa kadının bilmesine imkan yok. Tazminat davası açın hakaretten dolayı.

neden cevap veriyorsunuz ki?
yarin savciliga suc duyurusunda bulunucam hakkinizda ve esinize de bu mesajlarinizi aticam yazicaktin , birakacaktin
o uykusuz bir gece gecirecekti sonra
neden bu insanlarin seviyesine iniyorsunuz ki?

Belli ki sizin moralinizi bozmak için yapılmış ne diye msj atarsınız kimse kim derdi olan bir daha arar

Hak edildigi sürece siddete karşı degilim ben. Çünkü fiziksel olmayan seylerin cezasi yok. Kalp kırmanın, birini hayata kusturmenin, aldatmanin. Hapis gibi cezasi olmasi gerekirken yok maalesef.

Kadin her halti yesin erkek siddet uygulamasın. Yok oyle dunya. Olmayacak da. Bunun cinsiyetle bi ilgisi yok kim durduk yere karşıdakinin onurunu serefini zedeliosa siddeti hak eder. Bence boyle.

O zaman kadinlarda eslerini dove bilir yani?

Sikayet edin yuzde yuz haksiz, hadsiz bir kadin. Onu ne alakadar ediyor bunu anlamadim. Ben sinirlendim yerinizde olsam solugu sikayette bulunacagim kurumda alirdim

Kadın size karşı bilenmiş resmen vaktiniz ve paranız varsa şikayet edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…