Sürekli aradığı için kimsiniz dedim ilk kez tanımadığım bi numara aradı nunaram öyle herkeste yokSizi arayan yada msj atan her numaraya kinsin dermisiniz? Ben demem sapık olabilir dadanabilir. Baştan hata yapmışsın.
Hakaret hakarettir sende ettiğin için hiç bir şey çıkmaz şikayetinden.
Asırı tahrik ediciydiVerdiğiniz cevaplarda birşey yok üstelik verseniz de ortada tahrik edici unsur var şikayet edin lütfen
Bilindik üzere ayrılık asamasındayım ve mahkeme ertelendi eş bey duruşmaya gelmedi, neyse asıl sorum su;
Beni dün bi numara aradı bende msj attım kimsiniz diye, o da sanane gerizekalı aptal gibisine msjlar attı bende dayanamadım bi kaç karşılık verdim.
Bu kişi eşimin yıllardır görüşmediği bir bayan arkadaşı cıktı ve eşim buna sorunlarımızı anlatmış bu da bana hakaret edici msjlar atmaya başladı, evli ve devlet memuru onu hiç alakadar etmeyen bir konu hakkında Bana hakaretler yağdırdı , şimdi ben bunu şikayet etcem ama bende onun kadar ağır olmasa da karşılık verdim sonuç ne olur!
( bende eşimin derdi sana niye düştü, evli barklı kadınsın sana ne oluyor yıllardır kınusmadığın adamı neden bu kadar savunuyorsun ne dedim ve şikayet etcegimi söyledim çünkü aşırı derecede hakaret etti ortada hiç bi şey yokken)
Artık her şeyden şüphe etmeye basladımGörüşüyordur muhtemelen, belki siz evliyken dahi görüşüyordur. Yoksa kadının bilmesine imkan yok. Tazminat davası açın hakaretten dolayı.
"Kocasina soyle belki iki dayak yer adalet hizli tecelli eder."
Gerçekten böyle olmasını mi istiyorsunuz?
Zannetmiyorum sinirden yazdınız herhalde fakat sinirden de olsa bir Erkeğin bir kadına şiddet uygulamasını Kadın olarak kabul etmemeliyiz.
Konu sahibinin çözümü daha makul !
Konu sahibi siz şikayette bulunun zaten eşı de,çevresi de duyacaktır hem o kadın etrafına rezil olur hem gerekli resmi cezaları alır.
O zaman kadinlarda eslerini dove bilir yani?Hak edildigi sürece siddete karşı degilim ben. Çünkü fiziksel olmayan seylerin cezasi yok. Kalp kırmanın, birini hayata kusturmenin, aldatmanin. Hapis gibi cezasi olmasi gerekirken yok maalesef.
Kadin her halti yesin erkek siddet uygulamasın. Yok oyle dunya. Olmayacak da. Bunun cinsiyetle bi ilgisi yok kim durduk yere karşıdakinin onurunu serefini zedeliosa siddeti hak eder. Bence boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?