- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
Msj çıktılarını al nöbetçi mahkemeye başvurunu yap o zamanCeza almaya razıyım ama onu yaptığına pişman edecem geceden beri uyuyamıyorum
Ağır konısmadım şikayet edeceğimi bildiğim için ama çok canım sıkıldıBence de şikayet edin ikiside görsün şapi açıkça diyin bana hakaret etti eşimde dai falan numarami vermiş ağır küfür edici konusmadiysaniz almazsınız.
Çok teşekkür ederimMsj çıktılarını al nöbetçi mahkemeye başvurunu yap o zaman
Ben olsam soylemezdim yazmaya devam ederdi elimde daha cok mesaj daha cok kanit olurdu ve cezasi ona gore olurdu .Lutfen sakin davranip daha akilci cozumler bulun.O da tutuşsun diye aradım şikayet edeceğim diyince kız beni engelledi
Ben de size katiliyorum .Soguk kanli olaylari lehine cevirebilirdi .Hatta kadinin kocasini bulup soylemek cok guzel bir intikam olurdu .Böyle konularda inceden işlemek lazım. Şikayet ediceksin avukata gideceksin dava açacaksın derken oooohoooo.. kadının kocasını sosyal medyadan bul konuşmanızı ona aktar desem çok mu kötü bir insan olurum:/ hatts kadına mesaj at senin dedin ne niye beni arayıp böylr böyle söyledin diye o da karşılık versin. Sende o mesajları kocasına at böylece inkar edemesin. Ehh iyi niyetli mi kötü niyetli mi çıksın ortaya. İyi niyetliyse kocasına açıklayamayacağı bir durum yoktur.
O da geçiyor aklımdan ama ondan çok ceza almasını istiyorumBöyle konularda inceden işlemek lazım. Şikayet ediceksin avukata gideceksin dava açacaksın derken oooohoooo.. kadının kocasını sosyal medyadan bul konuşmanızı ona aktar desem çok mu kötü bir insan olurum:/ hatts kadına mesaj at senin dedin ne niye beni arayıp böylr böyle söyledin diye o da karşılık versin. Sende o mesajları kocasına at böylece inkar edemesin. Ehh iyi niyetli mi kötü niyetli mi çıksın ortaya. İyi niyetliyse kocasına açıklayamayacağı bir durum yoktur.
Onu da yapcam merak etmeyinBen de size katiliyorum .Soguk kanli olaylari lehine cevirebilirdi .Hatta kadinin kocasini bulup soylemek cok guzel bir intikam olurdu .
Aslımda intikam peşinde koşmayı kimseye tavsiye vermem ama kendimi bi an yerine koydumda çok kızdım. Yani yeri geliyor aileler karışmıyor. Arkadaşa ne oluyrmuş ne üstüne vazifede hakaret ediyormuş madem o kadr cesur bi cesaretini görelim dedim:) ama kötü bir fikir tabi en güzeli görmezden gelip işine bakmak ama ah şu içimdeki kötülük...Ben de size katiliyorum .Soguk kanli olaylari lehine cevirebilirdi .Hatta kadinin kocasini bulup soylemek cok guzel bir intikam olurdu .
Söylediklerinizde çok çok haklısınız ailesi bile en ufak bir şey demezken ona ne oluyor nerden buldu bu cesaretide öyle diyorAslımda intikam peşinde koşmayı kimseye tavsiye vermem ama kendimi bi an yerine koydumda çok kızdım. Yani yeri geliyor aileler karışmıyor. Arkadaşa ne oluyrmuş ne üstüne vazifede hakaret ediyormuş madem o kadr cesur bi cesaretini görelim dedim:) ama kötü bir fikir tabi en güzeli görmezden gelip işine bakmak ama ah şu içimdeki kötülük...
"Kocasina soyle belki iki dayak yer adalet hizli tecelli eder."Kocasina soyle belki iki dayak yer adalet hizli tecelli eder. Mahkemeden bisey cikmaz. Memuriyette de en fazla kınama alır hakaretten is cikmaz bu ülkede. Sen kocasina söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?