Eşimin arkadaşının msjı

Bence de şikayet edin ikiside görsün şapi açıkça diyin bana hakaret etti eşimde dai falan numarami vermiş ağır küfür edici konusmadiysaniz almazsınız.

Bence de şikayet edin ikiside görsün şapi açıkça diyin bana hakaret etti eşimde dai falan numarami vermiş ağır küfür edici konusmadiysaniz almazsınız.
Ağır konısmadım şikayet edeceğimi bildiğim için ama çok canım sıkıldı

Böyle konularda inceden işlemek lazım. Şikayet ediceksin avukata gideceksin dava açacaksın derken oooohoooo.. kadının kocasını sosyal medyadan bul konuşmanızı ona aktar desem çok mu kötü bir insan olurum:/ hatts kadına mesaj at senin dedin ne niye beni arayıp böylr böyle söyledin diye o da karşılık versin. Sende o mesajları kocasına at böylece inkar edemesin. Ehh iyi niyetli mi kötü niyetli mi çıksın ortaya. İyi niyetliyse kocasına açıklayamayacağı bir durum yoktur.

O da tutuşsun diye aradım şikayet edeceğim diyince kız beni engelledi
Ben olsam soylemezdim yazmaya devam ederdi elimde daha cok mesaj daha cok kanit olurdu ve cezasi ona gore olurdu .Lutfen sakin davranip daha akilci cozumler bulun.

Ben de size katiliyorum .Soguk kanli olaylari lehine cevirebilirdi .Hatta kadinin kocasini bulup soylemek cok guzel bir intikam olurdu .

O da geçiyor aklımdan ama ondan çok ceza almasını istiyorum

Ben de size katiliyorum .Soguk kanli olaylari lehine cevirebilirdi .Hatta kadinin kocasini bulup soylemek cok guzel bir intikam olurdu .
Aslımda intikam peşinde koşmayı kimseye tavsiye vermem ama kendimi bi an yerine koydumda çok kızdım. Yani yeri geliyor aileler karışmıyor. Arkadaşa ne oluyrmuş ne üstüne vazifede hakaret ediyormuş madem o kadr cesur bi cesaretini görelim dedim:) ama kötü bir fikir tabi en güzeli görmezden gelip işine bakmak ama ah şu içimdeki kötülük...

Söylediklerinizde çok çok haklısınız ailesi bile en ufak bir şey demezken ona ne oluyor nerden buldu bu cesaretide öyle diyor

sosyal paylaşımdan eşini bulur yazdıklarını ona atmakla başlardım
madem ailevi sorunlara burnunu sokuyor eşide karışmalı bu sorunlara.
ayrılmayı düşündügünüz eşinize gelince ne b...k yemeye çalıştıysa eline yüzüne bulaştırmak da usta oldugunu anlamalı

Sizi arayan yada msj atan her numaraya kinsin dermisiniz? Ben demem sapık olabilir dadanabilir. Baştan hata yapmışsın.
Hakaret hakarettir sende ettiğin için hiç bir şey çıkmaz şikayetinden.

Kocasina soyle belki iki dayak yer adalet hizli tecelli eder. Mahkemeden bisey cikmaz. Memuriyette de en fazla kınama alır hakaretten is cikmaz bu ülkede. Sen kocasina söyle.
"Kocasina soyle belki iki dayak yer adalet hizli tecelli eder."

Gerçekten böyle olmasını mi istiyorsunuz?
Zannetmiyorum sinirden yazdınız herhalde fakat sinirden de olsa bir Erkeğin bir kadına şiddet uygulamasını Kadın olarak kabul etmemeliyiz.

Konu sahibinin çözümü daha makul !

Konu sahibi siz şikayette bulunun zaten eşı de,çevresi de duyacaktır hem o kadın etrafına rezil olur hem gerekli resmi cezaları alır.

Görüşmüyor olduğuna nedense inanmadım ben onlar görüştü bence senin haberin olmadı kendi kocası gibi sahiplenip sana neden hakaret etsin ki ???

Verdiğiniz cevaplarda birşey yok üstelik verseniz de ortada tahrik edici unsur var şikayet edin lütfen

Eşinizle ilişkisi olduğu kesin

Dava edin gerçekten de avukatiniza danisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…