dayanamadım aradım söylemediğim hiç bir şey kalmadı ilk başta anllamadı tabi ne oluyo falan diye sonra anlattım bu bu diye hatırlamıyorum bile dedi ben hatırlattım ona ama ya evet sana kızmıştım kavga mı ne atmiştik öyle açtım bi dahada girmedim dedi bende ona seninde sevgililer günün kutlu olsun dedim en güzel hediyemi aldım dedim kapattım bu akşam eve giremiyecek kendisi
iyide erkekler tek suclu değil burda .bayan bulmak amacıyla giriyorlar ve buluyorlar . böyle bayanlar oldukca erkekler girmeden durmaaz.
iyide erkekler tek suclu değil burda .bayan bulmak amacıyla giriyorlar ve buluyorlar . böyle bayanlar oldukca erkekler girmeden durmaaz.
tamam başka kadınlarıda düşünmez cet yapıyorsa bunun sebebi belli evli bir adamın .oda olsun buda olsun şuda olsun . her mutsuz insan az bayan erkek evli baker en ufak bir bunalımda hemen cet sanal aleme koşuyor
.
walla o kadar manyak adamlarda var biz kadınların peşinde dolaşan ama biz prim vermiyoruz EVLİLİĞİMİZ için KOCAMIZZ için YAVRULARIMIZ için biz bunları düşünebiliyoruzda bu sayın çok namuslu erkekler(namus girince cinnet geçiren erkekler)düşünemiyolar.
mantığınıza hayran kaldım yani, adamın düşünmediği evliliği, karısını, başka bi kadın niye düşünsün? size bu durumda bile kadınları suçladığınız için yılın ödülünü vermek istiyorum.
başka kadınlarla cetleşmesi onları düşüneceği anlamına gelmiyor .onu nerden cıkardınki ? düşündüğü içinmi cet yapıyor hayır .cinsel nedenler burda ön planda olan.
böyle bı sacmalık mı var ya :)
neden hep kadınlar suclu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?