• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin arkadaşlık sitesine yazdığını aynen yazıyorum

Sana sınırlenıp yapmıs oldugu bısey olabılır..baksana takıp bıle etmemıs sakın kurcalama uygun bır zamanda soylersın ınceden ınceden

hayır bizzat kendini tanımlamış o diğer mailler gibi deil bizzat o biliyorum başkası onu bu kadar doğru tanımlayamaz eski bi tarihte açılmış 1 kere girilmiş kendni tanımlamış bir sürü msj gelmiş ama hepsi kapalı muhtemelen bi daha girmemiiş foto yok

bence çok eskiymiş kayda değer değil takma kafana uzatıp kendini mutsuz etme
senin canını okurum bu ne bi daha görmim de kapat konuyu

benim başka bir önerim var kendine bak, azcık değiş saçını kestir kendini bakıma çek yeni iç çamaşırları al dikkati kendi üzerinde topla sen kıskjanana kadar bırak o telaşlansın... noluyor diye...

ya ben onu her konuda mutlu ediyorum hey şeyiyle her konuda yanındayım her konuda mutlu olduğunu söyler ama neden aynısını yaşatıp boşıcam onu.en baştan dedim herşeyine katlanırım fakirlik olur katlanırım çalışırım ama bunu asla kabul etmem nitekimde çalışıyorum maddi olarak fazlasıyla desteğim kızım var onunla ilgileniyorum garip bi ailesi var çekiyorum evim her zaman tertemizdir iç çamaşırlarına kadar ütülüdür herşeyi kadınlık olarak ilgiliyim bakımlıyım her ortamda çok iyi taşırım onu bi erkek daha ne ister .....

demekki yetmezmiş bu saydıklarım basitlik istermişşşş

Önce düşün adamdan boşanacak mısın? Boşanmayacaksan ve bunu ona söylersen yüz göz olursun. nasılsa affediyor der tekrar yapar. Ama boşanacaksan o zaman aç ağzını yum gözünü. Hatta kanıt olarakta bunun fotoğrafını çek vs ki mahkemede delil olsun.

Bence başka biriymiş farklı bir kadınmış gibi eşinle görüş buluşmaya davet et bakalım ne kadar ileri gidebilecek eğer buluşursada pat diye çık karşısına fırlat yüzüğü suratına:47:

bı arkadasımında basına gelmıstı bende aynen bunları soylemıstım. sakın yuzgoz olma boşanmıcaksan. yarın öbür gun nasılsa affedıyor dıye yıne yapabılır. ama eger bosanıcaksan bulus fırlat yuzugu. o profılıde kayıt altına al, resmını cek sakla. mhkemede delil olarak sunarsın.

ama adam ne zaman acmış? sız evlıyken mı evlenmeden oncemı? uzun zaman once acmıs ve takip etmemıs demıssın. belkıde heyecan aradı bı hevesti. ben aynı durumda olsam hem ona sinirimden kudururdum hemde kendime kızardım. kabahat bendemı acaba derdım. bence bı kuafore gıt. degısıklık yap. hem sana da ıyı gelır. sacın duzse dalgalı yaptır. dalgalıysa duzlestır. ne bılım rengıyle oyna. yenı iç çamaşırları ve kıyafetler al. afallasın bıraz..

Merhaba,
Bende başıma gelen birşeyi paylaşmak isterim.Eşimin eski kız arkadaşı bir arkadaşlık sitesinde profil oluşturmuş, hatta resmini de eklemiş.Böyle birşey olabilir mi acaba?

bence çok eskiymiş kayda değer değil takma kafana uzatıp kendini mutsuz etme
senin canını okurum bu ne bi daha görmim de kapat konuyu

evet yediği bi halt yok biliyorum ne msjlaşma ne bi durum ama bu saygısızlığı hazmedemem.beni iş dolayısızla benden küçük bi çocuk askerdeyken aramıştı hal hatır diye emdiğim sütü burnumdan getirdi ya onun bu yaptığına ben ne yapayım

Merhaba,
Bende başıma gelen birşeyi paylaşmak isterim.Eşimin eski kız arkadaşı bir arkadaşlık sitesinde profil oluşturmuş, hatta resmini de eklemiş.Böyle birşey olabilir mi acaba?

yok olamaz bizzat kendisi olay şu şekilde oldu onu anlatmadım size akşam pc başında arkadaşının telefonuyla ilgili bi problemi çözmeye çalıştı o sırada ikinci mail adresi falan istedi sistem buda kendi adreslerini falan girdi iş yeri mailler 3 tane vardı benide şeytan dürttü bunları hafızaya yazdım sabah hepsinin şifrelerini kırdım 2 mail adresi temiz 1 tanesinde o arkadaşlık sitesinden kızların attığı msj lar var o sitenin şifrelerinide kırdım bu yazdığıyla karşılaştım ama bu hiç msj falan atmamış ama bu yazdıkları çok çirkin.

ciğeri beş para etmez adamları musallat ediyoruz ömrümüze valla bezdim ben bu konuları okuya okuya, bedenleri gelişiyo beyinleri geri sayıyo bu erkek milletinin :47:

yok olamaz bizzat kendisi olay şu şekilde oldu onu anlatmadım size akşam pc başında arkadaşının telefonuyla ilgili bi problemi çözmeye çalıştı o sırada ikinci mail adresi falan istedi sistem buda kendi adreslerini falan girdi iş yeri mailler 3 tane vardı benide şeytan dürttü bunları hafızaya yazdım sabah hepsinin şifrelerini kırdım 2 mail adresi temiz 1 tanesinde o arkadaşlık sitesinden kızların attığı msj lar var o sitenin şifrelerinide kırdım bu yazdığıyla karşılaştım ama bu hiç msj falan atmamış ama bu yazdıkları çok çirkin.

Anlıyorum, canım arkadaşım.Hiç cevap yazmadığına göre bir anlık , belki bir tartışma sonrası oluşturduğu birşeydir.Söyleyip yüz göz olmak var, söylemesen içini yiyor.Allah kolaylık versin canım.

adım xxxx istanbulluyumxxxx çalışıyorum güzel bir ilişki için başlangıç arıyorum 180 kumral 79 kilo yakışıklı olduğumu söylerler.
şimdi ben ne yapayım ne olur yardım edin bu adama ne yapayım

hayır bizzat kendini tanımlamış o diğer mailler gibi deil bizzat o biliyorum başkası onu bu kadar doğru tanımlayamaz eski bi tarihte açılmış 1 kere girilmiş kendni tanımlamış bir sürü msj gelmiş ama hepsi kapalı muhtemelen bi daha girmemiiş foto yok

ya ben onu her konuda mutlu ediyorum hey şeyiyle her konuda yanındayım her konuda mutlu olduğunu söyler ama neden aynısını yaşatıp boşıcam onu.en baştan dedim herşeyine katlanırım fakirlik olur katlanırım çalışırım ama bunu asla kabul etmem nitekimde çalışıyorum maddi olarak fazlasıyla desteğim kızım var onunla ilgileniyorum garip bi ailesi var çekiyorum evim her zaman tertemizdir iç çamaşırlarına kadar ütülüdür herşeyi kadınlık olarak ilgiliyim bakımlıyım her ortamda çok iyi taşırım onu bi erkek daha ne ister .....

demekki yetmezmiş bu saydıklarım basitlik istermişşşş

evet yediği bi halt yok biliyorum ne msjlaşma ne bi durum ama bu saygısızlığı hazmedemem.beni iş dolayısızla benden küçük bi çocuk askerdeyken aramıştı hal hatır diye emdiğim sütü burnumdan getirdi ya onun bu yaptığına ben ne yapayım

Muhtemelen spam mail atan sitelerden birine üye olmuştu gecmişte. Bu tarz siteler birbirini kopyalayıp üye bilgileriyle yeni yeni hesaplar acıyorlar.

Eşinizin sizi aldatmadığına kalıbımı basarım. Kendisiyle görüşün, konuşun tabi ki ama ortada boşanacak bir durum yok.

sakin olmak herzaman kazandırır, diğer şeyleri de yetemediğin için değil, öyle olmadığın için değil kendini iyi hisset daha güçlü ve özgüvenin yüksek olsun diye söyledim... o zaman o diyecek hayırdır inşallah noluyor diye ozaman söylersin için rahatlar diyecek birşeyde bulamaz bence

eğer hala bu konuda meyilli olup,olmadığını öğrenmek istiyorsanız..açın sahte bir mail adresi,eşinizin girdiği web sitesinde bir hesap oluşturun,koyun cillop bir hatun resmi,oradan eşinize istekte bulunun..ayrıca eşinizin sık kullandığı mail adresine de yine foto ekleyip,etkilendiğinizi yazın..bakalım nolacak? hayırlısı olsun hakkınızda,ama içindeki şüphe öldürür adamı:113:

arkadasları dınle
mantıklı ol sakın mesajı gonderme ona
bazı sıtelere otomatık boyle seyler cıkıyor gızlıgecelermı ne var gorsen ne maıller gelrıyor nısanlıma hanı arayacaktın kac gun oldu aramadın vs dıye bı gun dellendım mesaj yazcaktımkı uye degılsınız dedı

arkadasları dınle
mantıklı ol sakın mesajı gonderme ona
bazı sıtelere otomatık boyle seyler cıkıyor gızlıgecelermı ne var gorsen ne maıller gelrıyor nısanlıma hanı arayacaktın kac gun oldu aramadın vs dıye bı gun dellendım mesaj yazcaktımkı uye degılsınız dedı

canım onları biliyorum onlar deil bu bizzat kendisi yazmış

bir sürü mail gelip bir daha girmemişse
o kadar üzülecek birşey yoktur canım
kolay birşey değil ama bekle bakalım belki
hesap açtıgı zaman boşluga düştüğü zamanlardan biridir

dayanamadım aradım söylemediğim hiç bir şey kalmadı ilk başta anllamadı tabi ne oluyo falan diye sonra anlattım bu bu diye hatırlamıyorum bile dedi ben hatırlattım ona ama ya evet sana kızmıştım kavga mı ne atmiştik öyle açtım bi dahada girmedim dedi bende ona seninde sevgililer günün kutlu olsun dedim en güzel hediyemi aldım dedim kapattım bu akşam eve giremiyecek kendisi

canım onları biliyorum onlar deil bu bizzat kendisi yazmış

canım bızım resmı adı soyadı ıs yerı dogum tarıhı herseyı yazıyor
bu yazdıgın 1 cumlenın dısında baska bıseyde varmı

Kendi kendinize sinirlenmeden önce bir dinleseydiniz. Eet hoş bir durum değil ama tahmin ettiğinizden farklı şeyler de olabilir.
Ben de malum ....alem adlı arkadaşlık sitesinde bir hesap açmıştım. Hatta annemle açmıştık o gece eğlendik dalga geçtik sonrasında bir kaç kere daha baktık sonra unuttum gitti. Erkek arkadaşıma da sonradan bahsetmiştim ama ben bahsetmeden mailimde görse ve böyle düşünse kötü bir durum olurdu.

offf canım naptınnnnn
sen baya dolup tasmıssın gerçekten
Sana kızıp açtım demesi hoş olmamış
her kavgada böyle birşey mi olucak yani
sen doğru olanı yaptın tepkini belli ettin
gönlünü bakalım nasıl alıcak

Back
X