Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır bizzat kendini tanımlamış o diğer mailler gibi deil bizzat o biliyorum başkası onu bu kadar doğru tanımlayamaz eski bi tarihte açılmış 1 kere girilmiş kendni tanımlamış bir sürü msj gelmiş ama hepsi kapalı muhtemelen bi daha girmemiiş foto yok
benim başka bir önerim var kendine bak, azcık değiş saçını kestir kendini bakıma çek yeni iç çamaşırları al dikkati kendi üzerinde topla sen kıskjanana kadar bırak o telaşlansın... noluyor diye...
Önce düşün adamdan boşanacak mısın? Boşanmayacaksan ve bunu ona söylersen yüz göz olursun. nasılsa affediyor der tekrar yapar. Ama boşanacaksan o zaman aç ağzını yum gözünü. Hatta kanıt olarakta bunun fotoğrafını çek vs ki mahkemede delil olsun.
Bence başka biriymiş farklı bir kadınmış gibi eşinle görüş buluşmaya davet et bakalım ne kadar ileri gidebilecek eğer buluşursada pat diye çık karşısına fırlat yüzüğü suratına![]()
bence çok eskiymiş kayda değer değil takma kafana uzatıp kendini mutsuz etme
senin canını okurum bu ne bi daha görmim de kapat konuyu
Merhaba,
Bende başıma gelen birşeyi paylaşmak isterim.Eşimin eski kız arkadaşı bir arkadaşlık sitesinde profil oluşturmuş, hatta resmini de eklemiş.Böyle birşey olabilir mi acaba?
Merhaba,
Bende başıma gelen birşeyi paylaşmak isterim.Eşimin eski kız arkadaşı bir arkadaşlık sitesinde profil oluşturmuş, hatta resmini de eklemiş.Böyle birşey olabilir mi acaba?
yok olamaz bizzat kendisi olay şu şekilde oldu onu anlatmadım size akşam pc başında arkadaşının telefonuyla ilgili bi problemi çözmeye çalıştı o sırada ikinci mail adresi falan istedi sistem buda kendi adreslerini falan girdi iş yeri mailler 3 tane vardı benide şeytan dürttü bunları hafızaya yazdım sabah hepsinin şifrelerini kırdım 2 mail adresi temiz 1 tanesinde o arkadaşlık sitesinden kızların attığı msj lar var o sitenin şifrelerinide kırdım bu yazdığıyla karşılaştım ama bu hiç msj falan atmamış ama bu yazdıkları çok çirkin.
adım xxxx istanbulluyumxxxx çalışıyorum güzel bir ilişki için başlangıç arıyorum 180 kumral 79 kilo yakışıklı olduğumu söylerler.
şimdi ben ne yapayım ne olur yardım edin bu adama ne yapayım
hayır bizzat kendini tanımlamış o diğer mailler gibi deil bizzat o biliyorum başkası onu bu kadar doğru tanımlayamaz eski bi tarihte açılmış 1 kere girilmiş kendni tanımlamış bir sürü msj gelmiş ama hepsi kapalı muhtemelen bi daha girmemiiş foto yok
ya ben onu her konuda mutlu ediyorum hey şeyiyle her konuda yanındayım her konuda mutlu olduğunu söyler ama neden aynısını yaşatıp boşıcam onu.en baştan dedim herşeyine katlanırım fakirlik olur katlanırım çalışırım ama bunu asla kabul etmem nitekimde çalışıyorum maddi olarak fazlasıyla desteğim kızım var onunla ilgileniyorum garip bi ailesi var çekiyorum evim her zaman tertemizdir iç çamaşırlarına kadar ütülüdür herşeyi kadınlık olarak ilgiliyim bakımlıyım her ortamda çok iyi taşırım onu bi erkek daha ne ister .....
demekki yetmezmiş bu saydıklarım basitlik istermişşşş
evet yediği bi halt yok biliyorum ne msjlaşma ne bi durum ama bu saygısızlığı hazmedemem.beni iş dolayısızla benden küçük bi çocuk askerdeyken aramıştı hal hatır diye emdiğim sütü burnumdan getirdi ya onun bu yaptığına ben ne yapayım
arkadasları dınle
mantıklı ol sakın mesajı gonderme ona
bazı sıtelere otomatık boyle seyler cıkıyor gızlıgecelermı ne var gorsen ne maıller gelrıyor nısanlıma hanı arayacaktın kac gun oldu aramadın vs dıye bı gun dellendım mesaj yazcaktımkı uye degılsınız dedı
canım onları biliyorum onlar deil bu bizzat kendisi yazmış