- Konu Sahibi esraylmz03
-
Neden oturulmasın ? Annesi gibi davrsnmışsınızBen hiç inat bi insan değilim o yüzden tuhaf gelio bana işte yani el yıkamadan oturulur mu koltuğa
Yoo bence gayet inatsiniz kocaman adam eşiniz o sizin çocuk gibi hadi elini yıla nedir benim eşim bana yapsa açıkçası yıkayacağım varsa da o an yıkamam evli olmak es olmak istediğiniz gibi üzerine hüküm kurmak anlamına gelmez tavrınız çok yanlisBen hiç inat bi insan değilim o yüzden tuhaf gelio bana işte yani el yıkamadan oturulur mu koltuğa
Dışarı çıktık ole içtik evde değil yaniKahve içildikten sonra neden el yıkanıyor? Biz de demin kahve içtik ellerimizi yıkamadık,olayı hiç anlamadım. Bana deseniz ben de yıkamam şuan.
Çocuğunuzla parka gitmişsiniz de eve dönünce ellerini yıkamasını istemişsiniz gibi.hadi kuzum ellerini yıka sen de dedim
Katılıyorum bu hitap şekli olmamışKuzum nedir yaa elini yıka demissin bide kuzum demisin tam seni anne gibi hissetmistir erkeğe bide eşine kuzum deme bence çocuklarına de Annesi gibi davranma ki sana olan heycanii bitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?