Eşimin aşırı inadı

Esim bana git hadi kuzum ellerini yika dese, gider ellerimi camura bularim, hayatta yikamam.
Bana temizligi bu yasimda kimse ogretecek degil.
Egoysa ego, inatsa inat..
Tavriniz cok yanlis.

Canım bu yaşa kadar kazanamadığı alışkanlığı bu yaştan sonra kazandıramazsın. Benim eşim sözde çok titizdir ama bazı konularda pisliğin dibidir, uğraştım değişmiyor.. üstelik sevgiliyken ve nişanlıyken dikkat ettiği şeylere şimdi hiç dikkat etmiyor, sonra dikkat ettim ki annesi babası da aynı şekilde.. demek ki böyle görmüş böyle gidiyor, olayın mantığını anlatıyorum haklısın diyor, sonra yine unutuyor ve alışık olduğu şekilde yapıyor. O yüzden hiç uğraşma, kendini yıpratırsın
Aynisi bende de var :)

Katılıyorum bu hitap şekli olmamış

Gelde o kuvvetli adeleli ellerini beraber yıkayalım :KK8:deseydiniz işe yaradı bence sinir olamazdı
Cok hoştu. O kuvvetli adaleli elleri beraber yıkamayı düşünürken cok güldüm. Cok yaşayin siz:)))

Kızlar derdim eşimin aşırı inadı eşimle normalde iyi anlaşırız iyi bi insan kötü biri değil ama bi huyu var beni mahvediyor işten eve geldi ellerini yıkadı yemek yedik kahve içmeye çıktık içtik geri geldik hadi kuzum ellerini yıka sen de dedim bana ellerimi yıkamam gerektiğini söyleyemezsin yıkamıycam işte pis pis yatıcam dedi tabi ben delirdim böle diyince ya lafın gelişi hadi yıka dedim ne var bunda dedimbu sefer inat ettim işte yıkamıcam bak görürsün dedi ay durduk yere birbirimize girdik el yıkama yüzünden her konu da böle özellikle düzen temizlik konusunda acayip ego sahibi bi insan nefret ettim bu huyundan
Ben bu lafı 5 yaşındaki kızıma söylüyorum genelde

Kızlar derdim eşimin aşırı inadı eşimle normalde iyi anlaşırız iyi bi insan kötü biri değil ama bi huyu var beni mahvediyor işten eve geldi ellerini yıkadı yemek yedik kahve içmeye çıktık içtik geri geldik hadi kuzum ellerini yıka sen de dedim bana ellerimi yıkamam gerektiğini söyleyemezsin yıkamıycam işte pis pis yatıcam dedi tabi ben delirdim böle diyince ya lafın gelişi hadi yıka dedim ne var bunda dedimbu sefer inat ettim işte yıkamıcam bak görürsün dedi ay durduk yere birbirimize girdik el yıkama yüzünden her konu da böle özellikle düzen temizlik konusunda acayip ego sahibi bi insan nefret ettim bu huyundan
Siz de sizin söylediğiniz zamanda yıkaması konusunda inat etmişsiniz

Back
X