- 13 Ağustos 2010
- 1.264
- 74
- 113
ooooffff bendede bitane var ondan 9 yıllık evliyiz ilk yıllarımızı tarif etmek istemiyorum, çok benziyor zaten. yanlış anlamasın diye çok kastım ama artık karakterimden çıktım buseferde . bilgisayarı kontrol eder, tel imi kontrol eder uuuuff neler neler. neyse kendiyle sorunu var aslında tedaviyi kabul etmedi. bende bu sefer mademki tedavi olmuyor hiç kasmıyorum kendimi, ha tabiki bazı ölçülerimiz var erkek arkadaşları ile uzaktan selamlaşırım fazla yüzlerine bakmam, ama kuzenlerimle yakın arkadaşlarımızla olan davranışmda kasmıyorum kusura bakmasın. şimdi farkediyorum o kendini sıkıyor. kendininde farkında aslında sürekli şüpheyle kendini yoruyor işteMerhaba kızlar,
3,5 yıllık evliyim, 1 yaşında bir kızım var. ikimiz de aynı üniversiteyi bitirdik, güzel kariyerlerimiz var.
eşimle çok büyük bir problemimiz var ve bir türlü aşamıyoruz. sürekli benim onu aldattığımı düşünüyor. etrafımdaki herkesten şüpheleniyor, bir değil iki değil herkes. hiç arkadaşım yok, sosyal hayatım sıfır. iş-ev-aileler çemberinde debelenip duruyorum. yani onu böyle düşünmeye itecek hareketlerim de yok. hatta kafası rahat olsun diye yapmadığı kalmıyor. ama bazen kafasında o kadar saçma olaylar kuruyor ve inanıyor ki, nasıl baş edeceğimi bilmiyorum, çok bunaldım.
işe geldiğimde mutlaka iş telefonundan çaldırıp haber veririm geldim diye, çıkarken de öyle. anneme o bırakır, yukarı çıkınca evden çaldırırım.yanımda kimler var kimler yok öğrenmek ister, sözüme inanmaz, telefondan ortamdakilerin sesini dinletirim.kendi evimdeyken bile rahat değilim, kim geldi diye hesap sorar. başka bir mail adresinden, iş telefonundan başkalarıyla görüştüğümü, hatta onun kendi arkadaşlarıyla gizli gizli görüştüğümü düşünüyor ki o arkadaşları da başka şehirlerde,evimize de 1-2 kere gelmişlerdir o da eşleriyle çocuklarıyla! eşim tarafından yanlış anlaşılmamak adına aşırı derecede mesafeli de davranıyorum herkese,suratsızın teki oldum çıktım. ama bir türlü yenemiyorum bu düşüncelerini.
bu durum benim iş hayatıma, aileme, onun ailesine de etki ediyor. kafamda bu sorunlar varken insanlara karşı da normal davranamıyorum. yolda onu aldattığımla ilgili kavga etmişken, ailesinin yanına gittiğimde hep gülmemi, sevgi dolu davranmamı istiyor. ama yapamıyorum, yapım böyle, içim kan ağlıyorken gülemiyorum. böyle olunca da herkesin yaptığı, söylediği batıyor, bir de bu yüzden problemler yaşıyoruz. her kavgamızda boşanma dilekçeleri doldururuz, sonra evde suratlar asık birkaç gün geçirdikten sonra normale dönmüş gibi yaparız, sonra herşey başa döner, çok bunaldım sadece içimi dökmek istedim.
ayy merak ettim nelerin belirtisi olabilirbu yazıyı okurken aklıma psikolojik rahatsızlıklar geldi, eşiniz hiç gitti mi doktora ? aşırı şüphecilik durumu ciddi rahatsızlıkların göstergesi oluyor genelde ama inşallah öyle değildir , ne zaman başladı bu durumu peki ? hep öyle bir insan mıydı ?
benimkide sen halusülasyon görüyorsun sorun bende değil sende diyor:)aile terapisine gitmeyi önerdim ama sorunun bende olduğunu söylüyor. evli çocuklu biri olarak sadakatsiz davranan benmişim!
kayınpederim de aynı, gençliğinde kayınvalideme nerdeyse aynı şeyleri yaşatmış. işin kötüsü tüm bunları bilmesine rağmen kayınvalidem de beni anlamıyor ! erkek kıskanır diyor ikisi de !
aynı ! bir de inandığı şeye kendince öyle açıklamalar getiriyor ki ağzım açık kalıyor.benimkide sen halusülasyon görüyorsun sorun bende değil sende diyor:)
sadece bilgisayarı, telefonu karıştırsa neyse, işyerime gidip diğer iş arkadaşımdan, şirkettelefonundan yapılan-gelen aramaların dökümünü istemiş !ooooffff bendede bitane var ondan 9 yıllık evliyiz ilk yıllarımızı tarif etmek istemiyorum, çok benziyor zaten. yanlış anlamasın diye çok kastım ama artık karakterimden çıktım buseferde . bilgisayarı kontrol eder, tel imi kontrol eder uuuuff neler neler. neyse kendiyle sorunu var aslında tedaviyi kabul etmedi. bende bu sefer mademki tedavi olmuyor hiç kasmıyorum kendimi, ha tabiki bazı ölçülerimiz var erkek arkadaşları ile uzaktan selamlaşırım fazla yüzlerine bakmam, ama kuzenlerimle yakın arkadaşlarımızla olan davranışmda kasmıyorum kusura bakmasın. şimdi farkediyorum o kendini sıkıyor. kendininde farkında aslında sürekli şüpheyle kendini yoruyor işte
ooooffff bendede bitane var ondan 9 yıllık evliyiz ilk yıllarımızı tarif etmek istemiyorum, çok benziyor zaten. yanlış anlamasın diye çok kastım ama artık karakterimden çıktım buseferde . bilgisayarı kontrol eder, tel imi kontrol eder uuuuff neler neler. neyse kendiyle sorunu var aslında tedaviyi kabul etmedi. bende bu sefer mademki tedavi olmuyor hiç kasmıyorum kendimi, ha tabiki bazı ölçülerimiz var erkek arkadaşları ile uzaktan selamlaşırım fazla yüzlerine bakmam, ama kuzenlerimle yakın arkadaşlarımızla olan davranışmda kasmıyorum kusura bakmasın. şimdi farkediyorum o kendini sıkıyor. kendininde farkında aslında sürekli şüpheyle kendini yoruyor işte
Eşiniz acil tedavi olmalı. Yada siz bir psikologla görüşün nasıl bir yol izleyeceğinize dair kendi gitmek istemiyorsa. Diğer arkadaşlarında dediği gibi Allah korusun eskaza yolda biri ile tokalaşmaya kalkasanız canınıza kast eder gibi duruyor. Can güvenliğiniz yok gibi gördüm ben.sadece bilgisayarı, telefonu karıştırsa neyse, işyerime gidip diğer iş arkadaşımdan, şirkettelefonundan yapılan-gelen aramaların dökümünü istemiş !
yuhhhhhhhhsadece bilgisayarı, telefonu karıştırsa neyse, işyerime gidip diğer iş arkadaşımdan, şirkettelefonundan yapılan-gelen aramaların dökümünü istemiş !
Hic korkmuyor musunuz?sadece bilgisayarı, telefonu karıştırsa neyse, işyerime gidip diğer iş arkadaşımdan, şirket telefonundan yapılan-gelen aramaların dökümünü istemiş ! o salak da vermiş. ordan da birşey bulamadı,
oo eminde. inanıyorda buna. paranoid şizofrenmi nedir adamaile terapisine gitmeyi önerdim ama sorunun bende olduğunu söylüyor. evli çocuklu biri olarak sadakatsiz davranan benmişim!
kayınpederim de aynı, gençliğinde kayınvalideme nerdeyse aynı şeyleri yaşatmış. işin kötüsü tüm bunları bilmesine rağmen kayınvalidem de beni anlamıyor ! erkek kıskanır diyor ikisi de !
sorun bu bence. o olayı atlatamamış. eşini ikna edip destek alın bence. Allah kolaylık versin zor bi durm.evet daha önceki nişanlısı tarafından aldatılmış, hem de yakın bir arkadaşıyla !
:) trajikomik diil mi...
ben kestirme anlattım canım benim, cep tel ayrıntı aldı kaç defa, ben daha anne olmadan iş yerinden izin alıp eve geldi habersiz ben evde yalnızım, aklınca baskın, banada sürpriz yapmış güya. evde yabancı bir cisim bulmasın bu kimin derdi sarıyor. hani bi komşum es kaza bişeyini unutsa adam günlerce surat ediyor. ben onun ailesine bile kendim gidemem. markete gidelim reyon aralarında birbirimizi kaybetsek bunalıma giriyor adam. köyde annemde kalıcam oda işe gidecek, son anda arıyor bişey bahane edip gitmiyor oda kalıyor. çalışırken mesai kaldığımda evde huzur kalmıyordu. Allah okadar büyük çocuklarım eşimin kopyası heralde dna falan yaptırırdı :))))) artık bu konudan konuşurken ağlamıyorum gülüyorum en azından bunu başarabildim:)sadece bilgisayarı, telefonu karıştırsa neyse, işyerime gidip diğer iş arkadaşımdan, şirket telefonundan yapılan-gelen aramaların dökümünü istemiş ! o salak da vermiş. ordan da birşey bulamadı,
sadece bilgisayarı, telefonu karıştırsa neyse, işyerime gidip diğer iş arkadaşımdan, şirkettelefonundan yapılan-gelen aramaların dökümünü istemiş !
boşanma kesin çözüm tedavi istemiyorsa eğerboşanırsan tüm eziyetlerin son bulur bence ya da eşin tedavi görürse zira kendisi şizofren.ya da seni aldattığı için aynısını yapacağından ödü kopuyor.
Aynen ! Benim eski erkek arkadaşım da boyleydi. Ben ne zaman derslerime yogunlaşıp onu ihmal etsem illa ki kavga çıkarıyordu. Kıskançlıktan çok huzursuzluk bunlardaki ve bu huzursuzlugu hayatındaki insana da empoze etmeye çalışıyorlar.Bİ TIK ALT versiyonu var bende
gerçekten düzelmiyorlar bu şüphe
sadece aşırı ilgili sevgili davranarak geçiyor
bir kere başın agrısın yada günün kötü geçtiği için suratın düşsün
yine başlıyo başka biri mi varlar......
aile normal diyormuş. 2 seçenek var tedavi yada boşanma. adam tedavi istemiyorsa tek çözüm boşanmakyani ne denir ki ...
tedavi ol desen bunu red edecek muhtemelen...ama olması gerek
ailesine söyle beni sıkıyor böyle böyle yapıyor de kendisiyle konuşup çözüm bulamadıysan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?