Eşimin aşırı şüpheciliği :(

ooooffff bendede bitane var ondan 9 yıllık evliyiz ilk yıllarımızı tarif etmek istemiyorum, çok benziyor zaten. yanlış anlamasın diye çok kastım ama artık karakterimden çıktım buseferde . bilgisayarı kontrol eder, tel imi kontrol eder uuuuff neler neler. neyse kendiyle sorunu var aslında tedaviyi kabul etmedi. bende bu sefer mademki tedavi olmuyor hiç kasmıyorum kendimi, ha tabiki bazı ölçülerimiz var erkek arkadaşları ile uzaktan selamlaşırım fazla yüzlerine bakmam, ama kuzenlerimle yakın arkadaşlarımızla olan davranışmda kasmıyorum kusura bakmasın. şimdi farkediyorum o kendini sıkıyor. kendininde farkında aslında sürekli şüpheyle kendini yoruyor işte

ayy merak ettim nelerin belirtisi olabilir

benimkide sen halusülasyon görüyorsun sorun bende değil sende diyor:)

benimkide sen halusülasyon görüyorsun sorun bende değil sende diyor:)
aynı ! bir de inandığı şeye kendince öyle açıklamalar getiriyor ki ağzım açık kalıyor.
valla bazen aklımdan şüpheye düşüyorum, gerçekten öyle de ben mi unutuyorum diye. :)

sadece bilgisayarı, telefonu karıştırsa neyse, işyerime gidip diğer iş arkadaşımdan, şirkettelefonundan yapılan-gelen aramaların dökümünü istemiş !

sadece bilgisayarı, telefonu karıştırsa neyse, işyerime gidip diğer iş arkadaşımdan, şirket telefonundan yapılan-gelen aramaların dökümünü istemiş ! o salak da vermiş. ordan da birşey bulamadı,

böyle hayatrta evlilikte çekilmez. evlilikte güven yoksa o evlilikte devam edemez.
paranoyanın nirvanasında eşiniz.
acilen terapi almalı.
yoksa siz akıl sağllığınızı kaybedersiniz

bu net.

sadece bilgisayarı, telefonu karıştırsa neyse, işyerime gidip diğer iş arkadaşımdan, şirkettelefonundan yapılan-gelen aramaların dökümünü istemiş !
Eşiniz acil tedavi olmalı. Yada siz bir psikologla görüşün nasıl bir yol izleyeceğinize dair kendi gitmek istemiyorsa. Diğer arkadaşlarında dediği gibi Allah korusun eskaza yolda biri ile tokalaşmaya kalkasanız canınıza kast eder gibi duruyor. Can güvenliğiniz yok gibi gördüm ben.

Bİ TIK ALT versiyonu var bende
gerçekten düzelmiyorlar bu şüphe
sadece aşırı ilgili sevgili davranarak geçiyor
bir kere başın agrısın yada günün kötü geçtiği için suratın düşsün
yine başlıyo başka biri mi varlar......

Hic korkmuyor musunuz?

Allah korusun bir gün yanlis anlayacagi bir durum olsa nasil tepki verecek ne yapacak düşünmüyor musunuz?

Arkadaslariniza falan ne diyorsunuz yani ben hayal dahi edemedim böyle bir hayati

Zaten psikologlar hasta olanlar değil hastalarin yakinlari gelir bize çünkü psikolojisi hasta olan "ben hastayim' demez der..

Son düzenleme:
oo eminde. inanıyorda buna. paranoid şizofrenmi nedir adam

ben kestirme anlattım canım benim, cep tel ayrıntı aldı kaç defa, ben daha anne olmadan iş yerinden izin alıp eve geldi habersiz ben evde yalnızım, aklınca baskın, banada sürpriz yapmış güya. evde yabancı bir cisim bulmasın bu kimin derdi sarıyor. hani bi komşum es kaza bişeyini unutsa adam günlerce surat ediyor. ben onun ailesine bile kendim gidemem. markete gidelim reyon aralarında birbirimizi kaybetsek bunalıma giriyor adam. köyde annemde kalıcam oda işe gidecek, son anda arıyor bişey bahane edip gitmiyor oda kalıyor. çalışırken mesai kaldığımda evde huzur kalmıyordu. Allah okadar büyük çocuklarım eşimin kopyası heralde dna falan yaptırırdı :))))) artık bu konudan konuşurken ağlamıyorum gülüyorum en azından bunu başarabildim:)
bi arkadaş evlenmeden önce nasıldı demiş size, sizi bilmemde, ben sevdiği için kıskanıyor sandım, ama evlenince maalesef durum çirkinleşiyor,adam suçlama yöneltince kendimi kahrettim aşağılanmış hissettim, ama gördümkü sorunu benimle değil kendisiyle, artık masaya yumruğumu vuruyorum ister inansın ister inanmasın, inanmıyorsa kapının yolunuda biliyor ne diyim zorla değil

ay gerçekten mi??

o zaman seni işe neden gönderiyor herşeyini didikleyen biri otur evinde çıkma dışarıya der...

ne bileyim iş arkadaşlarına kadar...

ay insan korkar bu kadarı da saplantının kralı
...

Aynen ! Benim eski erkek arkadaşım da boyleydi. Ben ne zaman derslerime yogunlaşıp onu ihmal etsem illa ki kavga çıkarıyordu. Kıskançlıktan çok huzursuzluk bunlardaki ve bu huzursuzlugu hayatındaki insana da empoze etmeye çalışıyorlar.

yani ne denir ki ...

tedavi ol desen bunu red edecek muhtemelen...ama olması gerek

ailesine söyle beni sıkıyor böyle böyle yapıyor de kendisiyle konuşup çözüm bulamadıysan.
aile normal diyormuş. 2 seçenek var tedavi yada boşanma. adam tedavi istemiyorsa tek çözüm boşanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…