Eşimin babaannesi geliyormuş ..

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
Selam güzel kk nın güzel hanımları
Bugün çok dertliyim taze taze kavga ettik evin içinde sinir krizleri geçireceğim şimdi
Eşimin babaannesi kvgile geliyormuş 2 ay kalacakmış burda bizim şehirde ..
Haftada 1 bazen 2 haftada bir gidiyorduk kvgile sorun olmuyordu. Şimdi babaannesi gelince her gün çağıracaklar. İş görüşmesinden geldim bugün zaten eşim aradı hiç görüşme nasıl geçti demeden babaannem yola çıkmış hazırlan annemgile git hadi dedi ben de ne münasebet 6 saatlik yol gece gelecek zaten arabımız da yok o saatten sonra annengilden dönemeyiz yarın gidelim dedim olmaz sen bugünden git dedi ben de hayır sınavım var zaten yarın dedim ..

Tamam dedi kapadı sınavım olmasa daha da baskı yapacak adım gibi eminim .. Çok sinir oldum. Dün diyor babaannem gelince sürekli çağıracaklar ben de dedim çağırsınlar benim kursum var bi yandan açıktan okuyorum bi yandan sürekli iş başvurusu yapıyorum bi çalışan kadar yoğunum gidemem dedim. Normal haftada 1 gittiğimiz gibi gideriz dedim. Bana diyor iyi senin babaannenler gelsin bizde öyle yaparız ya zaten benim babaannemler yarım saatlik ilçede oturuyor kaç kere gittik dedim ben de hiç dedi o zaman sus istersen dedim.

Şimdi ben bu 2 ay ne yapayım gideyim “gelinlik” yapayım istiyorlar. Ne gitmeye niyetim var ne gelinlik yapmaya dış şehirden gelse bile haftada 1 iyi değil mi ya

Şöyle ki esinin sana emrivaki yapmasi hos degil rica ederek konussa belki isteyecek gideceksin haftada bir kv gitmek iyi hos ama kendi planini bozmayacak sekilde orta yol bulabilirsin 2 ya da 3 kere gidilir sonra babaanne donunce eski duzen devam eder sonucta bi büyük gelmis gelen giden beklenir sen dik konuşunca esin dik konusunca orta yol bulamazsiniz ikiniz icin de biraz hoşgörü...

Bı karışıklık var sanırım sitede konuyu açan @Hannaz diil
Colacilar siteye bişey mi yaptı acep

Haftada 1 gayet yerinde bir karar

Kararli ol boyle bi nane yapamaz kimse. Zorla kolundan tutup goturcek hali yok dimi :) ne babanneymis ama:)

Ya zaten düğün olalı 2 ay oldu babaanne gideli 1 ay yine bulunup geliyor hemen sinir oldum ağzımdan ateş çıkıyor

hahahah bana geçen gün eşimin anneannesi hiç gelin gibi değilsin sen dedi gülerek. bişey istemiyorum diye muhtemelen yada gelinlik yapmıyorum ama benden bişey de yapmamı istemez yemeğe çağırır bulaşık makinesi var ama dolap olarak kullanıyor bende kalktım yıkayım hemen diye zaten kadıncağız kaç çeşit yemek yapıyor yoook bırak olmaaz falan ama anlamadım yani sanırım kına falan istemedim ondan bi de gelin mevlüdü varmış onu da mı istemiyorsun dedi gel oku git ya Allah Allah yani istersin kötü olursun istemezsin kötü olur.... başka ne hizmet bekler bilemem yemekler falan hazırlayıp çağırmıyorum diyeyse evet çünkü hiç vaktim yok evde olduğum bir gün var bir zahmet rahat bıraksınlar hiçte öyle kimseye kendimi beğendirmekle uğraşamam kimseden de beni övsünler beklemem zaten...

boşver etsinler bi ton laf benden bu kadar valla de çık beğenmeyecek insan ağzınla kuş tutsan beğenmez

Valla bunlarda öyle gelenek görenek adet diye yaptırmadıklarını bırakmıyorlar

Ben bu düsünce yapisini anliyamiyorum. Babaanne uzak yoldan gelmis olabilir ama hergün gidip görmekteki mantik nedir yani? Üstelik 2 ay kalacakmis. Hadi 3-5 gün kalsa belki biraz mantikli hergün görüsmekte. Bu nedir ya. Uff böyle seyler niye sadece bizim miletimize özgü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…