- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Hayır kuzum babaanne 6 saatlik yoldan geliyorBu arada 6 saatlik yol derken sırf kv gitmek için her hafta 6 saat mi çekiyorsun
Bu arada 6 saatlik yol derken sırf kv gitmek için her hafta 6 saat mi çekiyorsun
Haftada 1 gayet yerinde bir karar
Kararli ol boyle bi nane yapamaz kimse. Zorla kolundan tutup goturcek hali yok dimi :) ne babanneymis ama:)
Ya zaten düğün olalı 2 ay oldu babaanne gideli 1 ay yine bulunup geliyor hemen sinir oldum ağzımdan ateş çıkıyorŞöyle ki esinin sana emrivaki yapmasi hos degil rica ederek konussa belki isteyecek gideceksin haftada bir kv gitmek iyi hos ama kendi planini bozmayacak sekilde orta yol bulabilirsin 2 ya da 3 kere gidilir sonra babaanne donunce eski duzen devam eder sonucta bi büyük gelmis gelen giden beklenir sen dik konuşunca esin dik konusunca orta yol bulamazsiniz ikiniz icin de biraz hoşgörü...
Evet babaanne..babaanne sanirim 6 saatlik yoldan geliyor
Hayır kuzum babaanne 6 saatlik yoldan geliyor
babaanne sanirim 6 saatlik yoldan geliyor
Ya zaten düğün olalı 2 ay oldu babaanne gideli 1 ay yine bulunup geliyor hemen sinir oldum ağzımdan ateş çıkıyor
Dua et de babaanne ben 1 ayda torunumda kalacağım demesin :)
Diyemez onu işte çünkü evimiz çok küçük bizim uygun yerimiz yok ekstradanDua et de babaanne ben 1 ayda torunumda kalacağım demesin :)
Valla bunlarda öyle gelenek görenek adet diye yaptırmadıklarını bırakmıyorlarhahahah bana geçen gün eşimin anneannesi hiç gelin gibi değilsin sen dedi gülerek. bişey istemiyorum diye muhtemelen yada gelinlik yapmıyorum ama benden bişey de yapmamı istemez yemeğe çağırır bulaşık makinesi var ama dolap olarak kullanıyor bende kalktım yıkayım hemen diye zaten kadıncağız kaç çeşit yemek yapıyor yoook bırak olmaaz falan ama anlamadım yani sanırım kına falan istemedim ondanbi de gelin mevlüdü varmış onu da mı istemiyorsun dedi gel oku git ya Allah Allah yani istersin kötü olursun istemezsin kötü olur.... başka ne hizmet bekler bilemem yemekler falan hazırlayıp çağırmıyorum diyeyse evet çünkü hiç vaktim yok evde olduğum bir gün var bir zahmet rahat bıraksınlar hiçte öyle kimseye kendimi beğendirmekle uğraşamam kimseden de beni övsünler beklemem zaten...
boşver etsinler bi ton laf benden bu kadar valla de çık beğenmeyecek insan ağzınla kuş tutsan beğenmez
Zaten yorum var görünmüyor canım :)
Konu sahibi diğer konudan çoklu alıntı yapıp, unutup sonrada buraya mı yapıştırdı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?