Eşimin babaannesi geliyormuş ..

Kaynananın kaynanası hey MaşAllah :)

öf bu nedir ya az gırtlaklarını tutup hzmetci tutsunlar gitme hic ne bu taviz ya evlilik bu değil bu ne bicim evlilik baskı baskı iğrenc

Valla öyle kaynanadan ayrı kaynanasından ayrı çekiyorum

Kimsenin zorla götürecek hali Yok. Haftada 1 gidersin yine.

baska ne olabilirki. Yemegimizi yap, cay servisi, bulasikti... Gelin degilmisin isin ne!!

Ben tavrinizi cok begendim böyle devam :)

Kimseye gore plan yapmayin isinize bakin .Bu erkekler de anneden cok da babaanneye düşkün oluyorlar .
Zaten götüremez gitmem işi yokuşa sürerim yine gitmem baştan taviz versek sonradan önünü almayacağız

Sen hayatına girmeden önce napiyorlardi acaba bu ne saçma sapan bir iş. Geldiyse geldi alla alla. Gidip onları mi eglendireceksin. Herkesin işi gücü var

Kayınvalideyle iletişiminiz nasıl bilmiyorum ama ben bu "gelinlik yapayım" lafından hoşlanmıyorum. Baba evinde işlere yardım ediliyo normal ama eşlerin annesine gelince neden böyle düşünülüyo anlamıyorum. İyilik tek taraflı değildir. Neden benimsenilmiyo acaba. Neyse..

Eşinize karşı sert bi dille konuşmuşsunuz. Daha güzel bi dille yoğunum, sınavım var aşkım biliyosun, yorgun olmazsak tabi gideriz falan deyip bildiğinizi yapın tartışmadan atlatırsınız belki.

Eşinizde neden ısrar ediyor ki.
Gelsin hele bir kadın,sonra gidersiniz görmeye. Neden apar topar gönderiyor ki?
Bende olsam gitmem,sırf bu muamele icin gitmem yani.
Gelende 1 kişi yani. Ne hazırlık yapılacak sanki? Masaya 1 tabak fazla konulacak hepsi bu.

Seninkine de böyle yaparizci koca ayyyy ayni benim esim, kıyasa girer sanki kendisi çok gider gibi benim akrabalara. Neyse sakin alıştırmayın eğer 1 hafta düzeni bozarsanız hep gel diyecekler. Ha kıymet biliyordurlar gidin gönül alin yaşlı insanlar sevap olur ama yok canınızı sıkacaklarsa bosverin bi çizginiz olsun.

boşanmak için en güzel dönemlerin bunlar..

daha iki aylık evlisin ben başka bişi demiyorum

boşanmak için en güzel dönemlerin bunlar..

daha iki aylık evlisin ben başka bişi demiyorum
Ne oldu anlamadım abla
Evet aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…