- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Kaynananın kaynanası hey MaşAllah :)
öf bu nedir ya az gırtlaklarını tutup hzmetci tutsunlar gitme hic ne bu taviz ya evlilik bu değil bu ne bicim evlilik baskı baskı iğrenc
Valla öyle kaynanadan ayrı kaynanasından ayrı çekiyorumevet aynen eve uğramayan adam anacı oldu evlenince ona kalsa her akşam gidicez de valla hiç halim bile olmasa anneme gidicem ben diyorum tıpış tıpış geliyor çünkü o gelmezse bende gitmem adı gibi biliyor . haftada bir gidiyoruz bizde ama annemi hiç aksatmam direk 2 gün sonra gidiyorum yani gidiyoruz .
Bi bilsem öyle diyorlar gelinlik yapgelinlik yapmak ne demek?
iyi de o ne demek ki :) sormadiniz mi hic ?Bi bilsem öyle diyorlar gelinlik yap
Şey gibi hizmetçilik gibi canım onun kibarcasıiyi de o ne demek ki :) sormadiniz mi hic ?
Şey gibi hizmetçilik gibi canım onun kibarcası
Kimsenin zorla götürecek hali Yok. Haftada 1 gidersin yine.
baska ne olabilirki. Yemegimizi yap, cay servisi, bulasikti... Gelin degilmisin isin ne!!
Ben tavrinizi cok begendim böyle devam :)
Zaten götüremez gitmem işi yokuşa sürerim yine gitmem baştan taviz versek sonradan önünü almayacağızKimseye gore plan yapmayin isinize bakin .Bu erkekler de anneden cok da babaanneye düşkün oluyorlar .
Kayınvalideyle iletişiminiz nasıl bilmiyorum ama ben bu "gelinlik yapayım" lafından hoşlanmıyorum. Baba evinde işlere yardım ediliyo normal ama eşlerin annesine gelince neden böyle düşünülüyo anlamıyorum. İyilik tek taraflı değildir. Neden benimsenilmiyo acaba. Neyse..Selam güzel kk nın güzel hanımları
Bugün çok dertliyim taze taze kavga ettik evin içinde sinir krizleri geçireceğim şimdi
Eşimin babaannesi kvgile geliyormuş 2 ay kalacakmış burda bizim şehirde ..
Haftada 1 bazen 2 haftada bir gidiyorduk kvgile sorun olmuyordu. Şimdi babaannesi gelince her gün çağıracaklar. İş görüşmesinden geldim bugün zaten eşim aradı hiç görüşme nasıl geçti demeden babaannem yola çıkmış hazırlan annemgile git hadi dedi ben de ne münasebet 6 saatlik yol gece gelecek zaten arabımız da yok o saatten sonra annengilden dönemeyiz yarın gidelim dedim olmaz sen bugünden git dedi ben de hayır sınavım var zaten yarın dedim ..
Tamam dedi kapadı sınavım olmasa daha da baskı yapacak adım gibi eminim .. Çok sinir oldum. Dün diyor babaannem gelince sürekli çağıracaklar ben de dedim çağırsınlar benim kursum var bi yandan açıktan okuyorum bi yandan sürekli iş başvurusu yapıyorum bi çalışan kadar yoğunum gidemem dedim. Normal haftada 1 gittiğimiz gibi gideriz dedim. Bana diyor iyi senin babaannenler gelsin bizde öyle yaparız ya zaten benim babaannemler yarım saatlik ilçede oturuyor kaç kere gittik dedim ben de hiç dedi o zaman sus istersen dedim.
Şimdi ben bu 2 ay ne yapayım gideyim “gelinlik” yapayım istiyorlar. Ne gitmeye niyetim var ne gelinlik yapmaya dış şehirden gelse bile haftada 1 iyi değil mi ya
yuh artikŞey gibi hizmetçilik gibi canım onun kibarcası
Seninkine de böyle yaparizci koca ayyyySelam güzel kk nın güzel hanımları
Bugün çok dertliyim taze taze kavga ettik evin içinde sinir krizleri geçireceğim şimdi
Eşimin babaannesi kvgile geliyormuş 2 ay kalacakmış burda bizim şehirde ..
Haftada 1 bazen 2 haftada bir gidiyorduk kvgile sorun olmuyordu. Şimdi babaannesi gelince her gün çağıracaklar. İş görüşmesinden geldim bugün zaten eşim aradı hiç görüşme nasıl geçti demeden babaannem yola çıkmış hazırlan annemgile git hadi dedi ben de ne münasebet 6 saatlik yol gece gelecek zaten arabımız da yok o saatten sonra annengilden dönemeyiz yarın gidelim dedim olmaz sen bugünden git dedi ben de hayır sınavım var zaten yarın dedim ..
Tamam dedi kapadı sınavım olmasa daha da baskı yapacak adım gibi eminim .. Çok sinir oldum. Dün diyor babaannem gelince sürekli çağıracaklar ben de dedim çağırsınlar benim kursum var bi yandan açıktan okuyorum bi yandan sürekli iş başvurusu yapıyorum bi çalışan kadar yoğunum gidemem dedim. Normal haftada 1 gittiğimiz gibi gideriz dedim. Bana diyor iyi senin babaannenler gelsin bizde öyle yaparız ya zaten benim babaannemler yarım saatlik ilçede oturuyor kaç kere gittik dedim ben de hiç dedi o zaman sus istersen dedim.
Şimdi ben bu 2 ay ne yapayım gideyim “gelinlik” yapayım istiyorlar. Ne gitmeye niyetim var ne gelinlik yapmaya dış şehirden gelse bile haftada 1 iyi değil mi ya
Seninkine de böyle yaparizci koca ayyyyayni benim esim, kıyasa girer sanki kendisi çok gider gibi benim akrabalara. Neyse sakin alıştırmayın eğer 1 hafta düzeni bozarsanız hep gel diyecekler. Ha kıymet biliyordurlar gidin gönül alin yaşlı insanlar sevap olur ama yok canınızı sıkacaklarsa bosverin bi çizginiz olsun.
Ne oldu anlamadım ablaboşanmak için en güzel dönemlerin bunlar..
daha iki aylık evlisin ben başka bişi demiyorum
Evet 2 aylık evliyimboşanmak için en güzel dönemlerin bunlar..
daha iki aylık evlisin ben başka bişi demiyorum
Eşim aradı şimdiyuh artik
siz haftada bir gitmeye devam edin
boşanmalısın. daha henüz vakit geç değilEşim aradı şimdi
Babası nezle olmuş doktora iğne vurdurmaya götürecekmiş evde iki tane kazık gibi abisi var kesin gece gelir şimdi babaannesi geldi ya
eşin ana kuzusu çıkmış. sen de henüz kocana yıllarını vermemişken boşan derim ama tabi bu baya bi cesaret isterNe oldu anlamadım abla
Evet aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?