- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Gitmem hayatta her gün vallaBen bu düsünce yapisini anliyamiyorum. Babaanne uzak yoldan gelmis olabilir ama hergün gidip görmekteki mantik nedir yani? Üstelik 2 ay kalacakmis. Hadi 3-5 gün kalsa belki biraz mantikli hergün görüsmekte. Bu nedir ya. Uff böyle seyler niye sadece bizim miletimize özgü
Başka konuya da alıntı yapıldığını bilmiyordumKonu sahibi diğer konudan çoklu alıntı yapıp, unutup sonrada buraya mı yapıştırdı acaba
Evet böyle olmuş kusura bakmaKonu sahibi diğer konudan çoklu alıntı yapıp, unutup sonrada buraya mı yapıştırdı acaba
Yok önemli değil cnm sadece hannaz abla ya ait olmayan konu onunmus gibi gozukunce benim yorumda senin konuya gitti sandim çok özür dilerim açıklama yapma gereğinde bulundumEvet böyle olmuş kusura bakmaMinik Duduklu Tencere
Uyuzun teki çocuk yapın diye günde 10 kere fetva verir.kişisel alan nedir bilmemekten canım o 3. dünya ülkesiyiz cidden böyle.
başka ülkede (Arapları kastetmeden) kendi çocuğunun odasına kapıyı çalmadan girersen çocuğun azarlar kovar odadan biz kendi odamızda bile özel alanımız olmadan yetiştiriliyoruz işte.
bu kaynana problemleri burada yazılanlar hep neden çocuğunu bir mal gbi görmekten işte...
yani bence eşinizde 2 ay hergün gitmeyecektir annesi yada babası duygu sömürüsü yapmıştır.
babaanne nasıl sert bir kadın mı_
Valla bunlarda öyle gelenek görenek adet diye yaptırmadıklarını bırakmıyorlar
Of aynı mı olurlar o kadar haklısın ki ..kına yapmıcaz diye net bir şekilde yüz kere söylediğimiz halde ki kına bana yapılıyor hani gelinim ben ya :) 2 hafta kala annemi sıkıştırıyor hemen anneanneyle gelecekmiş elime azıcık kına koyup gidecekmiş dumur olduk ya ben insanalara arkadaşlarıma yok demişim kına yapmıcaz gelmeyin erken .... neyse sonra eşim konuştu da öyle bir emrivaki yapamadılar aman hayatları emrivaki insanlarda niye uzak duruyor diye dedikodularını yaparlar işte herkese böyle çünkü sokma insanların özel hayatına burnunu işte...
Ben de 2 aylık evliyim kuzum ..hahaha dün anneanne ölmeden bir torunumun çocuğnu sevseydim diye duygu sömürüsü yapıyor biz daha 3 aylık evliyiz yeni yeni adamı büyütmeye başladım benönce bi zahmet ben çemkirmeden evde işleri halledecek ondan sonra çocuk:)
zaten yap biz bakarız diyenden korkucan yüzüne bakmaz doğurunca
Ne kadar şanslısınızYilda bir defa giden biri olarak bana gore haftada bir bile cok cok fazla :)
Hiç laf edemiyor kendi hayatımızın olduğunun farkında bile değileşindeki bu kafayla babanne orda olduğu süre boyunca yatıya bile kalırsınız bence
Ne kadar şanslısınız
H HarleyyQuinn canım valla eşime gayet güzel bir şekilde kaç kere e tabi evde boş boş canı sıkılıyor dedim burnunun dibinde halk eğitim merkezi var bak 2 dakika yürüme mesafesinde git bişeyler üret dimi .... annem emekli kadın hergün gittiği kursları var o kadar aktif böyle tembel insanları cidden anlayamıyorum anlayamayacağımda ....
bir arkadaş grubu var hepsi birbirinden itici onun oğlu şöyle gelini böyle birbirleriyle sidik yarıştırıyorlar ve yalan çoğu biliyorum bir tanesi arkadaşımın kvsi olacak... ondan inanıp trip atıyor siz hiç gelmiyorsunuz onlar hep gidiyorlar falan ...bu arada biliyor yani kadın uyduruyor, yoo birlikteydim diyorum kızla inanma her duyduğuna diye ama işine gelmiyor.
bi kaç kere onların akrabaları da annemi sorduğunda bilerek kesinlikle değil ama şey dedim ay annem yoğun kadın hergün kursu var maşallah üretmeyi çok sever dedim ki cidden hayranım kendisinin enerjisine :) insan utanır bende bi kursa gideyim bari der ama yok.
sen baya yoğunluk bul kendine ayrıca haftada bir onun ailesine gidiyorsan oda senin ailene gidecek asla ihmal etme kendi aileni başka biri için.
Öyle yapacağım zaten eğer her gün götürmeye kalkarsa yarın da anneannemlere gideceğim diyeceğim ben de onu kolundan tutup sürükleyeceğim görsün bi dünya kaç bucak çok sinir oldum bugünKismen evet sansliyim.
Ama yilda bir 2 3 hafta gormek bile canima yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?