- 21 Kasım 2022
- 117
- 31
- 13
- 35
Kızlar eşimle fikir ayrılığına düştüğümüz bir konu var .Sizler ne yapardınız veya ne yaptınız merak ediyorum. Eşimin babası 65 yaşında depremde kayinvalideyi kaybettik evleri de yıkıldı.Su an maddi durumu çok iyi olan kızında kalıyor.bir dükkanı vardı. Emeklisi yok .Yıllarca aldığı parayı yemiş içmiş günahı boynuna...Ne 30 ne 40 yaşında emekli olmayı düşünmemiş 50 yaşına gelince biraz para yatırmış. Dükkan da yıkılınca şu an parası kalmadı. Eşi de biz de hep bak o dükkanı sat ,hasta olursun sigortan yok hiçbir hastaneye para yetmez dedik .Ayrıca dükkanın geliri yok elini kolunu sallamaya gidiyor .Cok da ihtiyaclari vardi paraya oyle boyle degil ama satmadı .Ben sahit oldum kadınların gözlerinin içine bakıyor. Onun için mi satmadı bilmiyoruz cevremdeki kişiler de onun için gözü göz değil ifadesini kullandı.
Neyse Ben ölünce satarsınız dükkanı dedi ama dükkan da gitti şimdi.
Ayrıca benim düğünüme 2 hafta kaldığı halde düğünü yapamadilar ve bana bir açıklamada bulunmadilar .Bir yerden para bekliyorlarmis da gelmemis ...Ben de açıklama yapmayip beni aileden saymadiklarindan nişanı bozmustum. Bana eşya için beni kıran gelini istemem demişti. Neyse sonra aramız düzeldi esimle.
Ayrıca bir eve baktık 30 bin açığımız vardi o dönemde .Bir kısmını tamamladık.Yine açığımız kaldı. Ama o evlenen kızına 9 bine televizyon almayı tercih etti ve biz o evi alamadık. Şu an kiradayiz .Ev 3 milyon lira oldu biz 450 bine alıyorduk. Bir kuruş verelim demediler .
Siz olsanız Boyle bir adama ilerde veya şimdi bakar mısınız?Ben bu adama evimi bile acmak istemiyorum. Sapik oldugunu düşünüyorum. Hakkında ne düşünürsünüz. Şu an 10 aylık bir kızım var zaten kimseye bakamam ama yine de bu adama ne halde olursa olsun bakmak içimden gelmiyor .daha yaptığı bir ton rezillik var onları yazıp uzatmak istemiyorum.
Neyse Ben ölünce satarsınız dükkanı dedi ama dükkan da gitti şimdi.
Ayrıca benim düğünüme 2 hafta kaldığı halde düğünü yapamadilar ve bana bir açıklamada bulunmadilar .Bir yerden para bekliyorlarmis da gelmemis ...Ben de açıklama yapmayip beni aileden saymadiklarindan nişanı bozmustum. Bana eşya için beni kıran gelini istemem demişti. Neyse sonra aramız düzeldi esimle.
Ayrıca bir eve baktık 30 bin açığımız vardi o dönemde .Bir kısmını tamamladık.Yine açığımız kaldı. Ama o evlenen kızına 9 bine televizyon almayı tercih etti ve biz o evi alamadık. Şu an kiradayiz .Ev 3 milyon lira oldu biz 450 bine alıyorduk. Bir kuruş verelim demediler .
Siz olsanız Boyle bir adama ilerde veya şimdi bakar mısınız?Ben bu adama evimi bile acmak istemiyorum. Sapik oldugunu düşünüyorum. Hakkında ne düşünürsünüz. Şu an 10 aylık bir kızım var zaten kimseye bakamam ama yine de bu adama ne halde olursa olsun bakmak içimden gelmiyor .daha yaptığı bir ton rezillik var onları yazıp uzatmak istemiyorum.