Esimin babasi

farahi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
117
31
13
35
Kızlar eşimle fikir ayrılığına düştüğümüz bir konu var .Sizler ne yapardınız veya ne yaptınız merak ediyorum. Eşimin babası 65 yaşında depremde kayinvalideyi kaybettik evleri de yıkıldı.Su an maddi durumu çok iyi olan kızında kalıyor.bir dükkanı vardı. Emeklisi yok .Yıllarca aldığı parayı yemiş içmiş günahı boynuna...Ne 30 ne 40 yaşında emekli olmayı düşünmemiş 50 yaşına gelince biraz para yatırmış. Dükkan da yıkılınca şu an parası kalmadı. Eşi de biz de hep bak o dükkanı sat ,hasta olursun sigortan yok hiçbir hastaneye para yetmez dedik .Ayrıca dükkanın geliri yok elini kolunu sallamaya gidiyor .Cok da ihtiyaclari vardi paraya oyle boyle degil ama satmadı .Ben sahit oldum kadınların gözlerinin içine bakıyor. Onun için mi satmadı bilmiyoruz cevremdeki kişiler de onun için gözü göz değil ifadesini kullandı.
Neyse Ben ölünce satarsınız dükkanı dedi ama dükkan da gitti şimdi.
Ayrıca benim düğünüme 2 hafta kaldığı halde düğünü yapamadilar ve bana bir açıklamada bulunmadilar .Bir yerden para bekliyorlarmis da gelmemis ...Ben de açıklama yapmayip beni aileden saymadiklarindan nişanı bozmustum. Bana eşya için beni kıran gelini istemem demişti. Neyse sonra aramız düzeldi esimle.
Ayrıca bir eve baktık 30 bin açığımız vardi o dönemde .Bir kısmını tamamladık.Yine açığımız kaldı. Ama o evlenen kızına 9 bine televizyon almayı tercih etti ve biz o evi alamadık. Şu an kiradayiz .Ev 3 milyon lira oldu biz 450 bine alıyorduk. Bir kuruş verelim demediler .
Siz olsanız Boyle bir adama ilerde veya şimdi bakar mısınız?Ben bu adama evimi bile acmak istemiyorum. Sapik oldugunu düşünüyorum. Hakkında ne düşünürsünüz. Şu an 10 aylık bir kızım var zaten kimseye bakamam ama yine de bu adama ne halde olursa olsun bakmak içimden gelmiyor .daha yaptığı bir ton rezillik var onları yazıp uzatmak istemiyorum.

Neden sapık olduğunu düşünüyorsunuz? Eli ayağı tutuyorsa siz niye bakıyorsunuz, birlikte ev tutsun çocukları yaşasın öyle illa birileriyle mi kalmalı.
Iste sorun bea kuruş parasının olmaması. Yarın bir gün hastalansa ne para var ne birikim

Ben şahsen zamanında beni düşünmeyen üzen saygısızlık yapan hak yiyen kayınbabaya asla bakmıcam
Ben de öyle düşünüyorum ama acaba vicdansızlık mi diyorum. Sonradan düşününce onun bize yaptığına göre bunu hak ediyor diyorum

Ya ben bu kadınları anlamıyorum.Kayınbabanın kızına yaptığı gözümüze batarken kendi babamızın yapmadığı canımızı acıtıyor.Yorum yapamicam kendi kızı kendi parası.İstediği eşyayıda alır.
Sapıklık konusu dışında.
Yok bu dediğim ev eşyaları zorunlu değil. Mesela saçma sapan camdan salon takımı 10 adet kahve fincanı takımı böyle saçma şeyler

Kızı bakıyorsa kalsın ne güzel. Sizde kalınca eşiniz mi bakacak sanki? Eğer yemeğini hizmetini yaparım diyorsa, ki bu çok nadirdir, baksın ama genelde erkekler bunu yapmaz. O nedenle birşey demeye hakkı yok.
Ve ben kızım için şu an çalışmıyorum 1 yıl sonra başlayacağım. İlerde bakma durumum da yok ve bir kızım var .Asla o adamla aynı ortamda bulunmasını istemiyorum .eşim sizi yiyecek mi diyor .ama bütün akrabalarım bu adam bilmem ne diyor (küfürlü bir söz, sapık anlamında)

Siz neden bakasiniz anlamadım, sizin anneniz tek kalsa eşiniz mi bakacak? Herkes kendi anne babasına baksın. Kizindayis zaten, hiç lafını bile açmayın.
Ben eşime ilerde de bakmam kimseye ümit verme dedim .Konu ordan açıldı.

Kızlar eşimle fikir ayrılığına düştüğümüz bir konu var .Sizler ne yapardınız veya ne yaptınız merak ediyorum. Eşimin babası 65 yaşında depremde kayinvalideyi kaybettik evleri de yıkıldı.Su an maddi durumu çok iyi olan kızında kalıyor.bir dükkanı vardı. Emeklisi yok .Yıllarca aldığı parayı yemiş içmiş günahı boynuna...Ne 30 ne 40 yaşında emekli olmayı düşünmemiş 50 yaşına gelince biraz para yatırmış. Dükkan da yıkılınca şu an parası kalmadı. Eşi de biz de hep bak o dükkanı sat ,hasta olursun sigortan yok hiçbir hastaneye para yetmez dedik .Ayrıca dükkanın geliri yok elini kolunu sallamaya gidiyor .Cok da ihtiyaclari vardi paraya oyle boyle degil ama satmadı .Ben sahit oldum kadınların gözlerinin içine bakıyor. Onun için mi satmadı bilmiyoruz cevremdeki kişiler de onun için gözü göz değil ifadesini kullandı.
Neyse Ben ölünce satarsınız dükkanı dedi ama dükkan da gitti şimdi.
Ayrıca benim düğünüme 2 hafta kaldığı halde düğünü yapamadilar ve bana bir açıklamada bulunmadilar .Bir yerden para bekliyorlarmis da gelmemis ...Ben de açıklama yapmayip beni aileden saymadiklarindan nişanı bozmustum. Bana eşya için beni kıran gelini istemem demişti. Neyse sonra aramız düzeldi esimle.
Ayrıca bir eve baktık 30 bin açığımız vardi o dönemde .Bir kısmını tamamladık.Yine açığımız kaldı. Ama o evlenen kızına 9 bine saçma sapan ev eşyası almayı tercih etti ve biz o evi alamadık. Şu an kiradayiz .Ev 3 milyon lira oldu biz 450 bine alıyorduk. Bir kuruş verelim demediler .
Siz olsanız Boyle bir adama ilerde veya şimdi bakar mısınız?Ben bu adama evimi bile acmak istemiyorum. Sapik oldugunu düşünüyorum. Hakkında ne düşünürsünüz. Şu an 10 aylık bir kızım var zaten kimseye bakamam ama yine de bu adama ne halde olursa olsun bakmak içimden gelmiyor .daha yaptığı bir ton rezillik var onları yazıp uzatmak istemiyorum.

Üzgünüm ama çalışmaya imkanın varsa ve kendi düğününü, kendi keyfin kendi canının istediği şeyi yapması bu şekilde kocanın ailesinden beklentiye girip, istediğin olmayınca nişanı atman çok acınası. Bir insan düğününün yapılıp yapılmayacağını iki hafta kalaya kadar bilmez mi?

Ev parası 450 bin, kızlarına yaptıkları eşya yardımı 9 bin. Senin beklentinle kızlarına yaptıkları yardım arasında en az 3 katı fark var.

Adamın sapıklığına dair örneğin yok. Adamın eli ayağı tutuyor. Kızında kalıyormuş. Ne bu kin Allah aşkına. Allah kalbine iyilik versin.

Üzgünüm ama çalışmaya imkanın varsa ve kendi düğününü, kendi keyfin kendi canının istediği şeyi yapması bu şekilde kocanın ailesinden beklentiye girip, istediğin olmayınca nişanı atman çok acınası. Bir insan düğününün yapılıp yapılmayacağını iki hafta kalaya kadar bilmez mi?

Ev parası 450 bin, kızlarına yaptıkları eşya yardımı 9 bin. Senin beklentinle kızlarına yaptıkları yardım arasında en az 3 katı fark var.

Adamın sapıklığına dair örneğin yok. Adamın eli ayağı tutuyor. Kızında kalıyormuş. Ne bu kin Allah aşkına. Allah kalbine iyilik versin.
Tam okumamissiniz ihtiyacımız olan 30 bin değildi 10 bin liraydı. Kızına yardım yapmadı her türlü eşyasını aldı artı bir de saçma sapan şeyler aldı.
Biz düğünü yapardık onda sıkıntı yok ki bizi muhatap alıp hiçbir şey söylemediler. Deselerdi ki siz kendiniz yapın yapardık ama tek laf etmediler yani paramız yok diyemediler .
Adamın sapikligina dair örneğin yok ???öyle mi .bazı şeyler için görmek gerekmez yaşamak gerekmez bilirsin .

Benim de 1 oğlum var . Eğer 5 kuruş masraf yapmayacaksam neden elin kızının başını yakayım ya borç harç içinde neden bırakayım . Bende size benzer şeyler yaşadım . Kayınpederle daha oturup 1 bardak çay içmişliğim yok . Açıkçası bakmak da istemem . Haklısınız . Hatta mümkünse görüşmeyi komple kesin bence . Sapıklıgı da cabası.

Ben olsam bakmazdim. Herkes sapik diyorsa vardir bi bildikleri. Siz de anlarsiniz zaten. Dugununuzu yapmamalari ve siz zor durumdayken yardim etmemeleri de kotu olmus. Zamaninda o size iyilik yapmamis, siz de yapmayin.

Back
X