• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bakışı!!!!ne yapmalıyım

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
dün akşam annemden döndük eşim ve kızımla sitede oturuyoruz arabadan iner inmez kızım sitedeki parka koşmaya başladı genç bir kız vardı parkta upuuzun sarı saçlı gösterişli ...kızım o tarafa koşuna karşı karşıya geldik tabiki baktım karşımdak,i insan sonuçta neyse eşim arabayı halletti kapıyı kilitledi sonradan geldi kızım bu sefer diğer taraf dönmüştü kızdan uzaklaşmıştık göz mesafesi sonra ben durdum eşim kızımızla ilgilenmeye başladı gereksiz topla artis hareketler yapıp kıza bakıp durdu kaç kez sayamadım en az 3 4 yani sonra çocuklar vardı hem kızımı seviyor hem eşimin hareketlerini ooo felan diyip tezaraut tutuyorlardı sonra bisiklet ile ilgili birşey dediler kız çok farklı yerde olduğu halde eşim kıza tekrar baktı uzunca ve sonra bisiklete döndü ben hiç birşey demedim sadece izledim eve gidelim dedi geldik sonra yüzüm düştü sigara almayı unutmuş sigaraya almaya indi geldi neyse sorup duruyor birşey mi oldu diye hayırdır dedim birşey mi olması lazım neyse kızımı yatırdım yanına yattım gene birşey demiyorum resmen bakışları saçma sapan hareketleri aklıma geliyor midem bulanıyordu...başımı okşamaya başladı ısrarla sorunca kıza defa baktın benim yaNIMDA UTANMADAN DEDim midem bulanıyor konuşmak istemiyorum dedim sonra evet baktım ama art niyetli değil asen baktın sen rahatsız oldun diye baktım dedi inanmadım sustum hala susuyorum akşamdan beri sadece dinliyorum sürekli açıklıyor seviyor sabah uyurken sevdi gitti bence suçluluk duygusu ne yapmalıyım bilemiyorum susmak sanırım ona ceza oluyor nefisine sahip çıkması lazımdı oysa!!!

dün akşam annemden döndük eşim ve kızımla sitede oturuyoruz arabadan iner inmez kızım sitedeki parka koşmaya başladı genç bir kız vardı parkta upuuzun sarı saçlı gösterişli ...kızım o tarafa koşuna karşı karşıya geldik tabiki baktım karşımdak,i insan sonuçta neyse eşim arabayı halletti kapıyı kilitledi sonradan geldi kızım bu sefer diğer taraf dönmüştü kızdan uzaklaşmıştık göz mesafesi sonra ben durdum eşim kızımızla ilgilenmeye başladı gereksiz topla artis hareketler yapıp kıza bakıp durdu kaç kez sayamadım en az 3 4 yani sonra çocuklar vardı hem kızımı seviyor hem eşimin hareketlerini ooo felan diyip tezaraut tutuyorlardı sonra bisiklet ile ilgili birşey dediler kız çok farklı yerde olduğu halde eşim kıza tekrar baktı uzunca ve sonra bisiklete döndü ben hiç birşey demedim sadece izledim eve gidelim dedi geldik sonra yüzüm düştü sigara almayı unutmuş sigaraya almaya indi geldi neyse sorup duruyor birşey mi oldu diye hayırdır dedim birşey mi olması lazım neyse kızımı yatırdım yanına yattım gene birşey demiyorum resmen bakışları saçma sapan hareketleri aklıma geliyor midem bulanıyordu...başımı okşamaya başladı ısrarla sorunca kıza defa baktın benim yaNIMDA UTANMADAN DEDim midem bulanıyor konuşmak istemiyorum dedim sonra evet baktım ama art niyetli değil asen baktın sen rahatsız oldun diye baktım dedi inanmadım sustum hala susuyorum akşamdan beri sadece dinliyorum sürekli açıklıyor seviyor sabah uyurken sevdi gitti bence suçluluk duygusu ne yapmalıyım bilemiyorum susmak sanırım ona ceza oluyor nefisine sahip çıkması lazımdı oysa!!!

''Ayıbın kralını yapmış ''savunmasıda gerçekten çok komik ...ama bence şimdilik uzatmayın daha öncesinde hiç çapkınlıklarına rastladınız mı ? umarım tekrarı olmaz çok kötü bir durum olmuş sizin için adam resmen güveninizi doğal olarak yerle bir etmiş.Sizde gözleme alın bir müddet sakin olun..Büyürse işler daha çok karışır huzursuz olursunuz..

Ay abartmayın Allah Aşkına ya. Her şeyi dramatize etmeye bayılıyoruz.

tamam baksaymış daha doğru olurmuş ama konu sahibini böyle mesajlarla huzursuz etmeye ne gerek var?
dikkatli olsun diye yazdım ben açık gözlü olsun kandırılmak kimin hoşuna gider ki? en yakınımdan biliyorum göz çapkınıydı kocası sonra karısı en yakın arkadaşıyla aldatmaya kalktı kız yüz verse aldatacaktı inş sadece beğendiği için bir anlık nefsine yenilmiştir güzel kızlara bizde bakıyoruz inş diyelim öyledir ama dikkatli olsun

" Evet baktım diyeni ilk kez duyuyorum :) " Sen rahatsız oldun diye bakmak nedir anlamadım. Ne saçma bir cevap..

Ne denilir bilemedim..

Ne var bunda.Niye olay çıkardın anlamadım. İnsanız bakarız. GÜZEL kadında görsem erkekte bakarım ne var bunda.Abartma ,sonra adamda bağışıklık olur bu konularda kendini yirtsan tinlamaz.

bakmayan erkekmı var
ben bazen esıme kızıyorum
soyle oda bakıyor ulan dıyorum barı kıymet bıl baskaları bana bakar benımkı baskalarınınkıne.
nankor olmamak gerek
durup bana baksa gorecegı cok sey var :) kıskanmıyorum ben

TE="aseeg, post: 42501021, member: 465570"]''Ayıbın kralını yapmış ''savunmasıda gerçekten çok komik ...ama bence şimdilik uzatmayın daha öncesinde hiç çapkınlıklarına rastladınız mı ? umarım tekrarı olmaz çok kötü bir durum olmuş sizin için adam resmen güveninizi doğal olarak yerle bir etmiş.Sizde gözleme alın bir müddet sakin olun..Büyürse işler daha çok karışır huzursuz olursunuz..[/QUOTE]
daha önce yaşamadım aldatma vs olmadi ama güvenim sarsıldı malesef birde bana güveniyor musun diye soruyor o kadar ilgili o kadar swvkatliki hatasini ortmek için şimdi o kiz bizim sitede sabah ben gene karsilastim simdi nasıl aticam kafamdan :(

kusura bakmayın yanı kadın olupta bana yada başka kaıdna baan erkeğe çok pislik buluurm,bakmak ile bakmak arasındakı ayırımı yaparız bız kadınlar,ve sende bayağı sabırlıymışın bacım,

Bizim erkek milletinin huyu kurusun.
Güzel bi kız görmesinler yeter ki. İlla artistlik yapacaklar.
Büyütülecek bişey yok gibi canım, sen bunu umursarsan daha çok aklına getirirsin bu tarz şeyleri.
" Evet baktım diyeni ilk kez duyuyorum :) " Sen rahatsız oldun diye bakmak nedir anlamadım. Ne saçma bir cevap..

Ne denilir bilemedim..

nasıl inkat etsin ki gördüm gözüme mi inanayim ona mi :) cevabina bende susarak cevap verdim oda mantıklı bulmadıği icin olsa gerek kapatmadi bütün gece konuyu beni ikna etmeye çalıştı neyse kapatalim bosver dediysemde bosvermedi

kusura bakmayın yanı kadın olupta bana yada başka kaıdna baan erkeğe çok pislik buluurm,bakmak ile bakmak arasındakı ayırımı yaparız bız kadınlar,ve sende bayağı sabırlıymışın bacım,
yani bende bu konularsa cok hassas okdugum icin me var bunda bakmis diyemiyorum resmeb midem bulanıyor esimin baskasina bakma dusuncesinden

valla ister inanın ister inanmayın ama benim eşim bakmayan cinsten :) yani bakmayan erkek mi var genellemesi tamamen yanlış. kendimizi buna inandırmaya çalışıyoruz rahatlatmak için ama yanındaki kadına saygı duyan, nefsini kontrol edebilen erkek inanın dikkat dahi etmez çevresine. 7 yıldır beraberiz ve bir kez bile değil kendi görüş alanında olmayan birine defalarca bakmak, son derece açık giyinen ve çok yakınımızda olan kadınlara bile dönüp bakmışlığı yoktur. ki yurt dışında club lara gittik beraber, ortam son derece müsaitti. diyeceğim o ki eşiniz suçlu. hiç de normal değil yaptığı. siz defalarca onun yanında bir adama baksa ne hissederdi acaba? bunu sorun bakalım bi.

nasıl inkat etsin ki gördüm gözüme mi inanayim ona mi :) cevabina bende susarak cevap verdim oda mantıklı bulmadıği icin olsa gerek kapatmadi bütün gece konuyu beni ikna etmeye çalıştı neyse kapatalim bosver dediysemde bosvermedi

Gözünle görsende inkar politikasını uygulayıp kavga çıkarıyorlar.
Ben böyle birşey yaşasam nasıl tepki veririm , kestiremedim.

Back
X