• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bakışı!!!!ne yapmalıyım

Ne var bunda.Niye olay çıkardın anlamadım. İnsanız bakarız. GÜZEL kadında görsem erkekte bakarım ne var bunda.Abartma ,sonra adamda bağışıklık olur bu konularda kendini yirtsan tinlamaz.
ne demek ne var yanımda artislik yapıyor başka kadına bakıyor bir değil iki değil anlık bakr belki ikinciside olur diğerleri neyin nesi

valla ister inanın ister inanmayın ama benim eşim bakmayan cinsten :) yani bakmayan erkek mi var genellemesi tamamen yanlış. kendimizi buna inandırmaya çalışıyoruz rahatlatmak için ama yanındaki kadına saygı duyan, nefsini kontrol edebilen erkek inanın dikkat dahi etmez çevresine. 7 yıldır beraberiz ve bir kez bile değil kendi görüş alanında olmayan birine defalarca bakmak, son derece açık giyinen ve çok yakınımızda olan kadınlara bile dönüp bakmışlığı yoktur. ki yurt dışında club lara gittik beraber, ortam son derece müsaitti. diyeceğim o ki eşiniz suçlu. hiç de normal değil yaptığı. siz defalarca onun yanında bir adama baksa ne hissederdi acaba? bunu sorun bakalım bi.
dün akşam acaba eşim kıskançmı diye düşündüm diyor ama haklısın bende olsam bende ne diye bakıyor diye düşünürdüm diyor ki benim kıskançlıyım senin tavırlarınla alakalıdır sen eğer seviyeni korur sağa sola bakış atmazsan ben seni niye kıskanayım zaten kıskanmıyorsun da ortadaki tavır seni rahatsız ediyor yoksa tutup hiç tanımadığım bir kızı kıskanacak değilim kızın ne suçu var

Gözünle görsende inkar politikasını uygulayıp kavga çıkarıyorlar.
Ben böyle birşey yaşasam nasıl tepki veririm , kestiremedim.
edemedi yoksa kesin net alttan almaz saçmalıyorsun der kestirir atar ki eşimle genel sıkıntım aşırı samimiyeti oda benim art niyetimdenmiş :) ama hiç böyle hissetmemeiştim onlar huyuydu art niyet olmayabilirdi çünkü

dün akşam acaba eşim kıskançmı diye düşündüm diyor ama haklısın bende olsam bende ne diye bakıyor diye düşünürdüm diyor ki benim kıskançlıyım senin tavırlarınla alakalıdır sen eğer seviyeni korur sağa sola bakış atmazsan ben seni niye kıskanayım zaten kıskanmıyorsun da ortadaki tavır seni rahatsız ediyor yoksa tutup hiç tanımadığım bir kızı kıskanacak değilim kızın ne suçu var

valla eşin suçluluk duygusuyla kendini nasıl savunacağını bilememiş. aslında şu erkektir bakar bakmayan erkek mi var hepimiz bakarız algısını değiştirmemiz gerek. yoksa kadınlar olarak daha çook üzülürüz. ne demek erkek bakar? bakmanın kadını erkeği mi var, eğer yanında eşin/sevgilin varken (ki olmasa da aynı şey) bir başkasına rahatlıkla gözün kayıyor ve bunun muhabbetini yapabiliyorsan ortada bir ahlak zafiyeti var demektir. bence sen kırıldığını gayet güzel belli etmişsin. bundan sonra empati yaparak eşinin bir daha böyle bir davranışta bulunmaması gerekir.

yok aldatır bilmem ne.. ne kadar abartmışsınız ya. siz kadın halinizle tip olarak çok beğendiğiniz hani kocam ya da sevgilim olsa o gözle bile bakardım dediğiniz tipte birini görseniz bakmaz mısınız? gözdür bu yani her erkek bakıyor. sizin kocanız sevgiliniz bakmıyorum diyorsa inanmayın yani.
canım sen de sıkma canını çok küçük bir şey bu. ben eşime bile derim şu kıza bak ne güzel diye ne olacak böyle şeylerden ya. ciddi bi hareketi sözü vs olmadıkça boşveeer

ne demek ne var yanımda artislik yapıyor başka kadına bakıyor bir değil iki değil anlık bakr belki ikinciside olur diğerleri neyin nesi
Biraz sert çıkmışsın ama ben senin daha önceki konularını bilemem.sen burada tek bir konu anlatmışsın, ya tam anlat yada sert çıkmaya hakkın yok.Ne istiyorsun boşan mi diyeyim.Burada yazmakta amacın dertlesmeksea sert cikmayacaksin .
He bacimmm boşan o zaman adamda zatiiii birsürü hatuna bakmış bu yaştan sonrada huyu değişmez boşan bacim

bakmasını kaldıramayan ben adatasını düşünemiyorum gözden çıkarırsa beni aldatsın
evet arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum ailemle görüşmüyorum bir oğlum var yine de diyorum bir yolunu bulur aldatırsa ayrılırım miğdem kaldırmaz allah kimsenin yuvasını bozmasın o eşine iyi bir ders ver hatasını anlasın

valla eşin suçluluk duygusuyla kendini nasıl savunacağını bilememiş. aslında şu erkektir bakar bakmayan erkek mi var hepimiz bakarız algısını değiştirmemiz gerek. yoksa kadınlar olarak daha çook üzülürüz. ne demek erkek bakar? bakmanın kadını erkeği mi var, eğer yanında eşin/sevgilin varken (ki olmasa da aynı şey) bir başkasına rahatlıkla gözün kayıyor ve bunun muhabbetini yapabiliyorsan ortada bir ahlak zafiyeti var demektir. bence sen kırıldığını gayet güzel belli etmişsin. bundan sonra empati yaparak eşinin bir daha böyle bir davranışta bulunmaması gerekir.
aynen sana katılıyorum bakalım ne olacak o kız o sitede ama artık şüpheciyim yani açık ve net bir şekilde bu konunun üstüne d gitmek istemiyorum şuan anladı anlayacağını abartmıyayım diye geri tepmesin

Kadın ıcın cok ıncıtıcı cok kırıcı bır sey demekkı guzel buldu baktı sen olmadaydın sohbet bıle acardı.Bana da aynısı oldu ben bekarım parkta annemle oturuyorum adam genc bellı cocugu salıncakta sallıyor bır ysndan da bana bakıyor .Sertce baktım ondan sonra baktımı bakmadı bılmıyorum .ayıp gercekten bu evlı erkeklerın yaptığı eslerınden mı sıkılıyorlar nedır bu.

Biraz sert çıkmışsın ama ben senin daha önceki konularını bilemem.sen burada tek bir konu anlatmışsın, ya tam anlat yada sert çıkmaya hakkın yok.Ne istiyorsun boşan mi diyeyim.Burada yazmakta amacın dertlesmeksea sert cikmayacaksin .
He bacimmm boşan o zaman adamda zatiiii birsürü hatuna bakmış bu yaştan sonrada huyu değişmez boşan bacim
yok bacım sert çıkmıyorum yazıdan öyle anladıysan ne var bunda olayı yok yani ortada var birşeyler kadın olarak erkeklere bakıyor musun eşinin yanında kaçamak bakışlarla erkeğin yakışıklısımnıda kızın güzelinide övmesini bilirim sıkıntı orda yok zaten

yok aldatır bilmem ne.. ne kadar abartmışsınız ya. siz kadın halinizle tip olarak çok beğendiğiniz hani kocam ya da sevgilim olsa o gözle bile bakardım dediğiniz tipte birini görseniz bakmaz mısınız? gözdür bu yani her erkek bakıyor. sizin kocanız sevgiliniz bakmıyorum diyorsa inanmayın yani.
canım sen de sıkma canını çok küçük bir şey bu. ben eşime bile derim şu kıza bak ne güzel diye ne olacak böyle şeylerden ya. ciddi bi hareketi sözü vs olmadıkça boşveeer
elbet gözdür bu ama nefisine hakim olmak değilmidir asıl mesele ben bir ikiyi kaldırıyorum sonrası zıvanadan çıkartıyor ben yanındayken hemde ... yoksa benden de güzeli ondanda yakışıklısı vardır elbet

bakmayan erkekmı var
ben bazen esıme kızıyorum
soyle oda bakıyor ulan dıyorum barı kıymet bıl baskaları bana bakar benımkı baskalarınınkıne.
nankor olmamak gerek
durup bana baksa gorecegı cok sey var :) kıskanmıyorum ben
evet bir önceki profil resimdeki senmiydin yanında oğlunla valla çok güzelsin maasallah

Kadın ıcın cok ıncıtıcı cok kırıcı bır sey demekkı guzel buldu baktı sen olmadaydın sohbet bıle acardı.Bana da aynısı oldu ben bekarım parkta annemle oturuyorum adam genc bellı cocugu salıncakta sallıyor bır ysndan da bana bakıyor .Sertce baktım ondan sonra baktımı bakmadı bılmıyorum .ayıp gercekten bu evlı erkeklerın yaptığı eslerınden mı sıkılıyorlar nedır bu.
tabiki onur kırıcı eşim o benim ben güveniyorum ona birde bana güveniyor musun diye soruyor sen güvenimi sarsacak harekette niye bulunuyorsun ya bn olmasaydım güler konuşurdu artık diye bende düşündüm

bakmayan erkekmı var
ben bazen esıme kızıyorum
soyle oda bakıyor ulan dıyorum barı kıymet bıl baskaları bana bakar benımkı baskalarınınkıne.
nankor olmamak gerek
durup bana baksa gorecegı cok sey var :) kıskanmıyorum ben
:9 :) hahah nankörler hani çirkin bir kadın değilim (ki çirkinlikle asla alakası yok bazı şeyler kişilik meselesi) hatta ona fazlayım dermişim :P

Ay adam kabullendi ya :)
Benimki olsa ben mi bakiyorum diyip bide ustune trip atar
ay bak adami gene bogasim geldi :)
Op basina koy ....hic olmazsa kabulleniyor
ben sorunlumuyum be diye dusundurtmuyor ....

bakmaya gelince de offf yani...bakiyorlar yani....birileri sana
bakiyor...seninki birilerine bakiyor ...cok cirkin ama bu dunya boyle donuyor iste....
sana da bakan vardir mutlaka....

onemli olan senin farkindaligin....sen herseyin farkinda ol yeter...

evet bir önceki profil resimdeki senmiydin yanında oğlunla valla çok güzelsin maasallah
sagol canım evet o bendım , esımde yakısıklıdır ve cogunlukla baktıgı kadınlar oyle aman aman guzel bıle degıl
neyse :)

Ay adam kabullendi ya :)
Benimki olsa ben mi bakiyorum diyip bide ustune trip atar
ay bak adami gene bogasim geldi :)
Op basina koy ....hic olmazsa kabulleniyor
ben sorunlumuyum be diye dusundurtmuyor ....

bakmaya gelince de offf yani...bakiyorlar yani....birileri sana
bakiyor...seninki birilerine bakiyor ...cok cirkin ama bu dunya boyle donuyor iste....
sana da bakan vardir mutlaka....

onemli olan senin farkindaligin....sen herseyin farkinda ol yeter...
kız gözümnle gördüm inkar etsin hele :) 3 4 defa baktım evet diyor bir ikide anlıyamamış kim olduğunu birde kızla sorunum var sanmış ne alakaysa ben kıza değil ona baktım oysa kızla ne sırunum olacak yoksa aman allahım bak güzel kızz diyip sorun mu yaptım acep :) üstte çıksa muhtemelen bende kendimden bu yönde şüphe ederdim :)

sagol canım evet o bendım , esımde yakısıklıdır ve cogunlukla baktıgı kadınlar oyle aman aman guzel bıle degıl
neyse :)
huy meselesi bu bir adım ileriye gitsin bak ne oluyor görsün... tebrik ederim vallahi seni o ne özgüven o :)

Back
X