- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
- Konu Sahibi QueenBee55
Balığı dışarıdan hazır pişmiş olarak eve sipariş edin, siz de evde meze salata vb şeyler yaparsınız yanına, kayınpederinizi öyle ağırlayabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzelteyim hemen sağolasınsevgiliQueenBee55 kardeşim, bence sen ilk sayfada konunu düzenle ve şu detayları da ekle. Çünkü 16 sayfa okudum, herkes aynı şeyleri önermiş. Sen birkaç kere cevap vermişsin ama fayda etmemiş.
Fırında pişirmek istemiyorlar, illa hamsi kızartma olacak
Balkonun yok, o yüzden tüpte yapamıyorsun (ki bence balkonun da olsa da sıkıntılı, komşulara yazık)
Dışarıda yemek istemiyorlar
Dışarıda pişirtip eve getirmek istemiyorlar
Bence koltuklarınıza bürümcük örtü takın veya işte başka pike örtülerden. Halılarınızın üstüne de halı örtüsü serin. Sonra balığı kızartın ve bütün camları açın kızartırken. Sonra limon yakın kahve lavanta yakın güzelce anında tavayı cifle çamaşır suyuyla tezgah baştan sona sil. Eve güzel mis kokular sık. Onlar gidince de havalandır ve süpür sil tamamdır.
Ben böyle yapıyorum balık pişirince ki ocağın yanında cam var benim. Bi de davlumbazını değiştir durumun varsa. O ne öyle işe yaramıyor süs mü canım bu ne çekeceksin başka al
Şimdi anlaşıldı. Konu sahibi kardeş sakın eve sokma bu fesat düşüncelileri. Kendileri evlerinde pişirsinler. Ben de sandım zaten pişiriyorlar bu ne yaa uyanıklık resmenKendisi özgürce ile fırında pişiriyormuş zaten. Burda konunun asıl sıkıntılı kısmı şu, kayınvalide kendi evini kokutmamak için pişirmiyor, gelin fırında pişirmeyi teklif ediyor kabul etmiyorlar ve hatta kızartma yaptırıp balığa hasret kalan kayın ve ailesi de davet edilecek. Neden çünkü eltisi de evinde pişirmiyor. Herkes balığını evde yapsın. Kocası utanmadan konu sahibinin annesinde pişirip kendi ailesine yedirmeyi bile teklif etmiş. Konunun tamamını okumadan beni alıntıladınız bence.
Allah seni yaa resmen sesli güldüm. Moralim bozuktu yaa bir az olsun düzeldi Peru'dan şaman mı ahahhahaaha aPeru'dan da bir şaman getirelim, evi kutsasınYani kendi keyfim için mutlaka balık kızartacaksam bunları yapabilirim de kayınvalide evi müsait olduğu halde evine kıyamadığı için balık yapmıyorken konu sahibi neden bu kadar zahmete girsin. Kendi canı isteyince zaten fırında yapıp yiyormuş.
Kızlar merhaba buraya bdv den konu açmakta varmış
Şimdi benim derdim şu..
Eşimle beraber Oturduğumuz ev açık mutfak bu tarz bir evde yaşayan bilir hafif bir yemek yapsanız bile o koltuklara halılara hemen yemek kokusu siner.. Birde davlumbazım çekmez bacasız yani göstermelik yapmışlar sadece.. Eşimin babası balığı çok seviyormuş. Kayınvalidem biz evlendikten sonra şahit oldum evleri müsait ama balık yapmak istemiyor. Biz evlendikten sonra eşim birkaç kere balık yapalım babamı da çağıralım dedi. Yaparım onda sorun yok ama evim müsait değil. Bende ona bunu söyledim hatta dışarıda güzel bir balıkçıya götürelim babanı dedim canı istiyorsa mis gibi..
Neyse aradan biraz zaman geçiyor eşim ben bunu hiç dememişim gibi yine diyor ki balık alalım babamları çağıralım.2 gün önce yine aynısını dedi hatta balık almaya gitmiş bende dedimki alma hem hava sıcak hemde yapamam biliyorsun. Neyse iyi balık bulamamış almamış emrivaki yapıyor resmen. Kızlar Allah aşkına bana birdaha söyleyecek bunu.. Siz olsanız birdahaki söylemeye nasıl tepki verirdiniz?
Dipnot: annemin evi bana yakın ben evde yapamıyorum diye birkaç kere balık yapıp eşimle beni çağırdı. Ben eşime evde yapamam biliyosun deyince annende yaparız olmaz mı dedi. Ben tam ayıp olur mu öyle şey dicektim o ara telefonu kapatmak zorunda kaldı arada kaynadı.. Kayınvalidemi kayınpederimi annemi benim kendi evimde ağırlamam lazım ki en iyi şekilde geldiklerinde ağırlıyorum onda hiç sıkıntım yok ama anneme ben sende balık yapalım onları çağıralım neden diyeyim? Bu balık mevzu eşimde inat oldu. Kayınvalidem yapmak istemediği için baba da her salı pazarında balık alayım gelin yapsın diyormuş biliyor ki yapamam.. Birde eğer desem ki tamam birkerelik çağırayım yapayım sonra halıları koltukları yıkatırım. Ama eminim ki her hafta salı günü balık alıp bende yapmak isteyecek e baba söylediği için de saygısızlık yapamam tamam dicem.. Teşekkür ederim yorumlar için.
Kızlar yorumlar genelde aynı oluyor teşekkür ederim ama düzeltmeler yapayım
Balkonum yok
Evim 30 kat. Yarı açılır pencere
Davlumbazım çalışmıyor
Fırında değil kızartma balık isteniyor
Evim açık mutfak salonla bir
Herkes koltuğunu yıkatıyormuş balık kızartıncaevde balık kızartıp sorun olmadığını söylediğimiz için birazdan KK linç timi tarafından pasaklı, iğrenç ilan edileceğiz.
O balık her Perşembe pişer bizim evdeeee:))))
Hamsinin adı çıkmış balıklar bile mutasyona uğradı nerede eski hamsi kokusu, pişirdikten iki saat sonra birşey kalmıyor
Yemek biter, mutfağı toparlarken tavaya salataya sıktığım limonun kabuklarını dilimlerim şöyle bir kavururum her yer mis gibi limon kokar, bitti gitti :))) ha kokarsada koksun bu yüzden balık terk edilir mi ? Hamsi ve istavrit tavada, büyük balıklar fırında kış boyu mis gibi yenir, eşim ayıklar yıkar balığı, salatayı da yapar bende pişirmeyi yaparım, balık aşkına mutfakta eğleniriz bir de üzerine, ağır pasaklıyız sanırım :))))
Kayinvaline soyle.Gelin kaynanaya cekermis,bende senin gibi evde balik kizartmayi sevmiyorum, kotu koku kaliyor .Size bir balik kizartsam,herseyi temizletirim,oda disarda balik yemekten cooookk daha pahaliya gelir de.Yada balik al onlarin ewine git , basla kizartmaya .Aaa,babam balik isterde ben kizartmammi de.Evet iyi fikirmişama diyorlarki dışarıda balığa para veremeyiz hazır evde pişicekken
Zaten bu hafta onlara gidicem baba bana bu balıkla ilgili birşey derse net bir şekilde ne diyeyim diyorum
Esiniz istiyo daha ziyade sanki evinizde onlara balik yedirmeyi.Bazen Benim esiminde vardir birilerine yaranacakmis gibi sanki isguzarligiDedim hatta bu konu 4 kere 5 kere açıldı ama sanki hiç denilmemiş gibi yine yine yine söylüyorlar. Aslında hepsi eşimin işgüzarlığı