Eşimin bana anlattıkları doğrumu yoksa benmi fesatım..

Siz biraz eşinize inanma taraftarısınız herhalde, aslında eşimize güvenmemiz en doğrusudur ama eşiniz çok güven zedeleyici konuşmalar yapmış. Ben de 4 44dbl 'e katılıyorum, konuşsanız da ne diyebileceksiniz? Ya da korkutsanız ne değişecek? Ya da aldattığına dair bir şeyler söylese gururunuza yedirebilecek misiniz, kaldırabilecek misiniz bunu? Sizin önce eşinizden emin olmanız gerekiyor, eğer eşiniz sizi aldatıyorsa ve siz eşinizden ziyade diğer kadına yönelirseniz bu sefer eşiniz başka bir kadınla sizi aldatabilir, garantisi yok. Sorunun özünü bulun ilk.

Adam bişeylerden tırsmış. Senin başka birinden öğrenme ihtimalinden paçası tutuşmuş. Hemen öncesinde kendi yazdığı senaryoya seni inandırmak istemiş. Durum böyle görünüyor.

Telfnun kapalı olma nedeni sana yanlış numara verilmesi bana kalırsa minareyi çalan kılıfını coktan hazırlamıştır eşinin hattından geçmiş görüşmelerinin detay dökümüne bak netten en iyi ve dogru numarayı ordan ögrenirsin ayrıca kaç dk.görüşmüs msj.laşmışmı bakarsın ben şahsen dedektif gibi iz sürerim böyle durumlarda

Bence aralarında bişey oldu kadın tehdit etti oda saçmalıyor

aldatmismidir bunuu anlayamayiz cunku az detay vermissiniz.ama hissettiklerime gore kocaniz bi hata yapmis bu hata bu kadina yuz vermek numara vermek v.s oabilr.yani tamamiyle durust davrandigni zannrtmiyorum.yaptigi hatanin karsilgndada kadin.pesini birakmiyor ve esinizde bu durumdan korkmus gibi gorunuyor.esinizin kullandigi operatorun internette online islemlerden numarasini ogrenebilirsiniz.pesine dusun bu isin bence.

Ya şimdi durup dururken niye anlattı eşiniz bunu buda var , yani korktuğu bişey olmasa anlatmaz bence boşuna huzurum kaçmasın diye düşünür ama çok masumane düşünürsek gerçekten suçsuz olup kadının yuvanıza zarar vermesinden korktuğu için anlatmıştı olabilir ama böyle inçe düşünen erkek var mıdır onu da bilemem çok sıkıntılı Bi durum

Bunu nasıl yapıcam bana özelden bilgi verebilirmisiniz

Beyefendi bana diyorki bu konuda suçsuz olduğumu sana kanıtlıycam suçsuzluğumu farkettiğinde bnde snn üzerine geliceö böyle dyo yağ gibi üste çıkıyo bide yaa.Bnde dedim madem öle whatsapp dan yazınca engelleseydin nie devam ettirdin muhatap olmasaydın diyincede haddini bildirmek istedim aramasın nie arıyor diyo inanın başım çatlıyo panik atağım tuttu ölüyorm zannettim oğluşumla oynayıp kendime gelmeye çalışıyorum gelgelelim o kendinden çok emin kadın geri döner diye bekliyorm bi ihtimal ama yok

Esinin anlatmadigi yada eksik anlattigi bseyler var bn bunda yuzde yuz bunu gordm. Ama esin sana anlatms sonucta pisman etme sana guveniyorum de ve hcbse olmamis gbi dawran. Ama gizli gzli msjlari arama kaytlarni kontrol et sureklj

Eşin senden korkarmı bana tuhaf geldi anlattıkları kadınla bi işi olduda sonra basından atamadıysa ve ulu orta arayp msj atmasndan korkuyorsa böyle sanundu gibi geldi.. Günahını almayayım ben olsam o noyu alır arar görüsürdüm

Esiniz tlf pcye boşaltıyorsa vatsap proğramından dökümleri bulursunuz

Resmen senaryo, olay kavgadan telefon numarasi bulmaya neden gider ki mantıklı bir açıklaması olabilir mi bunun.

Ya kızım boşver panik atağın var süt veriyorsun bebeğin var ne gerek var tamam neyse ne eşin belliki seni seviyor bundan sonra daha dikkatli ol telini kurcala vs

Tam olarak anlattığı gibi değildir de ne olmuştur orasını bilemiyorum,iki ihtimal var,ya eşinin peşinde bu kadın, esin de tersliyor. sen öğrenirsin diye sana en basit şekliyle anlattı.ya da eşinle bu kadın arasında birseyler oldu kadın sana söylemekle falan tehtid ediyor esin de peşinde bir kadın var gibi gosterip kadın ne dese de uyduruyor diyecek.

akıllı bir adam kendini bayandan önce ihbar etmiş onun anlattıklarından başka seçenek yok inanmak dışında

Adamin gunahini almayin hemen. Baktiniz ki kadin ariyor veya yaziyor engelleyin gitsin. Ya da kendi numarana yonlendir o kadinin numarasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…