Evleneli 4 ay oldu.
4 aydır sürekli çocuk muamelesi görüyorum.
Karşıya geçerken elimi tut, kalın bir şey giyin, yakanı kapat, doğru ayakkabı giyin, sağa geç, soldan gel, çamaşırı ters çevir yıka yıka, ev işini şöyle yap, o programı izleme, bu diziden ne anlıyosun, yanında şu kadar para olsun, telefonu çıkarma, çantanı kolla, arkana bakma, oradan yürüme, otobüslerde şöyle yap, minibüslerde böyle davran... Bıdı bıdı...
Kendisi çok normal olduğunu savunuyor hatta bundan şikayet edersem insanların beni topa tutacaklarını ve "ne güzel bulmuşsun ilgili adamı daha ne istiyorsun" diyeceklerini savunuyor. Ama bana daral geliyor, artık hiç bir şeye önem vermiyorum, anahtarları kapıda unutuyorum, tshirtleri ters giyiyorum falan...İyice saldım o söylendikçe.
Normal mi bu derece çok söylenmesi?
Bu ilgilenmek mi peki?Adam doğru söylemiş
Hak verdim ne yalan söyliym
Ne güzel ilgileniyor sizinle
Bırakın ilgilensin :)
Hiç güleceğim yoktu güldüm yaBu ilgilenmek mi peki?
Sürekli sağdan gitme soldan git, onu alma bunu al..
Sürekli bir muhalefet ve yol gösterme durumu çok sıkılıyorum gerçekten.
Ama şimdi olmadı bu çünkü cevapları ona da okutacağımı söyledim
Evleneli 4 ay oldu.
Karşıya geçerken elimi tut, kalın bir şey giyin, yakanı kapat, doğru ayakkabı giyin, sağa geç, soldan gel, çamaşırı ters çevir yıka yıka, ev işini şöyle yap, o programı izleme, bu diziden ne anlıyosun, yanında şu kadar para olsun, telefonu çıkarma, çantanı kolla, arkana bakma, oradan yürüme, otobüslerde şöyle yap, minibüslerde böyle davran... Bıdı bıdı...
Kendisi çok normal olduğunu savunuyor hatta bundan şikayet edersem insanların beni topa tutacaklarını ve "ne güzel bulmuşsun ilgili adamı daha ne istiyorsun" diyeceklerini savunuyor. Ama bana daral geliyor, artık hiç bir şeye önem vermiyorum, anahtarları kapıda unutuyorum, tshirtleri ters giyiyorum falan...İyice saldım o söylendikçe.
Tabii ki normal değil. Hakimiyet kurmaya çalışıyor, evin reisi benim, seninle ilgili herşeye ben karar veririm. Seni senden daha iyi düşünürüm, sen bilmezsin, sen yapamazsın, herşeyi ben bilirim.......... Kısacası size psikolojik baskı uyguluyor. Sakın kişiliğinizden taviz vermeyin. Sağdan mı soldan mı gideceğinize, siyah mı beyaz mı giyeceğinize, otobüste minibüste nasıl davranacağınıza kendiniz karar verin. Zamanla yılar diye ümid ediyorum.Evleneli 4 ay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?