Eşimin Bana Çocuk Gibi Davranması

cok sevgiden mi acaba..

birde aklima sey geldi okurken, böyle ufak tefek bir kiz misin? korunmaya, dikkat edilmeye muhtac gibi sanki böyle ufak bir kiz cocugu gibi.. :) böyle extra bir sahiplenilmesi gereken kizlar olur ya..?

cok sevgiden mi acaba..

birde aklima sey geldi okurken, böyle ufak tefek bir kiz misin? korunmaya, dikkat edilmeye muhtac gibi sanki böyle ufak bir kiz cocugu gibi.. :) böyle extra bir sahiplenilmesi gereken kizlar olur ya..?

Evet öyleyim:) Ben 1.53'üm o 1.83

yakanı kapat, doğru ayakkabı giyin, sağa geç, soldan gel, çamaşırı ters çevir yıka yıka, ev işini şöyle yap, o programı izleme, bu diziden ne anlıyosun, yanında şu kadar para olsun, telefonu çıkarma, çantanı kolla, arkana bakma, oradan yürüme, otobüslerde şöyle yap, minibüslerde böyle davran...

Ben pek ilgi ile ilgili kısım bulamadım bu yazdıklarınızda bir kalın bişey giyin, karşıdan geçerken elimi tut kısmı ilgi gibi durabilir o da pek öyle ilgi gibi gelmedi... bayaa küçük görüyor, hafiften sen bişeyden anlamazsın havası çiziyor gibi geldi. Sana çocuk gibi davranmıyor aslında bildiğin küçümsüyor.. Haklısın sıkıntılı bir durum o böyle davrandıkça bir süre sonra sen de kendine güvenini kaybedersin.

bunların aynısını annem diyor bana sürekli

ama şahsen sevgilim dese bozulurum yani ben o kadarını düşünemeyecek kadar mercimek beyinli miyim diye atarlanmaya başlarım

Yatmadan önce dişinizi fırçalamanızı söyleyip tırnaklarınızı da kontrol etsin bari : )
Benim annem babam bu kadar müdahaleci değil yahu

Bu yaşa kadar yağmurlu havada veya soğukta sokağa çıkmışsınızdır diye düşünüyorum, eh bir şekilde hayatta kalabilmişsiniz eşinizin karışmaları olmadan demek ki.

iyi de sen hoşnut değilsin, bu kadar rahatsız oluşun umrunda değil mi yani, madem seni bu kadar düşünüyor umrunda olmalı, demekki çocuk olsa bu defa çocuğa şöyle yap bunu yap bunu yapma diye başlıcak, sonu yok ki
ama hoşlanıyor olsan neyse bırak yapsın
kimi kadın çok hoşlanırdı çünkü

Hah sanki ben acmisim konuyu.
Benimde esim böyle, daha dun tartistim kendisiyle .
Camasiri yanlis yikadin , yerleri fazla islak silme ..
Mutfak dolabini boyle sil.leke olmasin, vs vs vs ...

Artik dinlemicemmmm kendisiniii, sinirlerimi bozuyor

yanlis hatirlamiyorsam koy ogretmeniydiniz ve sehirde bir okula gecmistiniz. esiniz hala eski duzende oldugunuzu dusunmus dikkat etmeniz icin.yanlis anlamayin tabi ki sehirde yadamissinizdir ama bir adapte yasayacaginizi dusunup onerilerde bulunmus. Ama sonra hosuna gitti belki de daha sıklastirmis yonergelerini.bu artik kaliba sokma gibi olmus.istediginiz gibi davranmakta ozgursunuz en nihayetinde.

Fazlasi sizi bunaltmis evet haklisiniz .
Kadin isine karisilmasi bencede iyi degil.
Insanin kendine guveni kalmaz.
Gicik bi durummus.

Diyelim ki bir gün söylemedim ve o gün sana motor çarptı ne olacak o zaman diyor :)
Kendince hep haklı yani

Kadınların eşlerine karşı anaç olmasını kişisel olarak itici buluyorum. Erkekler de kadınların anaç olmasını kendilerine karşı istemiyorlar diye düşünüyorum. Bu kısım tartışılabilir, kalın giyinmek olsun, elimi tut olsun. Yorumlarda ilgili diyenler de bu kısmı kastediyor bence.

Yalnız

Bu programı izleme, ev işini şöyle yap kısmının ilgiyle sıfır alakası var. Dırdır denebilir, aşırı müdahale denebilir, kısıtlama denebilir. Günlük işlerde sürekli böyle şeyler duymak sizi eşinize karşı soğutur. Bundan ve dırdırcı bir erkek olmaktan hoşlanır mıymış ona sorun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…