valla arkadaşlar benim hep hayalimdi eşimin bana hayatım diye hitap etmesi. bunu öylesine değil gerçekten içinden gelerek yapması. ama benim sevgili kocam saolsun ne aşkım der, ne hayatım der, ne sevgilim der... of ya sinir edio beni o kadar da söledim bu kelimelerden hoşlandığımı. tutturmuş bi hatun gidiyo... :umursamaz: sanki dede nine olduk... nasıl dedirtebilirim bu hitapları sizce
benim koçiş bana genelde yavrum diye hitap eder,öyleki büyük küçük herkesin yanında alışmış,ben bazen cekınırım,gülüm der hayatım der,ama kolay kolay aşkım demez.haaa bide bazen garıııı diye çağırır bende heriffff diyeee,haha haaaa çok kaba dımı ama aramızda farketmıyor takılıyoruz öylebirkeresinde eşime alışveriş yapıyorduk bizimki alıştımı ne yaptı garı az gelsene dedi,aaaa rezil oldum ,utandım cunku çalişan çocuk bi bana bi eşime baktı,yanına gıttım napıyosun be dedım basladık gulmeye bazı durumlarda sakıncalı oluyor yaniii
canım bence hatun kelimesini öpte başına koy. Görümceme eşi karu diyor :))) aslında öle görgüsüz bir insanda değildir ilginç yani sen ona ne diye hitap ediyorsun
ay yorumlara çok güldüm yaherkes konu sahibinin derdini unutmuş yok kocam bana şunu der
aşkım der fln..fln.. yorumalrına girmiş bizim kadınlarımız ne kadarda hevesli hava atmaya yada
pohpohlanmaya.....
konu başlığı : eşimin bana hitap şekli
eşinizin size hitap şekli değil arkadaşlar çoşmayın
ay yorumlara çok güldüm yaherkes konu sahibinin derdini unutmuş yok kocam bana şunu der
aşkım der fln..fln.. yorumalrına girmiş bizim kadınlarımız ne kadarda hevesli hava atmaya yada
pohpohlanmaya.....
konu başlığı : eşimin bana hitap şekli
eşinizin size hitap şekli değil arkadaşlar çoşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?