Eşimin bana hitap şekli

önce canımla başladım hayatımla devam ettim şimdi aşkım diyebiliyorum artık.oda bana bitanem,gülüm,aşkım der.düşündüm duymak nasıl benim hoşuma gidiyorsa onuda bu zevkten mahrum etmemek lazım:)

Boşver canım.
Kimi hayatım der ama o kadar ruhsuz, yapmacık...
Kimi hatun der ama hatun derken binlerce şey de söyler.
Önemli olan söyleyiş şekli.

valla eşimde bana hatun der ve bunu içinden gelerek söylediğini hissediyorum.onun için hatun kelimesi aşkım sevgilimin yerine geçiyo.o kadar içten söylüyorki bende öyle hissediyorum ve çok hoşuma gidiyor.benim söylememle zorlamamla canım aşkım sevgilim demesinde katbe kat daya güzel. bence bu kadar ufak tefek şeyleri kafanıza takıp ne adama sıkın nede siz huzursuz edin kendinizi.evliliğin tadını çıkarmaya bakın.

Son düzenleme:

canım bence hatun kelimesini öpte başına koy. Görümceme eşi karu diyor :))) aslında öle görgüsüz bir insanda değildir ilginç yani sen ona ne diye hitap ediyorsun

Biz eşimle flört dönemindeyken hep aşkım diye hitap ederdik birbirimize evlendikten sonra hep hayatım demeye başladık hiç ismimizle hitap etmeyiz başkalarının yanında bile hayatım deriz.

benim kocişde en çok datlııı diye seslenr konuşurkende hayatım der

böyle özel günlerde yada bebişimzlen konuşurken beni anlatır gözümün nuru der bende bebişimzlen konuşurken haytımın hayrı diye anlatırım babasını (=

başkalarının yanında ismimlede hitap ettiği olur haytım da der (=

bana sevgilim hatunum derr ve benim hosuma gider görmedinizmi dizide hatunlar ne kadar önemli koca padisah bile hatunum derken eriyip bitiyooo

eşim, karı, koca kelımelerınden nefret eder.. hayatım kelımesını hiç sevmez.. bırısı ile telde konuşurken kocam dedigim için kızmişti.. eşim demem lazımmış:))))
bana hiç karım dememiştir..

benim koçiş bana genelde yavrum diye hitap eder,öyleki büyük küçük herkesin yanında alışmış,ben bazen cekınırım,gülüm der hayatım der,ama kolay kolay aşkım demez.haaa bide bazen garıııı diye çağırır bende heriffff diyeee,haha haaaa çok kaba dımı ama aramızda farketmıyor takılıyoruz öylebirkeresinde eşime alışveriş yapıyorduk bizimki alıştımı ne yaptı garı az gelsene dedi,aaaa rezil oldum,utandım cunku çalişan çocuk bi bana bi eşime baktı,yanına gıttım napıyosun be dedım basladık gulmeyebazı durumlarda sakıncalı oluyor yaniii

Çok şekersiniz yaa

ay bide bazen yawrum der gıcık olurum baba babacııım die boynuna atlıyasım geliyooo

ay yorumlara çok güldüm ya herkes konu sahibinin derdini unutmuş yok kocam bana şunu der

aşkım der fln..fln.. yorumalrına girmiş bizim kadınlarımız ne kadarda hevesli hava atmaya yada

pohpohlanmaya.....

konu başlığı : eşimin bana hitap şekli

eşinizin size hitap şekli değil arkadaşlar çoşmayın

ben aşkım hitabını hiç sevmem bence sevgilim hitabı çok daha şiirsel ve musikisi var aşkım çok höt bi kelime bence ama benim höt kocam aşkım der . başkalarının yanında isek müdürüm der. hacı der.aşkıma alternatif olarak hatunum der. ben de eşimden bahsederken benim adam diyomuşum farkında değildim ama öyleymiş.bide çoğu zaman şımarıktır ve şımarık zamanlarında sıralar bidenem aşkım balım böceğim peteğim liselim ..bu böyle sürer

içinden gelmeden söyletemezsiniz ki eşinize...

kendimden pay biçeyim ben adımı unuttum:)))

canım bence hatun kelimesini öpte başına koy. Görümceme eşi karu diyor :))) aslında öle görgüsüz bir insanda değildir ilginç yani sen ona ne diye hitap ediyorsun

benim eşim gibi takıntılarım yok herşeyi söylerim aşkım, kocacım,sevgilim, canım , bitanem, hayatım , kocişim, canımıniçi... vs vs

Hay ağzına sağlık.
Millet artık kendini anlatmaya yer arıyor he.

Konu sahibesi arkadaşım, hatun desin nolmuş. Kötü bişey değil ki hatun denmesi.

Sen başkalarına heveslenebilirsin "bak milletin kocası karısına aşkım hayatım birtanem deyip duruyor benim kazmada anca hatun demesini bilir" diye ama bilemezsin herkesin neler yaşadığını, iç işlerini. Kimseye heveslenme, imrenme. Kocanla mutlu ol yeter.Varsın hatun desin. Len garıı dan iyidir

hayır canım konunun başlığı 'eşiniz size nasıl hitap ediyor! yardım' dı ama site değiştirmiş. arkadaşlrın yorumları konuya uygun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…