Eşimin bana hitap şekli

benim eşim aşkım,bebiş,fıstığım falan der.ismimle kolay kolay hitap etmez.ama hatun,hanım falan hiç demez.aslında onları da arada demesini isterim.hani daha bi sahiplenme ve saygı içeriyor.ama hiç demez.sadece bir kere iş yerinden aramıştım onu bir arkadaşı sordu sanırım "kim " diye o da "bizim hanım" dedi.çok hoşuma gitmişti.:asigim:

bu arada benim bir kız arkadaşamın sevgilisi kızı "minik bok parçam" diye seviyormuş.:sm_cool:

benim kocişimde bana gülümm aşkım kuzum beyaz ördeğim der kaydirigubbakcemile3
daha bir sürü uzar gider ama en çok da nedense güüülümmm die seslenişi çok hoşuma gider :asigim:

yavrum der msjlarda bıle bende Çocugunmuyum len ne yavrusu derım herŞeyım degılmısın hatun ya yavrumsun ı,Şte der bakarkı yÜzÜm ıner aŞagıya baŞlar saydırmaya aŞkım balım bıcırım dıe

başbaşayken aşkım der..
başkalrının yanında canım ..hayatım..der
aşka geldiğinde sultanım der..her zaman söylemez benim için kıymetlidir..:asigim:

ay koptum heee peki arkasdaşın memnunmu bu durumdan alsanaalsanasmile
bir arkadasımın sevgilisi de kıza küçük kurbağam diyordu..kız da sacmalama ne diyorsun oyle deyınce cooooook sevimlisin ne deyim başka..erkekler aşk sarhosu olunca içmişten beter oluolar...:dance:

Tavşanımm der ,kaydirigubbakcemile3 şekerimmm der , bazen şekerimin ono göre kısaltması olan şakirrrr diye seslenir delikafadulden ama seslenirken çok hoş söylüyo ki
aşkımmm da der

prensesim, nazım, naz, aşkım, hayatım, bebeğim, bebek vs. aklıma gelen bunlar:icecream:
biz birbirimize ismimizle hitap edemiyoruz vallakafamçokkarıştı

erkekler böyle canım illa yapma diceksin yapıcaklar yap dediklerini yapmazlar nedense kimyalarına ters diye düşünüorum mesela bende kendimden örenek vereyim önceki sevgilim bi bebeğim dedi die kıyameti kopartmıştım nasıl dersin çocukca gelio die neyse sonra onla ayrıldık şimdiki sevgilimede ilk zamanlarda bunu söyledim ben hoşlanmıyorum bebeğim kelimesinden die öyle dedim die diodu sonra benim çok hoşuma gitmeye başladı bu kelime dedim ona sen söyleyince çok hoşuma gidiyo die bi baktım kesti söylemeyi hala da arada bi söyler yani bana sevdirdiğiyle kaldımişte günde 100 defa aşkım hayatım diosa bebeğim bi kez çıkıo ağzından ben daha çok söylemesini isterdimamam neyse zaten artık farketmio benim için

eşim değil de sözlüm müstakbel eşimle birbirimize "hayat" diye hitap ederiz
kayınvalidemle kayınpederden öğrendik :)

Hatun, güzel bayan anlamına gelir konuşma Türkçe'sinde. Benim kocam da pek öyle ormantik değildir. Biz birbirimize "pisi" deriz. Bir kere yerimden kaldırmak için "kalksana be hatun" demişti. Çok hoşuma gitmişti ne yalan söyleyeyim.

kocişim bana he hep aşkım hayatım bitanem kuzum kuşum vs.. der ama en çok dediği hatunum öncelerden pek hoşuma gitmiyordu ama şimdi o hatun lafı onun çk hoşuna giderek dediği için benimde çok hoşuma gitmeye başladı

:dance:
Tavşanımm der ,kaydirigubbakcemile3 şekerimmm der , bazen şekerimin ono göre kısaltması olan şakirrrr diye seslenir delikafadulden ama seslenirken çok hoş söylüyo ki
aşkımmm da der

:roflol: ay çok hoşmuşşş ya?
aşkım,hayatım,bitanem,prensesim,bebeğim.... valla bi çok şeyi söyler... bi arkadaşda demiş siz söyleye söyleye alıştırın diye.. faydalı olabilir.. aşkım ya da canımdan falan başlayım.. daha çabuk alışabileceği sözlerden başlayın mesela... alkisalkisalkis

bir arkadasımın sevgilisi de kıza küçük kurbağam diyordu..kız da sacmalama ne diyorsun oyle deyınce cooooook sevimlisin ne deyim başka..erkekler aşk sarhosu olunca içmişten beter oluolar...:dance:

hehehheh :roflol:Şeniz

benim eşim canım,aşkım,bitanem,gülümmm en çok gülüm demesi hoşuma gidiyor.

evlenmeden önce şeker çuvalım dıye severdı benı..evlendıkten sonra canım askım en cok ta böcüğüm dıyerek sever..oğlumuzu da kurbağam kısaca kurbiş dıye sevıyor..

sadece bana kızdıgı zaman ısmımı kullanır ben de aynı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…