Eşimin bana hitap şekli

içinden gelmediği sürece aşkım dese nolurki
hem neden bukadar önemli
aşkım, hayatım deyince noluyor?

bizde artık ağız alışganlığı oldu aşkım veya hayatım diye hitap ediyoruz
ama dediğim gibi ağız alışganlığı oldu artık, ismini söyler gibi söylüyoruz
öyle oluncada çok öenmi kalmiyor aslında

işte ben de öle olsun istiyorum.. dilimizde o kelimelr olsun... öyle alışalımm... benimki sadece hayalim olan bi konuydu önceden beri.. onu yaşayamayınca da çok üzülmüştüm... ama zamanla alıştım.. sizin için önemli olmayabilir ama benim için önemli...

değişken bi hitap şekli var eşimin
bazen su kurbaam bazen patates çuvalım elma kabuğum böle
ama en çok birbirimize yavru deriz
yavruuuuu diye seslenirim ben ona
başkalarının yanında ise hayatım deriz
kızıma hitabı ise akıllara zarar
bebeğimiz daha küçük haliyle sık sık kaka yapıyor
bok böceğim diye sever kızımı

öncelikle konuyu açan arkadaşım seni çoook iyi anlıyorum benim eşimde öyle bana adımla hşitap eder güzel birşey söylemez istediğimde içimden gelince söylerim diyor on senelik evliyiz hala gelmedi bazen zoraki söyler lmaz:

kızına gelince fıstık güzelim daha neler neler bazen kızımı kıskanıyom kızına içinden geliyor onu doğuran annesine gelmiyor alsanaalsanasmileacaba şiddet çözümmübilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile2

Hatun diye seslenmeside güzel bence:)
Askim, hayatim, bitanem artik yalan yanlis herkesin dilinde.
Kac kisi esine hatun diye hitap ediyor bu zamanlarda?
Ayricaliklisin canim ya keyfini cikar allasen..

Hatun diye seslenmeside güzel bence:)
Askim, hayatim, bitanem artik yalan yanlis herkesin dilinde.
Kac kisi esine hatun diye hitap ediyor bu zamanlarda?
Ayricaliklisin canim ya keyfini cikar allasen..

ay canımmmmmmmmmmolumunekankayizsmile ne güzel hayra yormuşsun durumum saol. kocaman öptüm seniopuyorumnanaktan

canım benim eşimde bana hatun derr ne güzel bi sözdür aslında ama aşkım haytımda der bende ona öyle 5 yıllık evliyiz bir buçuk senede öncsi varr 6 buçuk yıldır birlikteyiz ismimle çok az hitap etmştir ama hiiç üzülme bazı insanlar sevgilerini başka türlü ifade edeler sana hitap şeklinden önce sana davranışları çok önemli bencee birlikta geçirdiğiniz zamanın kıymetini bilin daha çok gençsin :)) canım benim

eşimde bana fıstığım,yavrum der...:asigim: bu sabahta mesela fıstığım deyip uyandırdı :asigim: bu arada 3 yıllık evliyiz..

benim kocamda kesinlikle ismimi kullanmaz..bende onun ismini kullanmam..mesela dün kızmıştım ismiyle hitap ettim...ne o ismimi mi ezberliyosun diye kızdı...
ben ona hep tosunum aşkım canım filan derim..oda yavrum bebişim fıstığım filan diyo..ama sohbet ederken hep yavrum der.
ama 3 senelik evliyiz 4 e giriyoruz belki yıllar sonra oda bu kelimeleri bırakacak hanım aşağı hanım yukarı....kötü olur heralde...

10 aylık evliyim eşim aşkım bitanem gibi sözleri çok sık ve başkalarının yanındav söylemez ama genellikle çağırırken bebişim der.birde hatun:)))aa çıktığımızda da hep böyleydi.alıştım ben:))) çok özel zamanlarda karıcım veya aşkım der o zamanda ben havalara uçarım hergün dese kıymeti olmaz dimi:)))

delikafadulden koptuuuuuuuuuuuuuummmmm :roflol::roflol:
ayyy koptuuuuuuuuuummmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kuzu, yavru güvercinim, kenem, minik tavşanım,karıcım,aşkım,canım, kızarsa ismimle hitap eder yada zillii karıcım der:)) bende ona tefli kocacım derim:)

Yanlızken telefonda söyler canım aşkım, ne olursa ama başka birinin yanında öldür Allah ismimden başka bişey söylemez canım bile demez başta takıyodum kafama niye söylemiyor bu şekilde sevgisini göstermiyo diye ama artık alıştım bi de çok sevince tavuğum diyo yani nişanlısını tavuğum diye seven bi erkekten başka türlüsünü beklemek yanlış olur ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kızlar alemsiniz yadelikafadulden:roflol:
ay benimki canı nasıl isterse öyle söyler aşkım, minik kuşum, çıtıııır falan filan
ama en gıcık oldugum telefonu na tenezzül edip ismimi bile yazmayışı:gitme:
telefonda Refika yazıyor[manası hayat arkadaşım demek)
kızma nedenim benim tanıdıgım bir Refika teyzemiz var aklıma hep o geliyor kendimi yaşlı gibi hissediyorum.Çok üzgünüm çoookkötükedihüso
bende ona gıcıklı olsun diye RefiiiiiikK diyorumsırnaşık şey

merhaba kızlarrr benim eşimin ismi emre
ama ben ona emre dediğim zaman çok bozuluyor wayy emre demek peki öylee olsun tamam emre haaa wayyy falan çok sinir oluyor

emoş diyorum :) çok kızdımmı emre derim çok bozulurr emre diyince aramıza resmiyet giriyormuş sinir oluyor oda bana ilkoşş:) biz emoş ve ilkoşuzz:)))

Refıka benım ısmım bak ben 28yasındayım bıraz zor ısım ama sadace yaslılar gelmesın aklına dıye yazdım ve esımde ısmımle hıtap etmeyı cok sever anlamı yuzunden arkadas arapca magnası tÜrkcede hayat arkadasım.

benim aşkım bana içinden ne gelirse onu söylüyor aşkım canım bitanem kuzum güvercinim aklınıza gelebilcek herşeyi söyler bende öyle ama kızdım ismiyle hitap etmemme sinir oluyor muraaaaat dedim mi yine neye kızdın diyor hemencik anlıyor aşkımcımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…