Ya benim eşim eskiden bana hep canımsın derdi
Özür dilerim istemsiz güldüm ama bende böyle sevildiğim için güldüm, arada aşkımsın canımsın der ama çoğunlukla sizinkine benzer hitaplarla gösterir sevgisini.
Boylu kalıplı kadın değilim, ufak tefeğim bununda etkisi var.
Ben alıştım böyle sevilmeye, çocukluğumdan beri herkes bücürük, karabiber gibi sıfatlarla sevdiğinden olsa gerek hoşuma da gidiyor böyle sevilmek.
Ben de daha ağırhahaha çok iyi ya.
ya hayat böyle geçiyor işte, yoksa ot gibi yaşamanın ne anlamı var?
ben enteresan şeyleri seviyorum belki de ondan bana aykırı gelmiyor.
bazen eşim bana salondan sesleniyor 'cemreee' diye bende çocuk gibi ellerimi iki yana açıp 'bitmişşşşş' diyorum
biz keyif alıyoruz böyle olmaktan.
zaten aksi olamazdı çünkü hiç kırmızı gecelikli bir hatun olamadım hep peluş pijamalar
Ozellikle hello kity ve micky mouse olmazsa olmazimhahaha çok iyi ya.
ya hayat böyle geçiyor işte, yoksa ot gibi yaşamanın ne anlamı var?
ben enteresan şeyleri seviyorum belki de ondan bana aykırı gelmiyor.
bazen eşim bana salondan sesleniyor 'cemreee' diye bende çocuk gibi ellerimi iki yana açıp 'bitmişşşşş' diyorum
biz keyif alıyoruz böyle olmaktan.
zaten aksi olamazdı çünkü hiç kırmızı gecelikli bir hatun olamadım hep peluş pijamalar
Fıstıgıma sapık demem :)Biz kadınlar vallahi manyağız ayol adam ismimizle hitap etse öküz deriz tontişim minnoşum dese o ne be çocuk sever gibi deriz yavrum fıstığım dese sapık gibi seviyor deriz her şekilde bişey deriz allahım biz niye böyleyizşu emojikeri nasıl yapıorsunuz ya :)
Benimki de o tarz maskotları cok seviyorOzellikle hello kity ve micky mouse olmazsa olmazim
Bahanesi hazır olurBence eşinizin hitap şekilleri çok hoş ama sizi rahatsız ediyorsa, ben olsam arkadaşlarının yanında ona minnoşuuuum toştoşuuum minik ponçiğimmm falan derdim
Evet ben de sasırdım ban yemediğime:)Aaa kacirmisim benim ecem konu acmis :)
Hala banlanmamissin hayret :)
Ben bir sorun gormedim hitaplarda. Evlenmeden once asik olan erkegin askinin guzel ve saf bir sevgiye donustugunu dusunuyorum
Tanıdıgından beri armudum dese sorun yokBana armudum diyor. Ben ne dusuneyim simdi?
canım benim benim esim de müstakbel eş iken cok hoş hitaplarda bulunurduEski sevgilim bana tosunum demişti (o zamanlar 55 kg idim cok normal yani) ben de çok fena cimcikledim sonra bir daha diyemedi .. kendimi çok kötü hissetmiştim.
Şimdi müstakbel eşim cok hoş biri hitaplar konusunda . Bana da o tarz bebekmisim gibi hitap ettiği olsa da senin istediklerini de söylüyor Ece. Ben bu durumda tatlıca küserdim herhalde. Naz gibi.. hissettiklerimi söylerdim.. anlayısla karşılayacağını düşünürdüm..
Benim ki takilmaz öyle şeylere ama hiç cilveli değilsin demistin nisanliyken ki hakkaten öyleyim naz cilve vs hiç yok azcik olsaydı bari diyorumBenimki de o tarz maskotları cok seviyor
Ben pek sevmezdim şimdi esim alıstırdı
Diyorum adam ciddiye almıo kiBen de ona hanimiş benim topişim derdim tepki gösterene kadar. Gösterdiği anda da köpeğinmiyim tavşanınmıyım kedinmiyim kuşunmuyum fındığın fıstığınmıyım canım ben de! Derdim. Kimim ben? Ona göre sev ona göre seslen derdim..
Ben de cilveli değilimBenim ki takilmaz öyle şeylere ama hiç cilveli değilsin demistin nisanliyken ki hakkaten öyleyim naz cilve vs hiç yok azcik olsaydı bari diyorum
Ben nisanliyken de odundum hala odunum:)Ben de cilveli değilim
Bildiğin odunum
Ben de sevgili iken cok cilveli idim evlenince tam bi odun oldum
Malesef yeniden cilve yapamıyorum
Hep odunsan sorun yok :) snradan değişmek kötüBen nisanliyken de odundum hala odunum:)
Aynen :) yani denedim olmuyor amannn dedim koyverdim bendeHep odunsan sorun yok :) snradan değişmek kötü
Offf benden biri daha :)çocuk sever gibi o ne ya. Ben hoşlanmam
Offf benden biri daha :)
Ben de hoşlanmıyorum işte
Bazen kızıyorum kendine karıcım diyebileceğin yeni bi sevgili bul diye
Ben de cocugunuz olurum diyorum
Ama yok o kadar ii niyetli ki kızdıgımı bile anlamıyr
Evet aynen öyleKendinizi seksi bir kadın değil de çocukmuşsunuz gibi hissettiriyor galiba rahatsızlık duyuyorsunuz. Doğru mu anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?