Eşimin bana hitap şekli

Cıks. Sevmedim bu hitapları... oğullarımı severken bile minnoşum pıtırcığım gibi lakaplar kullanmam.

Evlenmeden önce normalmiş evlenince ne oldu ki senin kocaya. Revel mi atlamış ne

Sevgili iken hep topuklu ayakkanı giyerdim
Etek şık seyler
Evlenince daha spor takılmaya basladım
Evde de evet ayılı tavsanlı seyler giyiyorum
Kendisi alıyor ama bunları bana
Gecenlerde tayt gydim
Üzerine de badi topuklu falan
İş cıkısı otoparkta karsılastik evin
Ooooo minnoşuma bak ilk tanıstığımız zamanlardaki gbi giyinmiş dedi
Evin içinde mini etek gysem kahkahayı basar suanda:))
Balık et değilim normalim ne zayıf ne kilolu

Neden daha neler. Kocasi bebegim birtanem dese konu sahibi rahatsiz olmayacak zaten, durum sizin bebeginizi sevdiginizden daha cocuksu bi sekilde.
Minnosum, pompisim, pamugum diyormus.
E bu isim de birsuru pet var.
Kaldi ki bir cocugu nasil seviyorsam bir hayvani da ayni sekilde sevebiliyorum

Bundan sonraki mesajlarınızı da okudum baya baya tatlışmış eşiniz
Ne güzel hep sizin yanınızda olmasını istemesi, fikirlerinizi sorması.
Allah bozmasın diyesim geliyor, bir gün değişmesin bugünü de aramayın :) Tabi keşke biraz sizin istediğiniz kelimeler de katsa araya ama.

Kedinize hitap ettigi sekilde ediyor. Hic hoslanmam. Insan özel ve kadinsi hissettirecek hitap sekillerini ister. Hak veriyorum. Bunu esinize deyin ama diline pelesenk olmustur artik atamaz gibime geliyor.

Klasik kelimeleri sevmiyor demek ki, esim de bana omrum der hep hosuma gider, diger klasiklerden farkli cunku.
190 kocaya bebisim, minnosko falan diyorum bende agiz aliskanligi bunlar

Kedinize hitap ettigi sekilde ediyor. Hic hoslanmam. Insan özel ve kadinsi hissettirecek hitap sekillerini ister. Hak veriyorum. Bunu esinize deyin ama diline pelesenk olmustur artik atamaz gibime geliyor.
Eşim benim için sehir değiştirdi
İşini ailesini bırakıp
Burda bi düzen kurdu
Eskiden dediğim gbi hep hayatım canım bitanem derdi
Benım cok hosuma giderdi ama suanda anlamıyor bu kelimelerden hoslanmadığımı
Abartıyorsun diyor
Ciddiye almıyor beni

Ben öyle aşkım, hayatım, bir tanem falan gibi jenerik kelimeleri aramam. Aksine içinden geldiği gibi, bana özel olacak kelimelerle seslenmesini daha çok severim. Diğerleri çok genel geçer gelir bana.

Benim en sık kullandığım laf da yavru kuştur mesela. 1,90lık adamlara yavru kuşum derim

Yani adamın içinden gelmiyorsa onları demek, zorlayarak dedirtemezsiniz. Ama sizin hoşlanmadığınız kelimeleri de kullanmaması gerekir.

Gülum desin gülümm
Bence çok sevimli niye begenmediniz yahu dertmi arıyosunuz kendinize

Adı soyluyorum ben

Bence hiçte abartmayın gayet samimi hitap şekilleri :) sizin sadece ismiyle hitap etmenizde biraz soğuk bi davranış ama.
Bizdede minnoşum tırtılım var eşim hep söyler ama canım bitanem hatunum hayatımın anlamı vs vs hep vardır
Sizinde eşinize ayak uydurmanız daha iyi olur bence :)

dertsiz başına dert arıyorsun .sıkılmışsınız galiba vıç vıç sevimlilikten evlilikten .çocuk yapın çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…