Ufak tefek değilim minyonumBir de benim en yakın arkadaşım bana minik kuş der tam tersi iri yarı şişman bir kadınım bence siz dış görünüşünüze takıyorsunuz ufak tefek olduğunuzdanboşuna takmayın her gün küfür yiyen kadınlar varken sevgi sözcüklerine takmak ayıp değil mi biraz?
Eşimin ismini cok seviyorumYa bacım bu adama karşı sen nasıl adını söylüyorsun eşinin yerinde olsam adını bile söylemezdim kusura bakam
Dalga gectiğini düşünmuyorumSanırım dalga geçiyor
f ff tosun pasam mi :))Bence art niyet aramamalısınız.
Ne güzel çok hoş.
Benimde sözlum bana yillardir tosun paşam der. 1.65 boy 50 kiloyum.
Nerem tosun paşa diyorum bananr ben seni öyle seviyorum diyor.
Manyak oluyor bu erkekler :)
Nihayet beni anlayan biri cıktıHiç sevmem yanlış anlamayında öylede fino köpeğini seviyormuş gibi hitap edilmeyi ben olsam bende ona hoşgelmiş haydutum oskarım benim karabaşım kocabaşım diye seslen
Benimki karıcım hayatımdan snr minnosa terfi ettiği için sinir oluyorumBence tatlı ben de kimse yokken toparlak topiğim top kafalım aklına ne gelirse diyorum eheuh. Ama diğerlerini de diyoruz tabi aşkım bebeğim vs. Allah başka dert vermesin
Beni tanıdığı yillar 48 kilo felandim o zaman bile Tosun paşam dedi. Valla bende arada deme şöyle diyom 40 kere diyon gerçekten tosun olcam diyom gülüyor. Ben ona her uydurmaca şeyi söylerim. :) ama aşkım drr genelde hayatim der en cok tosun paşa. Milletin icinde olur olmaz zamanda bile diyor ustume alinmiyom hic o zamanlar kafami ceviriyorum :)Off
f ff tosun pasam mi :))
Ben buna daha coo takardım ahaah:))
Bu kadar komik olan nedir?Boşan bence.
Bu kadar komik olan nedir?
Hemcinslerimin tepkisini merak ettimEşine sorman lazım çünkü burda konu açmak ne bilim yani biz ne diyebiliriz ki..
Hep mi böyleydi pekiBana da eşim minnoşum, pamuğum, tavşanım, kedicim falan der ama ben daha samimi buluyorum kaldı ki gerçekten minnoş da değilim uzun boyluyum:)
Artık o kadar alışmışım ki, aşkım falan dediğinde bozuluyorum, neden bana soğuk davranıyosun diyorum:))))
İlk başlarda aşkım,sevgilim, bebeğim derdi.Hep mi böyleydi peki
Benimki evlenince böyle oldu
En bastan boyle sevse idi bu kadar takılmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?