Eşimin bana hitap şekli

Ufak tefek değilim minyonum
Gorunusumden sikayetci değilim ki

Ya bacım bu adama karşı sen nasıl adını söylüyorsun eşinin yerinde olsam adını bile söylemezdim kusura bakam
Eşimin ismini cok seviyorum
Adı ile hitap etmek hosuma gidiyor
Eşim de rahatsız değil durumdan
Rahatsız olsa soylemem

Bence art niyet aramamalısınız.
Ne güzel çok hoş.
Benimde sözlum bana yillardir tosun paşam der. 1.65 boy 50 kiloyum.
Nerem tosun paşa diyorum bananr ben seni öyle seviyorum diyor.
Manyak oluyor bu erkekler :)

Off
Bence art niyet aramamalısınız.
Ne güzel çok hoş.
Benimde sözlum bana yillardir tosun paşam der. 1.65 boy 50 kiloyum.
Nerem tosun paşa diyorum bananr ben seni öyle seviyorum diyor.
Manyak oluyor bu erkekler :)
f ff tosun pasam mi :))
Ben buna daha coo takardım ahaah:))

Hiç sevmem yanlış anlamayında öylede fino köpeğini seviyormuş gibi hitap edilmeyi ben olsam bende ona hoşgelmiş haydutum oskarım benim karabaşım kangalım kocabaşım diye seslen

Hiç sevmem yanlış anlamayında öylede fino köpeğini seviyormuş gibi hitap edilmeyi ben olsam bende ona hoşgelmiş haydutum oskarım benim karabaşım kocabaşım diye seslen
Nihayet beni anlayan biri cıktı
Milletn kocası küfür edio diye ben de bu sevme seklinden hoslanmak durumunda bırakıldım

Bence tatlı ben de kimse yokken toparlak topiğim top kafalım aklına ne gelirse diyorum eheuh. Ama diğerlerini de diyoruz tabi aşkım bebeğim vs. Allah başka dert vermesin

Bence tatlı ben de kimse yokken toparlak topiğim top kafalım aklına ne gelirse diyorum eheuh. Ama diğerlerini de diyoruz tabi aşkım bebeğim vs. Allah başka dert vermesin
Benimki karıcım hayatımdan snr minnosa terfi ettiği için sinir oluyorum

Off

f ff tosun pasam mi :))
Ben buna daha coo takardım ahaah:))
Beni tanıdığı yillar 48 kilo felandim o zaman bile Tosun paşam dedi. Valla bende arada deme şöyle diyom 40 kere diyon gerçekten tosun olcam diyom gülüyor. Ben ona her uydurmaca şeyi söylerim. :) ama aşkım drr genelde hayatim der en cok tosun paşa. Milletin icinde olur olmaz zamanda bile diyor ustume alinmiyom hic o zamanlar kafami ceviriyorum :)

Bana da eşim minnoşum, minni, pamuğum, tavşanım, kedicim falan der ama ben daha samimi buluyorum kaldı ki gerçekten minnoş da değilim 180im:)
Artık o kadar alışmışım ki, aşkım falan dediğinde bozuluyorum, neden bana soğuk davranıyosun diyorum:))))

Hep mi böyleydi peki
Benimki evlenince böyle oldu
En bastan boyle sevse idi bu kadar takılmazdım

Bişey düşünmezdim. Bana nasıl hitab etmesini istediğimi söylerdim ...

Hep mi böyleydi peki
Benimki evlenince böyle oldu
En bastan boyle sevse idi bu kadar takılmazdım
İlk başlarda aşkım,sevgilim, bebeğim derdi.
Ne zaman aynı eve girdik o zamandan beri böyle:)))
daha şımartılıyor gibi hissettiriyor bana göre:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…