Eşimin bana hitap şekli

Biz kadınlar vallahi manyağız ayol adam ismimizle hitap etse öküz deriz tontişim minnoşum dese o ne be çocuk sever gibi deriz yavrum fıstığım dese sapık gibi seviyor deriz her şekilde bişey deriz allahım biz niye böyleyiz şu emojikeri nasıl yapıorsunuz ya :)

ulan benim babam anneme 'onbaşım' diyor.
annem ne yapsın ama daha kadını bir kere 'beraber mi bot bağladık be adam?' derken görmedim.
asker-onbaşı ilişkisiyle maşallah 28 yıl devrildi.

Eger esinizin sevgisinden eminseniz takilmayin bence:) adinizla hitap etmesinden cok daha iyidir. ama tostosum a cok güldüm

her zaman degilde arada demesi hos olur bence.askim canim varken :)
yinede anlayisliysa konusmayi deneyin kocanizla belki farkinda degildir bile

4 yıllık ilişki 6 aylık evli olarak hitap şekli hiç değişmedi canım sevgilim hitaplarini kendimize göre özelleştirip kullaniriz ama aşkım hitabını hep duyduğumdan çok az demişimdir ve demiştir bence çiftler arasında özel hitaplar daha anlamlı.

ulan benim babam anneme 'onbaşım' diyor.
annem ne yapsın ama daha kadını bir kere 'beraber mi bot bağladık be adam?' derken görmedim.
asker-onbaşı ilişkisiyle maşallah 28 yıl devrildi.

Heheh :)
Benimki de her turlu planda falan ic isleri bakanima bir sorayim, der :)
Gecenlerde sacini cok kestirmis askeeeer, dedim emret komtanim balli komtanim cicim komtanim canparcam komtanim diye diye siralayarak geziyodu evde :)

Konu sahibi, bence kadinsi gorulmemekle alakasi yok.
Kendince sevme bicimini yansitiyor.

Kirmizi gecelik teklifleri gelmeden kacayim :)

Özür dilerim istemsiz güldüm ama bende böyle sevildiğim için güldüm, arada aşkımsın canımsın der ama çoğunlukla sizinkine benzer hitaplarla gösterir sevgisini.
Boylu kalıplı kadın değilim, ufak tefeğim bununda etkisi var.
Ben alıştım böyle sevilmeye, çocukluğumdan beri herkes bücürük, karabiber gibi sıfatlarla sevdiğinden olsa gerek hoşuma da gidiyor böyle sevilmek.

hahaha çok iyi ya.
ya hayat böyle geçiyor işte, yoksa ot gibi yaşamanın ne anlamı var?
ben enteresan şeyleri seviyorum belki de ondan bana aykırı gelmiyor.
bazen eşim bana salondan sesleniyor 'cemreee' diye bende çocuk gibi ellerimi iki yana açıp 'bitmişşşşş' diyorum
biz keyif alıyoruz böyle olmaktan.
zaten aksi olamazdı çünkü hiç kırmızı gecelikli bir hatun olamadım hep peluş pijamalar

Allahım ya, kızım böyle kocayı bulmuşsun, sen neyden şikayetleniyon ki?? Sana "lan,lun" v.s dese daha mı hoşuna gidecek ??

Benimki de bana tavşanım diye hitap ediyor bazen de bodur tavuğum diyor

Ay cok tatlı ( normalde boyle kelimelere sinir olurum) demekki sizi tatli buluyo oyle hitap ediyo.. ha mesela herkesin icinde boyle hitap ederse hos olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…