Eşimin bana hitap şekli

Eceezgi, hitap sekillerinde sorun yok rahat birak adami istedigini desin.
Bir derdim var bolumunde aldatilan siddet goren bu kadar kadinin konusu varken sence de senin konun simariklik degil mi?

bizim de böyle abuk subuk hitaplarımız ama ben onu minnoş desem de tabi minnoş olarak görmüyorum kanım kaynadığından sadece:))

eşiniz çok sevecen bir adam bence benim kide hatun der arada minik karıcım diyor boyumdan ötürü galiba 1.56 boyundayım :) eşim 1.85

Ben de hakaret ediyor sandim da baktım konuya.Ya biz kadınlar hicbir şeyden memnun olmuyoruz galiba.Son söz : Kurcalamayin.Sevildiginize sukredin.

Ne güzel keske benmde böyle tatlı dertlerm olsa
Ben olsam daha önceki hitaplarıda kullan derdim
Bizde mesajlaşırken böyle şeyler kullanırız

Bence eşinizin hitap şekilleri çok hoş ama sizi rahatsız ediyorsa, ben olsam arkadaşlarının yanında ona minnoşuuuum toştoşuuum minik ponçiğimmm falan derdim

Ona bakarsanız kedisine köpeğine aşkım bebeğim diyende var.İnsanın içinden ne geliyorsa odur.Kelimelere takılmanız anlamsız.Niyet önemli.Adam beni kalpten seviyor,diliylede dokunarakta hareketleriyle de seviyorsa Allahtan daha ne isteyeceğim.

Birde çocukla hayvanları kıyaslamanız hoşuma gitmedi.

Duygusal merhametli bir insanmış.Sen kocana sıradan bir şekilde ismiyle hitap ederken onun tatlı sözler söylemesi bile hoş.Asıl seninki güzel değil.

haklı çünkü ciddiye alınacak şey değil söyledikleriniz
ben mesela çok çocuk gibi konuşurum eşim bayılıyor bende Allah ne verdiyse 3 5 yaşına kadar iniyorum
her ilişki, her insanın sevme şekli farklıdır.
sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz zaten karşınızdakinden bağımsız olmalı.
suyuna gidin bence, siz ayak uydurun

Ben de ona hanimiş benim topişim derdim tepki gösterene kadar. Gösterdiği anda da köpeğinmiyim tavşanınmıyım kedinmiyim kuşunmuyum fındığın fıstığınmıyım canım ben de! Derdim. Kimim ben? Ona göre sev ona göre seslen derdim..

Sevgilim bana en son torpik demiştiBem pek sallamadım. Ay bilemedim. Ben mi rahatım acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…