- 4 Haziran 2008
- 1.530
- 64
- 688
- Konu Sahibi melek-2014
-
Sirf islerini yapayim diye bana yalandan iyi davranan,ilgi gosteren erkegi istemezdim.Böyle umursamaz erkekler insanı ortadan ikiye çatlatır.
geçen yıl eşimle sorunlar yaşadım vurdum duymazlığı başlamıştı.
Baktım olmuyor yemek yapmadım,asla kıyafetlerini makinaya atmadım,ütüsünü yapmadım,tıpış tıpış kendi yaptı.baktı olmuyor canım cicime başladı.
erkeklere fazla yüz verirsen astarını istiyor.
Tabiki anliyo bagirarak hicbir sonuca varamicamizin farkindayiz biz gorucu usulu evlendik bu nedenle ister istemez aramizda bir seviye var ne ben asarim ona nede o ins boyle devm ederbenim istediğim gibi evlilik işte.ama sen eşine ssakin konuşunca eşin anlayor mu benim eşim bana ço kkez söyleti. r bende dayanamıyorum ağlıyorum belki sosyal olmadığım içindir bilemiyorum ama sakin konuştuğumuz nadirdir hep kavga
evet yakışmıyor farkındayım ama başka çarem kalmıyor sustukça içim daralıyor.bir çok şey belli bir konu yok fakat en son olan olay eşimin bana yalan söylemesi ve benim bunun üzerine ayrılmam oldu.daha sonra kendini affettirdi ama bu konuyu açınca bana birçok şey söyledi güvenimi sarstın deyince ben barıştığımdan beri ne yapıyorum ama sen her fırsatta benim yüzüme vuruyorsun dedi.ne yapayım güvenim sarsıldı kolay kolay yerine gelir mi o istiyorki 2 ayda hemen yerine gelsin hem suçlu hem konuşuyor yalan söylemeside aldatma olarak değil.pozitif olmak istiyorum fakat onun umursamazlığı beni çileden çıkarıyorBagırmak hiç yakışmıyor bi kadına..
Eşinize saygı duymalısınız,oda sıze..
Sen pozıtif bi insan olursan,herşey degısır hayatında..kızın için en azından!
Ayrıca neyi pay edemiyorsunuz anlamadım?
ben çok sinirliyim kabul ediyorum fakat eşimde çok vurdumduymaz.normal konuşamıyoruz kaç yaşında insanlarız ister istemez ağlıyorum.odada oturuyoruz benim moralim bozuk o çok rahat ben gittim ağladım geldi konuştu filan ama anlaşamıyoruz çözüm sağlanmıyorÖncelikle ağlamamayı deneyeceksiniz.Arkadaşlarında dediği gibi eşiniz bu duruma alışmış ve tabiri caizse sizi takmıyor.
Şahsen sürekli karşımda ağlayan birini düşününce çok gerilirim.Oturup konuşmaya çekinirim ağlayacak diye.
Diğer bir sorununuz öfke kontrolü sürekli oluyorsa gerçekten ortada büyük bir sıkıntı var demektir.
Yardım alırsanız düzeleceği kanaatindeyim.Eşiniz sizi sürekli suçluyorsa evlilik danışmanı işinizi çözer.
Bi ozru kabul ettıysen bı daha o konuyu gündeme getırmıyeceksın..evet yakışmıyor farkındayım ama başka çarem kalmıyor sustukça içim daralıyor.bir çok şey belli bir konu yok fakat en son olan olay eşimin bana yalan söylemesi ve benim bunun üzerine ayrılmam oldu.daha sonra kendini affettirdi ama bu konuyu açınca bana birçok şey söyledi güvenimi sarstın deyince ben barıştığımdan beri ne yapıyorum ama sen her fırsatta benim yüzüme vuruyorsun dedi.ne yapayım güvenim sarsıldı kolay kolay yerine gelir mi o istiyorki 2 ayda hemen yerine gelsin hem suçlu hem konuşuyor yalan söylemeside aldatma olarak değil.pozitif olmak istiyorum fakat onun umursamazlığı beni çileden çıkarıyor
ayrılmayı tabiki hemen düşünmedim ama olmuyor hep kavga hep hırgür.kızımın bu şekilde büyümesi beni çok üzüyor.ne sosyal hayatımız var ne birşey hep evdeyiz işten eve evden işe bunaldım içim daralıyor onun vurdumduymazlığı tamam konuşmucam sessiz kalıcam diyorum ama bir yerden patlak veriyorSanırım benim eşim bu konuda en kötü örneklerden biriydi
Evlendigi mde öfke kontrolü neredeyse hiç olmayan biriyle evlendigi mi anladım .
Ilk iki ay kavga ettiğimizde rezil olduk etrafa. Çünkü bende altta kalmamak adına bağırıp çağırıyordum o da bağırıp küfür ediyordu. Çok kötüydü durum . Sonra barışırdik bi şekilde gönlümü alırdı ama çok zor bir dönemdi...
Sonra bi kavgada yine küfür çıktı ağzından eşyalarımi topladım gittim.. ayrılacaktim kesin kafaya koymuştum.. Bu defa gerçekten kafamda vardı. . Bu defa gerçek olduğunu anladi.. ve seni kaybedemem dedi.. o gün bugündür bir daha ağzından küfür duymadım. .....
Sonra sakin sakin konuşmaya başladık. Neden dedim. Kavga ettiğimizde böyle yapıyorsun. . Canım yanıyor dedi.. biz kavga ederken üzülüyorum. . Sen ağlıyorsun ama ben ağlayarak kendimi disa vuramiyorum.. Neyse sonra ben sakin olmaya başladım kavga larda. . Hani bi laf vardır ya es eşin aynasıdır. . Gerçekten inanıyorum ona.. ben sakin Kaldık ca onun da tepkileri azaldı. . En son dün tartıştık ağzından aptal aptal kelimeler konuşma çıktı. . Cevap olarak da dedim ki kurban sakin ol böyle kelimeler söyleyince kalbim kırılıyor. . (Eşim dogulu birbirimize kurban diyoruz ben sana kurban olurum demekmis) ben öyle deyince sakinim kurban bişey yok hadi evimize gidelim dedi.. Cok sukur bu aşamaya 2 yılda geldik..
Artik öfke kontrolü var.. bence sizde eşinize bağırmayi bırakın inanin hersey çok farklı olacak. Erkekler gerçekten çocuk gibiler.. biraz sevgi biraz şefkatli olun çözmeye çalışın . Maalesef kadınlar yapıyor genelde yuvayi daha akıllı oldukları için. .
Hemen ayrılmayı dusunmeyin bi yuva kolay mı kuruluyor . Ayrılırken de kolay olmamalı. . Verdiğiniz emeğin hatrına mücadele edin..
güven ne kadar zamanda yerine gelir kolay sanıyor affettim diye şimdi konuşma fırsatı görüyor kendinde.ben eşime yalan söylesem ağzımı açamam.haklısın diyor ama lafınıda söylüyor.sadece bu değilki her konuda bir kavga çıkıyor günlerce 10 gün küs kalıyoruz seven insan böyle mi yapar Allah aşkınaBi ozru kabul ettıysen bı daha o konuyu gündeme getırmıyeceksın..
Tamam ne olduysa,oldu..geri barıstıysan tekrar ısıtıp onune getirme o konuyu..
Guvensız olduğunu kendın bıl..adamın yuzune vurma sürekli derim ben..
Cnm çokmu yüz göz oldun eşinle ...ondan bence ,ne kadar kızsanda kredini çok tüketmeyecektın ,adam senin sinirli haline alışmış ,herzaman aynı zaten diyordurBen 6 senelik evliyim.evlendiğimden bu yana sürekli tartışıyoruz en ufak konudan bile.tartışma yaşadığımızda normal evli çiftler gibi konuşamıyoruz.bağırmama rağmen bile değişmiyor kriz geçiriyorum ağlıyorum yine aynı.o kadar alıştı ki bunlara umrumda olmuyor günlerce küs kalıyoruz severek evlendik ama saygı azaldı bazen boşanmayı düşünüyorum küçük kızım beni hep sinirli görüyor hep düşünüyorum moralim çok bozuk.
Hiç arkadaşım yok evden işe işten eveyim
Ailesiyle görüşmüyorum
Maddi anlamda çok sıkıntı çektik yıprandık.
Özgüvenim yok
Düşünüyorum neden olabilir diye gerçekten evde huzurum olmayınca kendimi çok çaresiz hissediyorum.eşi birşeye üzülünce gözünün içine bakan eşlere çok özeniyorum.eşime karşı nasıl özgüvenli olucam.sessizmi kalayım,bağırıp çağırayım mı,yemeğini mi yapmıyayım ne yapayım lütfen bana akıl verin kafayı yemek üzereyim
bende günlerdir düşünyorum ne yapabilirim diye.Öncelikle 6 yıllık bi evlilik
Artık o kadar tahammülsüz olduk ki daha evliliğin 3.ayında eşim bikbikbik yaptı boşanmak istiyorumlar falann..
Siz öyle böyle 6 yıl yaşamışsınız ne güzel.
Soruna gelecek olursam öyle kıyafetini yıkamamakla falan olacak işler değil onlar.
Ben erkek olsam ve eşim kıyafetlerimi yıkayıp ütülemeyerek beni tehdit etse tüm kirlileri toplar onun ya da kendi aileme götürürüm ders olsun diye.
öyle ekmeğe böyle köfte..
Çözüm bu değil, daha zekice şeyler düşünmek lazım.
sanırım öyle alıştı çünkü hep sinirliyim.peki ne yapıcam normal bir evlilik nasıl olucak.6 senelik evlilikte daha bunu öğrenemedik.kendimi atıversim geliyor o kadar bunaldım kendimi yaşlı hissediyorum değersiz görüyorum kendimi sevmiyorumCnm çokmu yüz göz oldun eşinle ...ondan bence ,ne kadar kızsanda kredini çok tüketmeyecektın ,adam senin sinirli haline alışmış ,herzaman aynı zaten diyordur
Dikkat et sinirlenince kendini kaybetme cnm
çokk saol güzel şeyler yazmışsın inşallah düzelir böyle olucak çünkükonu sahibi bak çok güzel yorumlar yazılmış. bence kendini değiştirmelisin önce. sen olumlu. yönde değiştikçe eşininde değiştiğini göreceksin. bundan sonra kavga etmemeye çalış. ortamı değiştir o anda. sesini yükseltme.yuvayı gerçekten dişi kuş yapıyor. eşine karşıda çok fazla beklenti içinde olma. bu sadece seni yıpratır. tut yavrunun elinden bazen. dışarı çık hava al. kadın zarif, şefkatli ve kibar olmalı biraz. yoksa erkekten ne farkımız kalır.
otururum sigortamı eşime ödetirim.güvenimi sarsan o ki..şimdi 2 ay sonra bana kızıyor güvenim yerine gelmedi diye bu kadar kolay mı ne sanıyor ki?kızıma iyi anne olamıyorum hep bağırırıken görüyor beniSizin eşinize güvenininiz yok herşey bu yüzden işte...
Size bir soru sorayım maddi imkanlarınız iyi olsa evinizde çalışmadan oturur musunuz? Eğer bu soruma cevabınız hayırsa bu da güvensizliğinizin başka bir ispatıdır...
Annesiniz sizden ricam biraz sakin olmanız kızınızın gözünde model anne kavramınızı bir daha gözden geçirin lütfen...
Onun dışında aranızda anladığım kadarıyla aşılamayacak bir sorun yok...
Bak normal bir evlilikte ,kim sinirliyse diğer taraf alttan almalı ,eşinbelliki şuanı durumunu kanıksamış ...sanırım öyle alıştı çünkü hep sinirliyim.peki ne yapıcam normal bir evlilik nasıl olucak.6 senelik evlilikte daha bunu öğrenemedik.kendimi atıversim geliyor o kadar bunaldım kendimi yaşlı hissediyorum değersiz görüyorum kendimi sevmiyorum
Hayır cnm bayAn anlayınca erkek sinir olur sadecebeni sevdiğini biliyorum fakat yaşanan bu tartışmalar bağırmalar krizler ağlamalar hep yıprattı biz iş konusunda çok sıkıntı çektik ve evliliğimizi yaşayamadık ben boşanıcam diyorum soğudum diyorum ağlıyorum bunları artık umursamıyor 2 ay önce ayrılık yaşadık 2 gün ayrı kaldık ben boşanıcaktım kendisi geldi önümü kesti pişmanlığını anladım ve affettim bana ben seni o günden sonra hiç üzmedim diyor.hani bazı çiftler olur kadın tek cümle kullanır adamın içine işler ve elinden geleni yapar.bizde cümleler geçildide krize dayandı ama çok basit geliyor ona artık ağlamam beni sevdiğini biliyorum ama çok değer verdiğini düşünmüyorum tamam bendede çene çok konuşurum ama ne bileyim bayan ağlayınca erkek elinden geleni yapmazmı?ben depresyondamıyım
ne yaparsan yap eğer eşinin fıtratı kavgaya müsaitse değiştiremiyorsun. çocuğuna bu durumu yansıtma gerisi de önemli değil. bende aynı durumdayım daha uzun süredir denemedik yol kalmadı. arkadaşlar sağolsun yardımcı olmak için çabalıyor yorumlar yapıyorlar bana. ne yaparsan yap en az zararla kurtul bu sıkıntılardan Allah yardımcımız olsun :/ yalnız değilsinBen 6 senelik evliyim.evlendiğimden bu yana sürekli tartışıyoruz en ufak konudan bile.tartışma yaşadığımızda normal evli çiftler gibi konuşamıyoruz.bağırmama rağmen bile değişmiyor kriz geçiriyorum ağlıyorum yine aynı.o kadar alıştı ki bunlara umrumda olmuyor günlerce küs kalıyoruz severek evlendik ama saygı azaldı bazen boşanmayı düşünüyorum küçük kızım beni hep sinirli görüyor hep düşünüyorum moralim çok bozuk.
Hiç arkadaşım yok evden işe işten eveyim
Ailesiyle görüşmüyorum
Maddi anlamda çok sıkıntı çektik yıprandık.
Özgüvenim yok
Düşünüyorum neden olabilir diye gerçekten evde huzurum olmayınca kendimi çok çaresiz hissediyorum.eşi birşeye üzülünce gözünün içine bakan eşlere çok özeniyorum.eşime karşı nasıl özgüvenli olucam.sessizmi kalayım,bağırıp çağırayım mı,yemeğini mi yapmıyayım ne yapayım lütfen bana akıl verin kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?