Ben pohpohlanmayı beklemedim aynı tavrı eşime göstermediğimi nerden biliyorsunuz ? Herkes eleştirebilir ama eleştirilerinizin saçmalığına bakar mısınız çocuk yapmışım hataymış köpeğe eziyet ediyormuşum yazıkmış nerden nereye getirdiniz konuyu. Köpeğe eziyet etsem yanıma hiç almazdım hayvan sever bir insanım kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Ayrıca çocuk yaptığım için de kimseye hesap vermek zorunda değilim severek ve isteyerek yaptım siz sözde çok olgunsunuz ama her evliliğin severek sorunsuz başladığını sonradan hayatın getirdiği şeylerin ortaya çıkabileceğini unutuyorsunuz. Muhtemelen evli değilsinizdir bekara boşamak atıp tutmak çok kolay çünkü. Eşime de gereken cevabı verdim ayrıca herkesin zor zamanları oluyor işiyle alakalı sinirleri çok bozulduğu için böyle yansıtmış bende hamile ve duygusal olduğum için fazla alınabiliyorum ya da aşırı tepki verebiliyorum eşim bana eziyet etse evlenmezdim gerizekalı değildim evlensemde boşanırdım akıllarınızı kendinize saklayın rica ediyorum. 23 yaşında da güzel bir mesleğim var evet çocukluğumdan beri müzikle uğraşıyorum 3 enstrüman çalıyorum mix mastering aranje yapıyorum yıllarca sahne aldım falan önemsiz detaylar ama bari laf atmaya çalışırken herkesin aynı donanımda olmadığını da göz önünde bulundursanız keşke iyi günler