• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana olan davranışları değişti

Huysuz adamlar yaşıtlarını bulamıyorlar ne üni döneminde ne iş hayatında. Sonra küçük kızları kandırıyorlar. Gerçi nedendir bilmem kızların bazısı bunla övünüyor. Danışıklı dövüş gibi. Biri ilişkide gençliğinin artılarını yaşayacağını sanıyor öteki de yaşının büyük olmasının avantaj olacağını sanıyor. Hiçbir ortak paydası olmayan tamamen eksiklikleri kapatma üzerine kurulu ilişkiler

Huysuz adamlar yaşıtlarını bulamıyorlar ne üni döneminde ne iş hayatında. Sonra küçük kızları kandırıyorlar. Gerçi nedendir bilmem kızların bazısı bunla övünüyor. Danışıklı dövüş gibi. Biri ilişkide gençliğinin artılarını yaşayacağını sanıyor öteki de yaşının büyük olmasının avantaj olacağını sanıyor. Hiçbir ortak paydası olmayan tamamen eksiklikleri kapatma üzerine kurulu ilişkiler
Tamamen kolayca manipülasyon projesi. Böyle adamlar acınacak haldeler. Kızları da kandırıp eve kapatıyorlar ellerine de çocuk verip, sonra o puşt hayatalrına kaldıkları yerden rahat rahat devam ediyorlar.

Ben 23 yaşındayım kendisi 35 yaşında. İnanın ilk günden beri çok şeye sabrettim hatta kendimi kandırıp görmezden geldim ama sanırım daha fazla yapamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
21 yasinda 33 yasinda cocuklu adamla evlenmek cok yanlis bir tercih olmus. Bu hallerinin birsuru sebebi olabilir,
¹ hissedip konu açtığınız gibi sizi aldatiyor ve ilgisini kaybetmis olabilir
² gebelikle beraber azalan/kalitesi düşen/ yok olan cinsel hayat yüzünden evlilikten ve sizden keyif almiyor olabilir
³ aslinda o hep böyle sacma bir insandır ama siz yasadiginizi aşk sandiginiz icin gormezden gelmişsinizdir. simdi ondan daha cok deger verdiginiz bir seye sahip olunca gozunuzdeki perde açılmış yaptiklari batmaya baslamis olabilir
⁴ diger cocugunu ayda yilda bir goruyorken bu cocuguyla beraber yasayacak olmasi ona sacma bir vicdan yaptirmis olabilir, duydugu bu kizginlikla sacma sapan davraniyordur
⁵ hamilelikle hassaslaşmissinizdir, aslinda adam her zamanki gibi davrandığı halde size ekstra batiyordur

Birde adam daha önce evlenmiş boşanmış çocuğu var. Konularına baktım çocuklu adamlarla birlikte olan kadınlarda akıl dağıtmışsiniz. Birde 23 yaşındaymışsınız.
Kadınlar kendi yapıyı bunu. Konu sahibinin kocası daha önce boşanmış çocuğu olan biri. Konu sahibi
İyi aferin aman sakın kaçırmasınlar böylelerini hemen evlensinler. Bizim toplumda eşim olsun b*ktan olsun zihniyeti değişmedikçe daha çok mutsuz olurlar.

diğer konularda, ne kadar iyi bir şey yaptığı konusunda millete akıl vermiş.
Ben de baktım sizin mesajınızdan sonra. Maşallah millete akıl dağıtmış üst perdeden.
23 yaşında olabilirim şu kurduğunuz saçma cümlelerden sonra tecrübe olarak sizden daha büyük olduğum belli. Karşınızdaki insanın tam anlamıyla yaşantısını bilmeden bu kadar uç noktalarda negatif yorumlar yapmak özellikle de hamile bir kadına bazı hemcinslerimin ne kadar cahil olduğunu da gösteriyor zaten. Bir problemim oldu ve burda insanlarla paylaşmak istedim linçlenmek için değil sadece paylaşmak için. Çocuklu bir insanla beraber olmak kötü bir şey değil zor yönleri olsa da herkesin kendi hayatı ve kendi tercihi. Kimseye sizin aksinize üst perdeden bakarak yorum yapmadım bugüne kadar o kadar özgüvensiz değilim millete akıl dağıtmakta benim işim değil haddimi bilirim. Bu şekilde keskin yorumlar yapanların hayatları aile ve partneriyle ilişkileri 4/4 lük sanırım :) Ayrıca eşim olsun boktan olsun zihniyetiyle evlenmedim maddi manevi kendine yeten iyi de mesleği olan biriyim birine bağlı muhtaç olmak için değil gerçekten severek evlendim. Sizin aksinize iyi yorum yapan insanlara da teşekkür ederim. Yanlış anlaşılma olmasın eleştiriye açık bir insanım diğer kişiler de fazlasıyla eleştirmiş sadece herkes sınırlarını korumuş yorum yaparken ve olayı farklı çerçevelerden ele almışlar.

Hamilesiniz ve böyle bir muamele görüyorsunuz.Masum bir bebek..Bir yandan benim bu hayatta en hassas olduğum konu hayvanlar..Bu hikayede en çok ona üzüldüm,bebeğim benim kıyamam ona..Hem hakaret ediyor hem de korktuğu şey ile hayvanın üzerine gidiyor.Serefsiz pislik!Adi!Siz de hemen o evladı gözden çıkarmışsiniz.O herifin yanında durmasin elbet lakin babanlar ilgilenir mi kopeginizle,severler mi ,onlar için evin bir bireyi olur mu?Yoksa yavrum yuvadan yuvaya gidip heba mi olur🥺Off çok üzgünüm..O Aptal herife Allah akıl fikir versin🙏

23 yaşında olabilirim şu kurduğunuz saçma cümlelerden sonra tecrübe olarak sizden daha büyük olduğum belli. Karşınızdaki insanın tam anlamıyla yaşantısını bilmeden bu kadar uç noktalarda negatif yorumlar yapmak özellikle de hamile bir kadına bazı hemcinslerimin ne kadar cahil olduğunu da gösteriyor zaten. Bir problemim oldu ve burda insanlarla paylaşmak istedim linçlenmek için değil sadece paylaşmak için. Çocuklu bir insanla beraber olmak kötü bir şey değil zor yönleri olsa da herkesin kendi hayatı ve kendi tercihi. Kimseye sizin aksinize üst perdeden bakarak yorum yapmadım bugüne kadar o kadar özgüvensiz değilim millete akıl dağıtmakta benim işim değil haddimi bilirim. Bu şekilde keskin yorumlar yapanların hayatları aile ve partneriyle ilişkileri 4/4 lük sanırım :) Ayrıca eşim olsun boktan olsun zihniyetiyle evlenmedim maddi manevi kendine yeten iyi de mesleği olan biriyim birine bağlı muhtaç olmak için değil gerçekten severek evlendim. Sizin aksinize iyi yorum yapan insanlara da teşekkür ederim. Yanlış anlaşılma olmasın eleştiriye açık bir insanım diğer kişiler de fazlasıyla eleştirmiş sadece herkes sınırlarını korumuş yorum yaparken ve olayı farklı çerçevelerden ele almışlar.
Keşke aynı tavrı, sınırı eşinize de gösterseydiniz o zaman. Burası bir forum insanlar olumsuz yorumlar da yaparlar. Ben sizin konularınızın çoğuna göz gezdirdim ve uzaktan görünen tabloyu yazdım. Ve asıl üzüldüğüm nokta da okumuş meslek sahibi kadınların kendilerini buna layık görmeleri. Kimsenin ilişki, aile hayatı 4/4lük değil ama en azından bu kadar bile bile lades demiyoruz. Neyse size hamilelikte bile böyle davranan eşinizle mutluluklar ne de olsa onun tavırları bizim yorumlarımızın yanında çok masum(!)

Tamamı laf-ı güzaf. Hamileliğinizin konunuzla bir ilgisi yok. Kaldı ki bu çok doğal bir süreç ve ekstra muameleye gerek de yok.
Kendi mesajlarınızı okursanız insanlara nasıl da üst perdeden konuştuğunuzu görürsünüz. Başkasına akıllar veren kendisi de çıkar kendi sorununun içinden diye düşünüyor insan.

Nasıl yorumlar yapmamızı bekliyorsunuz? Sizi pohpohlamamızı mı yada 'aman canım boş ver olur böyle şeyler' dememiz mi bekliyorsunuz? Buraya konu açtıysanız eleştirileri göze alacaksınız sizin keyfinize göre yorum yapamayız. Ayrıca 2 yıldır evlisiniz ve açtığınız konularada bakılırsa bu adama bir anda bu hale gelmemiş. Ama buna rağmen bu adamdan hamile kalmışsınız hatta özellikle çocuk yapmaya uğraşmışsınız yani bizden olgun falan değilsiniz siz ancak 35'lik, hamile karısına çekinmeden hakareket eden kocanız dan olgun olabilirsiniz. Birde maden 20 yaşında mükemmel bir. Mesleğiniz vardı ( 20 yaşında iyi bir meslek sahibi nasıl olur onu da bilemiyorum) neden böyle bir adamla evlendin diye sormak istiyor insan.

Son düzenleme:
Çok detaya girmeyip kısaca anlatmak istiyorum. Eşimle normalde aramız iyidir bi sorun olsa da hemen çözer eskisi gibi olurduk fakat şuan bir şeyler değişmiş gibi. Normal yorum yaptığım şeylere bile alınacak veya kızacak bir şey buluyor durmadan bağırıp çağırıyor. Neden olduğunu bile bilmiyorum. Kendisi kötü bir şey yaptığında 2 dakikada eskisi gibi olmayı bekliyor ama ben normal bir şey bile söylesem alınıp 3 gün trip atıyor. Evet bu ara işlerinden dolayı gerginlik yaşıyor ama öfke kontrolü hiç kalmadı. Hamile olduğum halde birbirimize giriyoruz. Stres yapmamam gerekiyor doktor özellikle uyardı ama pek mümkün olmuyor. Tartışmalarda cevap vermesem ısrarla geçmişi açıyor ya da olmayan şeyleri söyleyip hakaret edip tahrik ediyor. Düzgün şekilde anlatsam konuşsam da mutlaka kötü bir şey buluyor anlattıklarımdan. 1 gün iyi 2 gün kavgalı olmaktan çok yoruldum. Bana hatta köpeğime bile hakaret eder oldu son zamanlarda. Bugün mesela köpeğime bağırdı süpürgeden korktuğu halde süpürgeyle üstüne gitti bende tepki verdin haliyle korkuyor yapma neden yapıyorsun dedim önce şaka yaptım dedi böyle şaka olmaz diyince hayvana önem vereceğine biraz insana önem ver diye bağırdı bende babamlara vericem köpeği o zaman orda kalsın dedim hakaret saydı evden çıktı gitti markete. Napıcağımı şaşırdım. Öyle ilgi vermeyen sevgi vermeyen bir insanda asla değilim bunu kendisi de herkeste bilir zaten. Saçma sapan şeylerden tartışmaktan çok yoruldum son 1 haftadır sürekli sancı çekiyorum ekstra zaten. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım eşime?

Kocanız zavallı bir hayvandan ne istiyor? Korkabilir süpürgeden yani, insanla ilgilenmişmiş. Çok merhametsiz biri, köpeğinizle tek bırakmayın, size kızıp zavallı köpekten çıkarır dengesiz.

Kocanız zavallı bir hayvandan ne istiyor? Korkabilir süpürgeden yani, insanla ilgilenmişmiş. Çok merhametsiz biri, köpeğinizle tek bırakmayın, size kızıp zavallı köpekten çıkarır dengesiz.
Boşuna parmaklarınızı yormayın. Konu sahibesi şu an normal doğum yaparsa vajinasını nasıl daraltacağını araştırıyor. 1 dakika bile harcamaya değmez.

Bende diğer mesajlarına bakınca anladım, değmez gerçekten ama zavallı köpeğe üzüldüm.
Eğer vicdan ve akıl sahibi değilseniz olacak olan bu maalesef. Akıllı insan bu tip bir evliliğe evet demez, vicdanlı insan da o masum hayvanın üstüne yürüyen adamdan bunun hesabını sorar. İkisi de yoksa böyle oluyor maalesef.

Nasıl yorumlar yapmamızı bekliyorsunuz? Sizi pohpohlamamızı mı yada 'aman canım boş ver olur böyle şeyler' dememiz mi bekliyorsunuz? Buraya konu açtıysanız eleştirileri göze alacaksınız sizin keyfinize göre yorum yapamayız. Ayrıca 2 yıldır evlisiniz ve açtığınız konularada bakılırsa bu adama bir anda bu hale gelmemiş. Ama buna rağmen bu adamdan hamile kalmışsınız hatta özellikle çocuk yapmaya uğraşmışsınız yani bizden olgun falan değilsiniz siz ancak 35'lik, hamile karısına çekinmeden hakareket eden kocanız dan olgun olabilirsiniz. Birde maden 20 yaşında mükemmel bir. Mesleğiniz vardı ( 20 yaşında iyi bir meslek sahibi nasıl olur onu da bilemiyorum) neden böyle bir adamla evlendin diye sormak istiyor insan.
Bende diğer mesajlarına bakınca anladım, değmez gerçekten ama zavallı köpeğe üzüldüm.
Eğer vicdan ve akıl sahibi değilseniz olacak olan bu maalesef. Akıllı insan bu tip bir evliliğe evet demez, vicdanlı insan da o masum hayvanın üstüne yürüyen adamdan bunun hesabını sorar. İkisi de yoksa böyle oluyor maalesef.
Ben pohpohlanmayı beklemedim aynı tavrı eşime göstermediğimi nerden biliyorsunuz ? Herkes eleştirebilir ama eleştirilerinizin saçmalığına bakar mısınız çocuk yapmışım hataymış köpeğe eziyet ediyormuşum yazıkmış nerden nereye getirdiniz konuyu. Köpeğe eziyet etsem yanıma hiç almazdım hayvan sever bir insanım kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Ayrıca çocuk yaptığım için de kimseye hesap vermek zorunda değilim severek ve isteyerek yaptım siz sözde çok olgunsunuz ama her evliliğin severek sorunsuz başladığını sonradan hayatın getirdiği şeylerin ortaya çıkabileceğini unutuyorsunuz. Muhtemelen evli değilsinizdir bekara boşamak atıp tutmak çok kolay çünkü. Eşime de gereken cevabı verdim ayrıca herkesin zor zamanları oluyor işiyle alakalı sinirleri çok bozulduğu için böyle yansıtmış bende hamile ve duygusal olduğum için fazla alınabiliyorum ya da aşırı tepki verebiliyorum eşim bana eziyet etse evlenmezdim gerizekalı değildim evlensemde boşanırdım akıllarınızı kendinize saklayın rica ediyorum. 23 yaşında da güzel bir mesleğim var evet çocukluğumdan beri müzikle uğraşıyorum 3 enstrüman çalıyorum mix mastering aranje yapıyorum yıllarca sahne aldım falan önemsiz detaylar ama bari laf atmaya çalışırken herkesin aynı donanımda olmadığını da göz önünde bulundursanız keşke iyi günler ☺️

Ben pohpohlanmayı beklemedim aynı tavrı eşime göstermediğimi nerden biliyorsunuz ? Herkes eleştirebilir ama eleştirilerinizin saçmalığına bakar mısınız çocuk yapmışım hataymış köpeğe eziyet ediyormuşum yazıkmış nerden nereye getirdiniz konuyu. Köpeğe eziyet etsem yanıma hiç almazdım hayvan sever bir insanım kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Ayrıca çocuk yaptığım için de kimseye hesap vermek zorunda değilim severek ve isteyerek yaptım siz sözde çok olgunsunuz ama her evliliğin severek sorunsuz başladığını sonradan hayatın getirdiği şeylerin ortaya çıkabileceğini unutuyorsunuz. Muhtemelen evli değilsinizdir bekara boşamak atıp tutmak çok kolay çünkü. Eşime de gereken cevabı verdim ayrıca herkesin zor zamanları oluyor işiyle alakalı sinirleri çok bozulduğu için böyle yansıtmış bende hamile ve duygusal olduğum için fazla alınabiliyorum ya da aşırı tepki verebiliyorum eşim bana eziyet etse evlenmezdim gerizekalı değildim evlensemde boşanırdım akıllarınızı kendinize saklayın rica ediyorum. 23 yaşında da güzel bir mesleğim var evet çocukluğumdan beri müzikle uğraşıyorum 3 enstrüman çalıyorum mix mastering aranje yapıyorum yıllarca sahne aldım falan önemsiz detaylar ama bari laf atmaya çalışırken herkesin aynı donanımda olmadığını da göz önünde bulundursanız keşke iyi günler ☺️

Mesajınızın başı ve sonunda bir anlam bütünlüğü yok, okurken zorlandım. Akıl istemek için konu açmışsınız, sonra neden bana akıl veriyorsunuz diyorsunuz.
Kimse sizin işinize bir şey demedi zaten. Burada açılmış konularınızdan yola çıkarak yorum yapmış üyeler. Eşiniz mükemmel biriyse burada hakkında konu açmayın, böylece bize karşı savunmak zorunda kalmazsınız.

Back
X