- 10 Eylül 2018
- 1.031
- 2.651
- 133
- Konu Sahibi Kadersiz mym
-
Bu adamdan size hayır gelmez. Size koca olamadığı gibi çocuklarına baba da olamamiş. Gönderin gitsin ömür boyu anasıyla yaşasın memleketinde. Bu nedir ya? Kadınlar olarak memleketimizden bin km uzakta yaşıyoruz da bu erkekler ne böyle anam da anam memleketim de memleketim diye ağlıyorlar. Ne diye gelmiş o zaman yaniniza? Otursaymiş anasının evinde .İşlerimiz aynı zaten ama hangi evi istersen alırım diyor şuan burdada evi satıp daha güzel bir ev alabiliriz hiçbir artısı yok bence,ayrıca küçük kızıma annem çok güzel bakıyor istediğim zaman dışarı çıkıp gezebiliyorum çünkü ev cennette olsa orada gece gündüz misafir gelecek hergün eşim yasa düğüne kahveye gidecek burada yaşamak istemiyorum benim bütün hayatım orada diyor ama o keyfine bakacak diye ben kendimden vazgeçemem zaten anne babası kışın soğuk diye gelip evimde kalır böyle şeylere gelemem ben çok rahat büyüdüm zaten anne babası bikaç kere burayada gelip kalmaya çalıştı ama izin vermedim zaten çalışıyorum bebeğim iki aylık büyük kızıma ayrı bakıyorum siz benim evime gelip birde hizmet bekliyorsunuz böyle düşüncesiz insanlar işte zaten o şehirde olursam bitirirler beni
İnşallah öyle olurArabayı o evi sen al
Mevcut evinizi satıp oradan ev almayı planlıyor galiba eşiniz. Evi satmadan alabiliyorsa alsın o zaman.İşlerimiz aynı zaten ama hangi evi istersen alırım diyor şuan burdada evi satıp daha güzel bir ev alabiliriz hiçbir artısı yok bence,ayrıca küçük kızıma annem çok güzel bakıyor istediğim zaman dışarı çıkıp gezebiliyorum çünkü ev cennette olsa orada gece gündüz misafir gelecek hergün eşim yasa düğüne kahveye gidecek burada yaşamak istemiyorum benim bütün hayatım orada diyor ama o keyfine bakacak diye ben kendimden vazgeçemem zaten anne babası kışın soğuk diye gelip evimde kalır böyle şeylere gelemem ben çok rahat büyüdüm zaten anne babası bikaç kere burayada gelip kalmaya çalıştı ama izin vermedim zaten çalışıyorum bebeğim iki aylık büyük kızıma ayrı bakıyorum siz benim evime gelip birde hizmet bekliyorsunuz böyle düşüncesiz insanlar işte zaten o şehirde olursam bitirirler beni
Valla aklını başına al kenarda parası var belli ki altınlarını vs iste nafaka alİnşallah öyle olur
Evet düzgün bir şekilde boşanmak en iyisi görümcemde ogün aramış beni bir arkadaş vardı buraya gelmek istiyordu eşi gelmeyince intihar etti falan diyor herkes psikolojik baskı yapıyor yani ben oraya asla gitmem, çünkü gidersem benliğim kişiliğim kaybolur bu dünyaya birkez geliyoruz onu da eşimin ailesiyle uğraşarak geçiremem insanlar arasında boğuluyorum yalnızlık bana huzur veriyor keşke başta bunları görebilsek evlennce insanın gözü kör oluyor ailelerimiz okadar farklı yapıdaki benim iki kardeşim dişçi biri doktor ben öğretmenim onlar yedi kardeş tek okuyan eşim yani olmayacağı aile yapıları okadar belli ki salaklık etmişim evlenerekMevcut evinizi satıp oradan ev almayı planlıyor galiba eşiniz. Evi satmadan alabiliyorsa alsın o zaman.
Mümkün olsa gidin 1 sene yaşayın olmazsa geri taşının (tabi yaşadığınız evi bozmadan) o da olmayacağını anlasın diyeceğim ama işte şartlar maalesef ya hep ya hiç.
İkna olup giderseniz siz mutsuz olursanız ne olacak belli ki birinden biri mutsuz olacak bu hikayede. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
35 inden sonra ehliyet aldım. Kursun hocası dersi yetmez bana da yetmedi özel ders aldım baya. İlk sınavda geçemedim ikinci de geçtim. Hemen ertesi gün trafiğe çıktım. Kadın isterse herşeyi yapar. Yalnız eşim hep destekti hep ehliyet almamı istemisti ben istememiştim. Eğer bana deseydi sen yapamazsin ehliyet alamazsın diye inadına alırdım inadına yapardım. Beklemeniz hata. İnadına yapın. Basaramazsaniz pes etmeyin. Koltukta yatmaktan başka bir işe yaramayan kocanız araba kullanıyorsa siz havada karada kullanırsınız yeter ki isteyinTeşekkür ederim fikirleriniz için uygulayacağım
Kavga gürültü çirkeflik hiç sevmem şuan sessizce tayin zamanı gelsede gitse diye bekliyorum ama kendisi ben biliyorum sen geleceksin diyor hala gideceğime inanıyor ama ben asla umut vermedim bir kere gelirim demedim ama anlamıyor bide bukadar kötülükten sonra neden böyle bir insan için fedakarlık yapayım ki yani evimde keyfime bakarım neden milletin derdini çekeyim umarım düzgün bir şekilde boşanabilirimCocuga anneniz bakiyor. Siz yollara duserken kocaniz fosur fosur yatıyor. Bana sorarsaniz kocaniz o evde fazlalik. Cok istedigi sehrine sepetleywbilirsiniz onu.
Ha bu arada onun sehrine tasinirsaniz kendi sorumluluklarını ailesinin ustune yikacak kendide fosur fosur yatmaya devam edecek. Sakin gaflete dusupte kabul etmeyin bu teklifi
Evet ehliyeti de alırsam hayatta başka zorluk çekmem diye düşünüyorum direksiyon hocam bile eşin yok mu akşam gel pratik yap diyordu ama o asla yardımcı olmadı bu şehirdede ehliyet almak çok zor bir kere girdim tüm parkları yaptım ileri geride direksiyon hafif sağ oldu ve hoca bıraktı beni sonrada hamileliğimden dolayı devam edemedim,almama çok az kalmıştı ama tam ileri gerideyken aklıma eşim alamazsın dedi işte aldım fikri geldi daldım ve direksiyon sağ oldu sadece,alacağım en kısa zamanda inşallah ehliyeti olmayan bir ben varım herhalde35 inden sonra ehliyet aldım. Kursun hocası dersi yetmez bana da yetmedi özel ders aldım baya. İlk sınavda geçemedim ikinci de geçtim. Hemen ertesi gün trafiğe çıktım. Kadın isterse herşeyi yapar. Yalnız eşim hep destekti hep ehliyet almamı istemisti ben istememiştim. Eğer bana deseydi sen yapamazsin ehliyet alamazsın diye inadına alırdım inadına yapardım. Beklemeniz hata. İnadına yapın. Basaramazsaniz pes etmeyin. Koltukta yatmaktan başka bir işe yaramayan kocanız araba kullanıyorsa siz havada karada kullanırsınız yeter ki isteyin
Sonrada bırakın ailesinin yanina standın mutlu mesut yaşasın varlığı yokluğu bir nasıl olsa
Evi siz alın arabayı o alsın. Siz evde kalın. İlerde kendiniz küçük bir araba alıp acemiliği atarsınız. İki çocuk varken ev daha acil benceEv benim üzerime değer şuan 5 trlyon arabada onun üzerine arabayı babasının üzerine yapmayı teklif etmişti de allahtan kabul etmedim babası yaşlıymışta vergisi az çıkıyprmuş çok vergisi çıksın ama bizim üzerimize olsun dedim arabada 2 trilyon ikisi toplanıp ikiye bölünür bence ama çoğunda altınlarım var altın çok sattım nasıl olacak bilmiyorum
Gidersem ben intihar ederim deyin. Kocanız için de size iki seçenek: ya adamı geleceğim diye gazlayın ama o tayin isteyince hiçbir şekilde tayin istemeyin. Sonra boşanma davası açın ya da hiçbir şekilde girmeyeceğim. Sen bilirsin ister git ister kal deyinEvet düzgün bir şekilde boşanmak en iyisi görümcemde ogün aramış beni bir arkadaş vardı buraya gelmek istiyordu eşi gelmeyince intihar etti falan diyor herkes psikolojik baskı yapıyor yani ben oraya asla gitmem, çünkü gidersem benliğim kişiliğim kaybolur bu dünyaya birkez geliyoruz onu da eşimin ailesiyle uğraşarak geçiremem insanlar arasında boğuluyorum yalnızlık bana huzur veriyor keşke başta bunları görebilsek evlennce insanın gözü kör oluyor ailelerimiz okadar farklı yapıdaki benim iki kardeşim dişçi biri doktor ben öğretmenim onlar yedi kardeş tek okuyan eşim yani olmayacağı aile yapıları okadar belli ki salaklık etmişim evlenerek
Yok daha neler adamı kilit altına mı almışlarda eşi gelmedi diye intihar etmiş, kusura bakmayın son derece cahil bir eş ailesine sahipsiniz.Evet düzgün bir şekilde boşanmak en iyisi görümcemde ogün aramış beni bir arkadaş vardı buraya gelmek istiyordu eşi gelmeyince intihar etti falan diyor herkes psikolojik baskı yapıyor yani ben oraya asla gitmem, çünkü gidersem benliğim kişiliğim kaybolur bu dünyaya birkez geliyoruz onu da eşimin ailesiyle uğraşarak geçiremem insanlar arasında boğuluyorum yalnızlık bana huzur veriyor keşke başta bunları görebilsek evlennce insanın gözü kör oluyor ailelerimiz okadar farklı yapıdaki benim iki kardeşim dişçi biri doktor ben öğretmenim onlar yedi kardeş tek okuyan eşim yani olmayacağı aile yapıları okadar belli ki salaklık etmişim evlenerek
Altinlardan sonra kalan paylaşılır. Tabi o edinimin kaynağı da önemli.Ev benim üzerime değer şuan 5 trlyon arabada onun üzerine arabayı babasının üzerine yapmayı teklif etmişti de allahtan kabul etmedim babası yaşlıymışta vergisi az çıkıyprmuş çok vergisi çıksın ama bizim üzerimize olsun dedim arabada 2 trilyon ikisi toplanıp ikiye bölünür bence ama çoğunda altınlarım var altın çok sattım nasıl olacak bilmiyorum
Adamın hiçbir getirisi yok aksine size günlük hayatta yük oluyor. Elalam ne der ailem ne der diye hareket ederseniz daha çok üzülürsünuz.Merhaba arkadaşlar bu konu hakkındaki yorumlarınız benim için çok önemli, nereden başlayacağımı bilemiyorum biz eşimle 8 yıl uzak mesafe ilişkisi yürüttük beni çok seviyordu tapıyordu resmen atandık ve evlendik,yaşadığımız şehirler ayrı, benim şehrimde bir ilçede öğretmenlik yaptık, evliliğimizin ilk yılı kızım doğdu zorunlu görev bitince benim yaşadığım şehre taşınırız ya da benden hiçbir şey bekleme artık sürem dolunca şehrime giderim dedi eşim.Bende asla başka şehirde yaşayamayacağımı söyledim ve kendi şehrimde zorla bir ev aldım eşim oraya da geldi ve üç yıldır merkezde yaşıyoruz ben bu evi aldırmasam kiralar uçup gitti asla ev sahibi olamazdık ayrıca eşimin istediği şehirdeki almayı düşündüğü evde depremde yıkıldı yani her şeyde var bir hayır,konumuza devam edelim geçen yıl bir kızım daha oldu ama eşim asla hiçbir şeyle ilgilenmiyor sorumsuz ve tembel biri ayrıca şehrine gitmediğim için gıcıklık için beni okadar zor duruma sokuyorki sanki böyle rahatlıyor gibi sabah okula giderken bir kızımı taksiyle anneme bırakıyorum öbür kızımla dolmuşa binip okuluma gidiyorum ama eşim yarım saat erken uyansa bizi okula bırakır ama yapmıyor, doğumda özel günlerde bir şey istesem sen hak etmiyorsun eğer benim şehrime gelsen sana en güzel evi alırım ve çok iyi romantik davranırım diyor.Ama onun şehri çok ufak bir şehir ve ailesi okadar geriki asla benim evimden çıkmaz sülalece hergün bir evdeler ama benim yaşadığım şehirde ailem dahi kimse evime gelmez misafir seven biri değilim çalışmaktan kalan tüm vaktimi kendime ve çocuklarıma harcamak istiyorum ve bu şekilde mutluyum kimse hizmet edeceğim kadar değerli değil bir de eşim asla ev işi yemek temizlik hiçbir şeye dokunmuyor tek isteği şehrine gidip tüm gün yasa düğüne kahveye gitmek ama benim şehrimde düzenim var düşünüyorum da eşim evde olmazsa yokluğu bizim için asla fark edilmez kızım benden su isteyince babandan git iste desem su içmez çünkü babasının vermeyeceğini bilir büyük kızım 5.5 yaşında küçük kızım 1.5 yaşında bide ailem falan kimsenin bundan haberi yok.her şeyi hallettiğim için eşimi de iyi biliyorlar ondan nefret etsinler istemedim,belki düzelir diye ama olmadı bu yaz şehrine gideceğini söylüyor ama bana bu yaşattıklarından sonra gerçekten bizi bırakıp gitmesini çok istiyorum ama o hala benim onunla gideceğimi düşünüyor. ailesi ilk kızımda aradık bebek kız dedik heycanla bize başka doktorada baktırın yanlış bakmış erkektir o dedi okadar ağladımki ozaman çok şükür iki kızım oldu da rahatladım. benimde yanlışım çok bukadar şeye göğüs germem evdeki dışardaki bütün sorumluluğu yüklenmem ve şuana kadar lanet bir ehliyet alamamam o da eşim yüzümden sürekli beni aşağlar herkes kullanır sen kullanamazsın der.Çevremdeki herkes beni bakımlı güzel güçlü görür.Eşim yazın tayin isteyecek evimiz ve arabamız var sizce nasıl bir yol izlemeliyim eşimi çok istedim ama ailem istemediği içinde boşanmaya yüzüm yok ama boşanacağım uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınız çok değerli teşekkür ederim
Aynen öyle koşullu sevgi değil rol yapmak olur o tabi o bile fasa fiso biliyorum,hayır geçirmeyeceğim teşekkür ederim fikirleriniz içinBöyle Şartlı kosullu sevgi mi olur? Şehrime gelirsen romantik olacağım he,güldüm valla Allah affetsin.bırakın gitsin,mutlu olamadığınız hiç bir şeyi yapmayın. Aileniz istemedi diye böyle bir ömür mü geçireceksiniz? Kim ne derse desin.
Yakın okula gelseydin diyor kendi köy okulunda rahat olduğu için gelmiyor, aslına bakarsan bizim için en ufak fedakarlığı yok ama ona sorsan burada yaşaması yeterliymiş çok büyük fedakarlıkmış sanki işkence çekiyorEş olmayı geçtim adam baba değil ya. Çocuklarına bu kadar eziyeti sabah sabah reva gören birini neden yanınızda tutuyorsunuz? Bırakın gitsin ailesinin evine. Sizde hiçbir hakkınızı bırakmayın. Çocuklar ve siz zaten o olmadan bir düzen oturtmuşsunuz. Bir şey değişmez hayatınızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?