Eşimin bana yavaş ye demesi

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Eşim bana sürekli bir şey yerken yavaş ye diyor. Bir kere kahvaltıya gitmiştik ordan yavaş ye acelen yok dedi. Bir şey demedim. Sinemaya gittik patlamış mısır yiyoduk bana yavaş yavaş ye dedi. Tamam belki hızlı yiyorumdur ama dikkat etmeye çok çalışıyorum. Artık onun yanında bir şey yerken kasılmaya başladım. Bugünde puding yiyoduk yavaş ye dedi. Ben çay kaşığıyla yiyodum o tatlı kaşıyığla yiyodu. Dyoki yavaş ye. Yetmiyosa büyük kaşık verim. Bıraktım yemedim. Yarısını odaya getirmiş bırakmış. Anlamıyorum neden hep böyle yapıyo. Rencide olmuş hissediyorum ben mi abartıyorum sizce?

Bencede rencide edici, rahatsız oluyorsan yanımda yemek yeme deyin dicemde oda olmicak..
Ne bilim bazı şeylere de saygı gösterilsin değiştirilmeye calisilmasin

Birisi benim yanımda yangından mal kaçırır gibi yiyince ben de sinir oluyorum

Ne yazikki bende esime mudahale ediyorum. Çünkü hem karisik yer hem cok hizli kocaman kocaman yer. Bir bakarsin diger insanlara kalmamis bitirmiş. Bilmiyorum o da sizin gibi takiliyormu bu duruma 5 yildir bisey demedi bana

Tabakları ayırın olmaz mı ? O da kendine düşeni yer.

Yemek yerden Sürekli birini uyarmak gerçekten hoş değil.

Herkes önüne bakıp kendiyle ilgilenmeli.

Başlık kör etti.

Kıtlıktan çıkmış gibi yüzünüze gözünüze bulaştırarak, döke saça yemiyorsunuzdur herhalde. Hani biri karşımda öyle yese, yav bir dur, boğulacaksın diyebilirim de, sizinki nasıl bir hız? Eşinizin eğitime almış gibi her lokmanızı gözetlemesi çok itici. Kırılacağınıza verin ayarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…