Eşimin bana yavaş ye demesi

E yuh evliligi aski boyle boyle bitiriyorlar zaten

Ben de çok hızlı yerim önümdeki kahvaltının yemeğin hemen bitmesi gerekiyormuş gibi hissediyorum, çayı bile öyle çok hızlı içerim eşim de ikaz eder, bir gün o yemek borunu sıcak sıcak hızlı yemekten yakacaksın der benim hiç umrumda olmuyor napim öyleyim yani eşim de uyuşuk uyuşuk bir yemeği on saatte yer mıy mıy yiyecek diye bekle dur

Söyleme tarzı çok kırıcı ama acaba gerçekten hızlı mı yiyorsunuz ? Ben hiç hoşlanmam böyle kıtlıktan çıkmış gibi hızlı hızlı yiyip içenlerden acaba öyle misiniz

Bir arkadaşım da aynı böyle. Benim yarım saat önce başladığım pizzaya arkadaşım yanımıza sonradan gelip ayrı bir pizza siparişi verip, benimle birlikte yemeye başlıyor ve aynı anda bitiriyoruz Tabi benim tepkim “ohaa kızım bir sakin” şeklinde oluyor daha çok

Gerçekten hızlı yiyor olabilir misiniz?
Ben de sınır olurum yanımda hızlı hızlı biseyler yiyene.gormemis gibi derim

Benimde eşim çok ama çok hızlı yemek yer ve bende onu yavaş yemesi konusunda uyarırim ki Onun iyiliği için sakinler o zaman sizde bence çok takilmayin

Kocam karışsa onun yanında yemek yemem, karnimi doyurur sofraya tabagini koyar kalk ye derim.
Her şeye karışan insanlara sınır oluyorum. Çok anormal bir durum yoksa yemeğe karışılmaz, lokma sayar gibi bakılmaz.

Ben yememi duzelteyim, sende saygisizligini düzelt, lokmalarıma karışma deyin. Ezdirmeyin kendinizi lütfen

Yemek yemene takmis. Bozuk plak gibi dönüp duruyor belli. Ya ona göre şekil alacaksin ya da durum bu... begenmiyosan kendin bilirsin diyeceksin.

Insanları yiyiş şekline takilanlarin psikolojik sorunları varmış .. bi yerde okumuştum.

Eşimde bazen bana der, hiç kırılmam...
Kendinizi bı kontrol edin bakalım, gerçekten hızlı mı yiyorsunuz?
Birlikte aynı miktar pudinge başladığınızda kim erken bitirdi?
Hızlı yemek çok sağlıksız ayrıca, kilo almanın ilk nedenlerinden...

Ben yemek yerken birisi benim lokmalarimi sayar gibi nasil yedigime baksa ben rahatsiz olurum.
Bir arkadasim da hizli yiyordu. Bense yavas yerim. O birlikte gittigimiz her yemekte beni bekler. Siz nisanli iken nasil yenek yediginizi bilmiyor muydu?

Ayy babamda çok hızlı yer
Ne acelen var derim bende arada
Hızlı yemenin etkisiyle o nefes alıp vermeyle yemeği çiğnemenin sesi falan hep karışıyor.
Eşiniz haklı hızlı yemek hoş olmuyor. Bir ortamdayken -misafirlik,davet olabilir- ayıp bence ya. Aç kalmış gibi yiyor derler. Hem sindirim sistemi içinde iyi değil hızlı yemek yemek. İnsan doyduğunu anlamaz.

Anneme de esime de diyorum ikisi de asiri hizli yiyor keza ikisi de kilolu zaten.

Bende sinir olurdum. Eşlerimizin yanında en rahat halimizle oluyoruz. Yemek yeme şekline bile karışıyorsa pes yani nasıl rahat edesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…