Eşimin bana yavaş ye demesi

bizde ailecek hizli yeriz ama eşim daha hizli yer insan esimi izlerken kitlik gelecek sanir annemde ayni seyi bana soyluyo mesela kizim devami var kitlik cikmayacak sakin ol der
demekki dikkat ceken yanindakini huzursuz eden bir durum bu
esinizin sizinle bir problemi oldugundn soyledigini sanmiyorum yani

Ben de yemek yerken hızlı yiyenlerden ,ağzını şapırdatanlardan çok rahatsız oluyorum.Hatta çok sonradan öğrendim ,bu rahatsızlığın bir adı varmış,misfoniya diye ..Eskiden alışmaya çalışıyordum ,kendimi zorlayınca ağlıyordum ,hüngür hüngür hem de.Sonradan kulaklık kullandım ,tv sesini açtım ,baktım olmuyor sofradan kalktım gittim ,aç olduğum halde .Eşiniz benim gibi mi bilmem ama bu elimde olan bişeu değil .Eşimi çok seviyorum ,o da bazen yapar oda değiştirim ,o da bi çok yorumun tersine söyle ne var bunda ?diyor ,sağolsun .Siz de kendinizi gözlemleyin ,haklıysa dikkat edin ,yok değil ise ya da eşiniz farklı şeylerinize takarsa konuşursunuz .

Kac kilosun belki eşin seni kilolu buluyor direkt diyemiyor laf cakiyor

Farkında olmadan abartılımı yiyorsun acaba ? böyle hızlı hızlı filan acele acele sanki tabağı önünden çekip alcaklarmış gibi ?

Pudingi ayni tabaktan yemeyin, misiri da. Digerleri onu ilgilendirmez. Kalmayacak diye korkuyor herhalde

bende esiniz gibiyim mesela biri hizli yese yerken ses cikarsa sofradan kalkarim.surekli esime az ye diyorum biri cok yerse midem bulaniyor.biliyorum cok salakca ama oyle dayanamiyorum birinin cok yemesine yada hizli yemesine.o yuzden genelde yalniz yemek yemeyi severim.bekarken ramazanda bile herkes yedikten sonra sofraya otururdum.esinizde belki boyle bi sey vardir

Söyleyiş biçimi önemli yani. Birilerinin yanında demiyorsa ben olsam çokta takmam bende ona laf sokardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…