4 yıllık evliymiş ama konu sahibesi 22-23 yaşlarında gencecik bir kadın, o yüzden eşin her söylediğini kafaya takar, yaş oturdukça yavaş ye diyen kocaya "Hep hızlıyımdır bebeğim, bana yetiş ki tozumla boğulma" demeyi öğrenecektir :))Yeni mi evlisiniz bunların aşılması gerekir zamanla
keşke ben de uzun süre çiğnesem ama mümkün değil hoop mideye, bunu nasıl başarıyorsunuz?Esime bende soyluyorum hizli yiyor cunku.
Oda birsey demiyor :) surekli demem ama.
Ben 10 saat ciģnediğim icin.
Yavaş ya derken nasıl bir tavırda söylüyor seni sinir etmek için falan mı eğlenme amaçlı mesela takılır gibi yoksa sinir olmuş gibi mi söylüyorEşim bana sürekli bir şey yerken yavaş ye diyor. Bir kere kahvaltıya gitmiştik ordan yavaş ye acelen yok dedi. Bir şey demedim. Sinemaya gittik patlamış mısır yiyoduk bana yavaş yavaş ye dedi. Tamam belki hızlı yiyorumdur ama dikkat etmeye çok çalışıyorum. Artık onun yanında bir şey yerken kasılmaya başladım. Bugünde puding yiyoduk yavaş ye dedi. Ben çay kaşığıyla yiyodum o tatlı kaşıyığla yiyodu. Dyoki yavaş ye. Yetmiyosa büyük kaşık verim. Bıraktım yemedim. Yarısını odaya getirmiş bırakmış. Anlamıyorum neden hep böyle yapıyo. Rencide olmuş hissediyorum ben mi abartıyorum sizce?
Bende sonradan aliskanlik edindim. Az lokma atin onu ciģnersiniz biraz alistiktan sora hep oyle yaparsiniz.keşke ben de uzun süre çiğnesem ama mümkün değil hoop mideye, bunu nasıl başarıyorsunuz?
Sadece evde gecerli olmuyor ama bu durum onu ne yapacagiz. Bence bir kisi yemek yerken karsisindaki insanlarida dusunmeli. Yoksa zaten kimse kimseyi durduk yere takip etmezTabakları ayırın olmaz mı ? O da kendine düşeni yer.
Yemek yerden Sürekli birini uyarmak gerçekten hoş değil.
Herkes önüne bakıp kendiyle ilgilenmeli.
Ben de eşime yavaş ye derim çünkü oturup masaya doğru düzgün karşılıklı yiyemiyoruz eşimin çorba yemek pilav salata yoğurt yemesi 5 10 dk arası silip süpürüyor ben se ardından baka kalıyorum. Eşiniz de belki beraber normal şekilde yemek için uyariyordur. Burada rencide olmus gibi hissettiğinizi söylemeniz yerine eşinize neden böyle diyorsun diye sorabilir siniz.Eşim bana sürekli bir şey yerken yavaş ye diyor. Bir kere kahvaltıya gitmiştik ordan yavaş ye acelen yok dedi. Bir şey demedim. Sinemaya gittik patlamış mısır yiyoduk bana yavaş yavaş ye dedi. Tamam belki hızlı yiyorumdur ama dikkat etmeye çok çalışıyorum. Artık onun yanında bir şey yerken kasılmaya başladım. Bugünde puding yiyoduk yavaş ye dedi. Ben çay kaşığıyla yiyodum o tatlı kaşıyığla yiyodu. Dyoki yavaş ye. Yetmiyosa büyük kaşık verim. Bıraktım yemedim. Yarısını odaya getirmiş bırakmış. Anlamıyorum neden hep böyle yapıyo. Rencide olmuş hissediyorum ben mi abartıyorum sizce?
Biri yanımda çok hızlı birşeyler yediğinde oluşan ses ve görüntü teröründen ben de çok rahatsız olurum. Hele de dışarıdaysak kendimi onun yanında rezil olmuş hissederim. Sanırım eşiniz de bu durumda.Eşim bana sürekli bir şey yerken yavaş ye diyor. Bir kere kahvaltıya gitmiştik ordan yavaş ye acelen yok dedi. Bir şey demedim. Sinemaya gittik patlamış mısır yiyoduk bana yavaş yavaş ye dedi. Tamam belki hızlı yiyorumdur ama dikkat etmeye çok çalışıyorum. Artık onun yanında bir şey yerken kasılmaya başladım. Bugünde puding yiyoduk yavaş ye dedi. Ben çay kaşığıyla yiyodum o tatlı kaşıyığla yiyodu. Dyoki yavaş ye. Yetmiyosa büyük kaşık verim. Bıraktım yemedim. Yarısını odaya getirmiş bırakmış. Anlamıyorum neden hep böyle yapıyo. Rencide olmuş hissediyorum ben mi abartıyorum sizce?
Eşim bana sürekli bir şey yerken yavaş ye diyor. Bir kere kahvaltıya gitmiştik ordan yavaş ye acelen yok dedi. Bir şey demedim. Sinemaya gittik patlamış mısır yiyoduk bana yavaş yavaş ye dedi. Tamam belki hızlı yiyorumdur ama dikkat etmeye çok çalışıyorum. Artık onun yanında bir şey yerken kasılmaya başladım. Bugünde puding yiyoduk yavaş ye dedi. Ben çay kaşığıyla yiyodum o tatlı kaşıyığla yiyodu. Dyoki yavaş ye. Yetmiyosa büyük kaşık verim. Bıraktım yemedim. Yarısını odaya getirmiş bırakmış. Anlamıyorum neden hep böyle yapıyo. Rencide olmuş hissediyorum ben mi abartıyorum sizce?
Sadece evde gecerli olmuyor ama bu durum onu ne yapacagiz. Bence bir kisi yemek yerken karsisindaki insanlarida dusunmeli. Yoksa zaten kimse kimseyi durduk yere takip etmez
Sen yemek kaşığı getir ona tatlı kaşığı ver benceEşim bana sürekli bir şey yerken yavaş ye diyor. Bir kere kahvaltıya gitmiştik ordan yavaş ye acelen yok dedi. Bir şey demedim. Sinemaya gittik patlamış mısır yiyoduk bana yavaş yavaş ye dedi. Tamam belki hızlı yiyorumdur ama dikkat etmeye çok çalışıyorum. Artık onun yanında bir şey yerken kasılmaya başladım. Bugünde puding yiyoduk yavaş ye dedi. Ben çay kaşığıyla yiyodum o tatlı kaşıyığla yiyodu. Dyoki yavaş ye. Yetmiyosa büyük kaşık verim. Bıraktım yemedim. Yarısını odaya getirmiş bırakmış. Anlamıyorum neden hep böyle yapıyo. Rencide olmuş hissediyorum ben mi abartıyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?