Eşimin bana yavaş ye demesi

Yeni mi evlisiniz bunların aşılması gerekir zamanla
4 yıllık evliymiş ama konu sahibesi 22-23 yaşlarında gencecik bir kadın, o yüzden eşin her söylediğini kafaya takar, yaş oturdukça yavaş ye diyen kocaya "Hep hızlıyımdır bebeğim, bana yetiş ki tozumla boğulma" demeyi öğrenecektir :))

bende eşime yavaş ye diyorum zaman zaman, aynı anda yemeğe başlıyoruz ben yarısına gelmeden o bitiriyor ve ben bi sigara mı içsem balkonda demeye başlıyor. Sinirlendiğim için ve onunla yemek yemeye devam etmek için yavaş ye diyorum. belki sizin eşiniz de bu yüzden söylüyodur.

Esinize söylesin; benim ablam yemeyini asiri derece yavas yer. O bir tane dilim Pizza yiyene kadar ben 1 Tane Tam büyük pizza yiyorum ve Tatli ya geciyorum.
Evet gercektende böyle
Yoksa bidahakine yavas yiyin dediginde 1 saat de bitirin sizde.

Ne yalan söyleyeyim ben de sevmem hızlı löp löp gömen insan
Ama yavaş ye de demem sürekli.
Şakayla karışık hepsi senin merak etme diyorum bazen eşime gülüyoz falan. Demek ki rencide olmuyor.
Bilemedim.
Ama konuşun bi muhakkak.

Yavaş ya derken nasıl bir tavırda söylüyor seni sinir etmek için falan mı eğlenme amaçlı mesela takılır gibi yoksa sinir olmuş gibi mi söylüyor

Ben de eşime diyorum Yavaş ye önünde duruyor Kimse almayacak boğazında kalacak diyorum
O da bana her defasında Aşkım çok yavaş yiyorsun ya ben yiyip sofradan kalkamıyorum Seni beklemek zorunda kaliyorum diyor

Örneğin, eskiden bir erkek arkadaşımla sinemdaydık, mısır almıştık ve hiç aralıksız yedi o mısırı bitirdi. Yanımda sürekli hiç durmadan eli bir mısırdan alıyor bir ağzına atıyor, durmadan çalıştı o eli, o kadar çok battı ki bana, ben de sinir olup uyarmıştım, biraz ara ver diye.

Tabakları ayırın olmaz mı ? O da kendine düşeni yer.

Yemek yerden Sürekli birini uyarmak gerçekten hoş değil.

Herkes önüne bakıp kendiyle ilgilenmeli.
Sadece evde gecerli olmuyor ama bu durum onu ne yapacagiz. Bence bir kisi yemek yerken karsisindaki insanlarida dusunmeli. Yoksa zaten kimse kimseyi durduk yere takip etmez

Ben de eşime yavaş ye derim çünkü oturup masaya doğru düzgün karşılıklı yiyemiyoruz eşimin çorba yemek pilav salata yoğurt yemesi 5 10 dk arası silip süpürüyor ben se ardından baka kalıyorum. Eşiniz de belki beraber normal şekilde yemek için uyariyordur. Burada rencide olmus gibi hissettiğinizi söylemeniz yerine eşinize neden böyle diyorsun diye sorabilir siniz.

Biri yanımda çok hızlı birşeyler yediğinde oluşan ses ve görüntü teröründen ben de çok rahatsız olurum. Hele de dışarıdaysak kendimi onun yanında rezil olmuş hissederim. Sanırım eşiniz de bu durumda.

Bende eşimi uyarıyorum arada. Ben çorba kaşıklarken adam 3. tabağı yemeye başlıyor. Ben sağlığı için söylüyorum, (hızlı yemek, beyin doy emri verene kadar daha fazla yemene neden oluyor).

Reactions: H M
Sadece evde gecerli olmuyor ama bu durum onu ne yapacagiz. Bence bir kisi yemek yerken karsisindaki insanlarida dusunmeli. Yoksa zaten kimse kimseyi durduk yere takip etmez

Evet öyle ancak 5 yıl boyunca bunu sürekli dile getirmek hem yorucu hem can sıkıcı.

Sen yemek kaşığı getir ona tatlı kaşığı ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…