Eşimin bana yavaş ye demesi

söyleyiş tarzı çok önemli. ben yemek yerken bazen büyük lokma atıyorum ağzıma yemek yemeyi bırakıp bana bakıyor geçen gün mısır patlattım bende biraz hızlı yemiş olmalıyım ki aç mısın köfte yemeye götüreyim mi seni dedi
her fırsatta "ben ne kadar yiyorsam gelinlerce de yiyor" der :) ama ben takılmıyorum çünkü kötü niyetli söylemiyor

Hahahajaaj

Acaba agız sesi geliyor da ondan mı rahatsız oluyor. Ben de çok hızlı yerim durduramam,allahtan eşim de öyle. Sadece yabancıların yanında naza çekerim, yavaş yavaş yerim ama eşimin yanında gerçek yüzümü ortaya çıkarırım hatta diyetisyenim madem hızlı yiyorsun yavaşlatmak için tv izlerken falan yemegini ye demişti. Ama böyle şeylere de yemek kültürü açısından karşıyım. Bir de alışkanlık olmasa hızlı yemem çünkü aslında bunu da tasvip etmiyorum

Ben yanımda biri aceleci davranırsa rahatsız oluyorum
Patır patır hızlı yürüyeni de, löpür löpür lokmaları götüreni de, hop oturup hop kalkanı da paçasından çekip oturtmak istiyorum aşağı.
Bi soluklanın hele da.. Aklınızda ne var bu kadar gerginsiniz? Nereye yetişeceksiniz

Babam kendimi bildim bileli hızlı yer annem sürekli kızar çünkü sofraya oturana kadar neredeyse doymuş oluyor.Bende kızıyorum çünkü o hızlı yerken bende bir bakıyorum hızlı yiyorum

Siz de ona uyuşuk uyuşuk yeme, sen yiyene kadar mevsim değişiyor, sıcak yemek sen yiyene kadar buz gibi oluyor deyin.
Saygısız adam.

iti ürür kervan yürür...:)
bak atasözüne katıl:) yavaş ye deyip yavaş yersen adam sürekli sölenip durur. yavaş yersen bile...
kervani yürütüyor:)

Banada hızlı ye der esim ama hic rencide olmus gibi hissetmiyorum saglıgın icin yavas ye

Ben bundan sonra seninle yemek yemeyeyim en iyisi diyin.Bir sure yemeyin hakikaten.Anlasin, anlamazsa da ayri ayri rahat yersiniz en azindan.

Zayıf arkadaşlara belki bu dert komik gelebilir ama sinir bozucu durum yaşamayan bilemez.Tepkinizi sertçe dile getirin.Tabi kavga boyutuna getirmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…