- Konu Sahibi BerilinAnnesi
Esiniz sinirlarini bilen, mesafesini koruyabilen bir insansa cok sorun etmeyin, ama yine de gozunuz uzerinde olsun. Benim esim isi dolayisiyla messenger kullaniyodu, calistiklari sirketlerle oyle gorusuyolardi. Sonra bi kizla samimi oldugunu farkettim. Maalesef kiskandigimi belli ettim ben, o da daha samimi oldu benim inadima. Sonra ben butun yazismalarini okudum, herseyimizi anlatiyodu kiza, iltifatlar filan, canimli cicimli yazismalar. Bu da yetmiyomus gibi benim onu kiskandigimi felan hep anlatmis, onun yuzunden kavga ettigimizi anlatmisti. En kotusu de kizla beni cekistirmisti, yok psikolojik sorunlari var, kendine bakmiyo vs. Gercekten cok uzuldum, cok zor zamanlar gecirdim. Ustelik benim esim bana cok bagli, sevgisini gosteren, beni hic ihmal etmeyen, surprizler yapan, romantik, dusunceli biri ve ben ona sonsuz guvenirdim. Yani demem o ki ummadigin tas bas yararmis. Simdi hatasini anladi biraz ama benim ona olan guvenimde sarsildi.
Bu arada benim esim fazla canayakindir, sever civik civik arkadasliklari![]()
seni okadar iyi anlıyorum ki. yaşadıklarının birebir aynısını yaşadım çok zor...