eşimin bayan iş arkadaşı...

Öyle susabilsem...çok zor susmak ya..
Susabilen kadınlar üste çıkıyor her zaman o an zor ama susan kazanıyor...
inş. hatasını anlar bundan sonra tutacağım kendimi artık, tartışınca sorunlarımız bir ken bin oluyor çünkü...

Susmayı dene mutlaka inşaallah çok iyi olursunuz... birbirinizi üzüp başkalarına meydan biraktirtma.

Polislerin kendi ortamları çok farklı bayan ve erkek olarak
inanın o bayan polisler erkekten farksız oluyorlar konuşmalarında
art niyetli görmedim ben
eşim de polis bir çok bayan polis tanıyorum
geneli bu şekilde bir arada çalışmanın verdiği rahatlıktan söylemiştir
yerinizde olsam koz vermem bir daha

Bence gördüğünüzde sizin ailenizde hiç sorun yok galiba başkalarının sorunlarıyla bu kadar ilgilendiğinize göre diyin ..Haddini bilsin herkes ...

Bence gördüğünüzde sizin ailenizde hiç sorun yok galiba başkalarının sorunlarıyla bu kadar ilgilendiğinize göre diyin ..Haddini bilsin herkes ...

Kendi de eminim hiç eşiyle kavga etmemiştir, trip atıp terslememiştir, hep melek gibidir ya
Laf dokundurmayı düşünüyoum yeri geldiğinde...

Bence kadında mesleki körlük başlamış kadın olmayı unutmuş o artık evde işte her yerde polis, kötü bir niyetle konuştuğunu sanmıyorum iş arkadaşlarıyla konuşmuş işte sen o varken öyle yaptığın için eleştirebileceklerini düşünmüşler boşver önemli mevzu değil sen eşinle aranı iyi tut

Kendini mukemmel bi kadin olarak tanitmaya calisiyor herhalde maloş ya. Allah boylelerinden korusun

ağzına sağlık bu konu bu kadar basit bence paranoyaya gerek yok

bizler bayan olarak bırbırmızle dertlesıyoruz fıkır alısversınde bulunuyoruz ama bır erkegın eşı ıle olan durumunu bır ortamda vede bır bayana anlatması benıde gerer ve sınırlendırır az bıle çıkışta bulunmussunuz bence eşıne soylemelısın aıle ıcı sorunlarınızı x bır şahıs ıle paylasmamalı zaten buyuk bır meselede degıl hele zaten boyle durumlardan ıstıfade eden kadınları hıc anlamıyorum ateşe neden korukle gıdıyorsunkı art nıyetlı bır bayana benzıyor szın anlattıgınız kadarıyla

ne sebeple eşinizi gaza getirmeye çalışıyor acaba gözü olabilir mi

Gözü olduğunu sanmıyorum ama ben mükemmelim diye gezinenler var ya ondan olabilir ..Allah aşkına benim ağzıma s..... diyen bir kadın hiç mi kocasına tepki vermez ya da evde kedi dışarda mı aslan bilemedim

Boş ver. Bana kadın tehlikesiz geldi, bir de gereksiz kadını düşünüp sıkma canını.

Ona ne yaa kadina bak..
Valla elin karisiyla beni cekistiren kocanin lafini agziyla kus tutsa dinlemem ben zaten..

Damarimda pistir direk gider kadini bulur "buyur hanim benimle bir derdin mi vardi da kocami korukluyon hakkimda konusarak" derdim..
Bu ne kendini bilmezlik bu ne laubalilik yaaaa...
Kocasi s...rmisss..
Kadin olsun kocasina azcik laf etsinde agzina s...tirtmasin o zaman...
Te allamm yaaa kocanin agzina s..ni mi makbuldur nedir..
Cikarmis adami kaf dagina senin kocayada gaz veriyor..

Oldu olacak kocan seni dovse kadin yorum yapar"aaa ben de boyle yapsaydim benimde agzimi gozumu morartirdi" diye kocani hakli bile cikartir yani potansiyel var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…