Eşimin bedavaci amcası

Ay ne yüzsüzle hiç biyere götürme canım hamileymişsin hastayım de yat hiç bişey yapma kadın yapsın belki o zaman çabuk gider

Kızlar müjde eşim mesaj attı balkonda lar amca yla aşkım şuut ve gol yazmış dedi demekki. Bu arada bende boş durmadim kaynanamı aradım böyle böyle dedim dedi ben ararım onları dedi gitsinler çingene ler ben çektim şimdi size çektriyorlar dedi. Bende anne murat konuşacak bekleyeli m dedim

Gözün aydın içime su serpildi konuyu okuduğumda sinir olmuştum

sabahtan beri sizede sinir oldum ama cok sukur yazin ayrintilari ayrica yastiga uzuldum pis killariyla donatmis bu arad bornozla ilgili laf sok ne igrenclik bu ya

Karsimizdaki insanlar biz izin verdigimiz surece hadlerini asabiliyorlar ve bizim yerinde tepkilerimiz hanimefendiligimizi bozmaz... sizi haksiz buldum maalesef ben de 7 aylik evliyim annem babam bile evimde kalmadi ki esimin ailesinden de kimse kalmadi gece 3 te kapiya gelen adama neden kapiyi aciyorsunuz siz yuz vermissiniz ...

Evet çok haklısın

Bence kayınvalideniz de arasın, olay sıcağı sıcağına iken daha iyi onun da bir şeyler demesi. Ne kadar çok duyarsalar o kadar iyi anlarlar.

Ayy hala böyle insanlar var mi yaa bu ne lackalik film gibi. Tam kaygisizlara dönmüş sizin olay
Ben hayatta kabul etmem yüzlerine bizzat söylerim olanı biteni herşey de bi yere kadar . banyo yapmak nedir ya madem karını istiyorsun yanına git napcaksan yap elalemin evinde ne işin var . terbyesizlik . benim e şimde kabul etmez kapı dışarı eder . rezalet sizde kapınızı kitleyin annenizde yada kalacak başka yer varsa orda kalın eşinizle beraber anahtarı alın çıkın. Onlarda evine gitsinler.

senin bornozunu mu kullanmışlar yanlış okumadım dimi bu ne gevşeklik bu ne rahatlık ya yuhhh

Ne rahat insanlar var ya başkasının bornozunu kullanmakta nedir keşke deseydin aa benim bornozumu neden kullandın ben bir daha onu kullanamam beni bekleseydin ben misafir havlusu verirdim diye .... tiksindim inanki .. neyse son durum nedir ne zaman gidecekleri belli oldu mu??

Böyle arsız utanmaz tiplere ne insanlık edecen.ben kovardım evden kesin ve net.benim evimi ozelleriyle pisletecekler.
o iki çocuğuyla nasıl gelir gelmez işi pişirdiler onuda anlamadimes mes anlamam basardim tekmeyi

Kusura bakmayın ama siz esinizin amcasından daha bir anormal geldiniz bana. 6 aylık evlisiniz ve siz evde yokken adam eve yayılıyor istediği gibi girip çıkıyor üstelik nerede ne halt ettiği belli olmayan bir adam evinizde sizden daha rahat takılıyor sanki siz misafirsiniz gibi! Siz de eşiniz de bu duruma ses cikarmiyorsunuz neymiş ayıp olurmuş

Böyle bir adam ayıbı bilse bu dediklerinizi yapmaz.

Bilmiyorum eşim le konuşacağım odaya çekilince. Adamlâ da tartıştim pkk sempatizAnligı yapmaya kalktı .lafı ağzına tıkadim konuşturmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…