- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Ay ne yüzsüzle hiç biyere götürme canım hamileymişsin hastayım de yat hiç bişey yapma kadın yapsın belki o zaman çabuk giderBen işten izin aldım diye surat yaptılar ki evde yalnız kalmak istemiş ler belli demişler bu ikisi de aksama kadar yok biz keyfimizé bakarız ev değil otel diye ben izin aldım dedim suratları düştü ama şimdi de sabah yemeği öğle yemeği aksam yemegi yapmak zorunda kalacağım 2 çocuk var evin altını üstüne getiriyorlar. Adam çok bedavaci madem getirdin hanımını çocuğunu al çıkart gezdir sene bura istanbul çıkart eksiklerini al oyuncak al kıyafet al yemek yedir dışarda. Adam kadını görüp keyfini sürüp benim başıma attı sen çıkart eyüp sultan à götür diyo. Ben niye götürüyom bedavaci pis adam
Gözün aydın içime su serpildi konuyu okuduğumda sinir olmuştumKızlar müjde eşim mesaj attı balkonda lar amca yla aşkım şuut ve gol yazmışdedi demekki. Bu arada bende boş durmadim kaynanamı aradım böyle böyle dedim dedi ben ararım onları dedi gitsinler çingene ler ben çektim şimdi size çektriyorlar dedi. Bende anne murat konuşacak bekleyeli m dedim
sabahtan beri sizede sinir oldum ama cok sukur yazin ayrintilari ayrica yastiga uzuldum pis killariyla donatmis bu arad bornozla ilgili laf sok ne igrenclik bu yaKızlar müjde eşim mesaj attı balkonda lar amca yla aşkım şuut ve gol yazmışdedi demekki. Bu arada bende boş durmadim kaynanamı aradım böyle böyle dedim dedi ben ararım onları dedi gitsinler çingene ler ben çektim şimdi size çektriyorlar dedi. Bende anne murat konuşacak bekleyeli m dedim
Evet çok haklısınKarsimizdaki insanlar biz izin verdigimiz surece hadlerini asabiliyorlar ve bizim yerinde tepkilerimiz hanimefendiligimizi bozmaz... sizi haksiz buldum maalesef ben de 7 aylik evliyim annem babam bile evimde kalmadi ki esimin ailesinden de kimse kalmadi gece 3 te kapiya gelen adama neden kapiyi aciyorsunuz siz yuz vermissiniz ...
İğrendim soğudum yeni koltuklarmdansabahtan beri sizede sinir oldum ama cok sukur yazin ayrintilari ayrica yastiga uzuldum pis killariyla donatmis bu arad bornozla ilgili laf sok ne igrenclik bu ya
senin bornozunu mu kullanmışlar yanlış okumadım dimiKızlar 6 aylık evliyim. Eşimin amcası da yaşadığımız şehirde aşçı ve bekar evinde kalıyo hanımı çocukları memlekette. Biz evlendik evleneli sürekli bize gelip kalıyo gece 3 de geliyor biz ise gidiyoruz gündüz 3 de geri gidiyor. Bir ay öncesinden de çocuğunun göz problemini bahane ederek dedi buraya getireceğim dr à dedi 15 tatil de dedi birsey diyemedik isim gücüm var çalışıyorum memurum hamileyım yok diyemedim. Dün biz işte iken gelmişler saat 4 de bende 5 de çıkıyorum. Kadını sadece düğünüm de gördüm samimiyetim yok konuşmuşluğm da yok. 5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!! Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Adam bir çuval kirli si ile gelmiş butün gece onları yıkadim. Görgü yok. Bunlar böyle yapınca işten izin aldım evim de at koşturmasin lar diye sabah kadınlà adam yine duş aldilar. Ben kahvaltı hazırladım dört dörtlük adam yedi traş oldu çıktı arkadaşları ile buluşmaya giderken dé bana diyor yeğenim yengen ı çocukları al gezdir çocuklar enerjiler ini atsınlar hava güzel diyor. Öyle moralim bozuk ki. Ben misafir olduğum bir evde böyle rahat olamazdm eşimle özelimi böyle yapmazdm bilmiyorum ben ne gördüm ne duydum böyle birşey şimdi siz söyleyin ben ne yapayım öyle kötü hissediyorum kendimi.
Bu arada ekleyeyım çocuk zaten tedavi olmuş gözlüğü varmış kullanmıYo diye kadın ağzından kaçırdı. Kadına sordum hangi güne randevu aldınız diye perşembe dedi amca da eşimé cuma diye söylémis yani çocuğu bahane ettiler zarûrı durum yok
Bilmiyorum eşim le konuşacağım odaya çekilince. Adamlâ da tartıştim pkk sempatizAnligı yapmaya kalktı .lafı ağzına tıkadim konuşturmadim.Ne rahat insanlar var ya başkasının bornozunu kullanmakta nedir keşke deseydin aa benim bornozumu neden kullandın ben bir daha onu kullanamam beni bekleseydin ben misafir havlusu verirdim diye .... tiksindim inanki .. neyse son durum nedir ne zaman gidecekleri belli oldu mu??
Bilmiyorum eşim le konuşacağım odaya çekilince. Adamlâ da tartıştim pkk sempatizAnligı yapmaya kalktı .lafı ağzına tıkadim konuşturmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?