Eşimin bedavaci amcası

Bence de adam zaten 6 aydır yerini yapıyor ailesini getirmek için. Adam şimdi geldi dedi işten istifa ettim maaşım à zam yapmadı lar diyo is yerinde ki sıkıntıları anlatıyor birseyler planlıyor hiç bana masum gelmedi kızlar başıma ne gelecek daha adam niye işten çıktı şimdi ki beynim sulandı

Yahu adamın eline anahtarı vermişsiniz bornozunuz kayıp yeni evli olarak nasıl yaptınız bunu anlamadım.
Hemen tedbir alın olmaz öyle şey bunlarda hiç utanmıyor

Ufff biraz sabret bakalım. Size yerleşcek halleri yok heralde.Yoksa var mı? Yüz verme bakalım ne yapacaklar.Surat as

İyi ama siz bizi dinlemiyorsunuz ki. İnsanlar sayfalarca yazdı,üzülüyoruz çözüm öneriyoruz size

Anahtarı veren eşiniz işini falan da versin amcasına.

Eşime Söyletèceğm bu gece kaynanam lar bir kaç güné gelecek dedirtéceğm. Pazartesi ise başlayacağım bari hafta sonu dinleneyım evim de yalnız kalıp. Ya defolsun lar sabahtan beri suratm asık anlamasàlar eşek zaten . Eşim de yüz vermiyor. Bakalım eşim diyebilecek mi. Yeter kalbim sıkışıyor. Adam niye işten çıktı ki bugün şimdi . Ne plan düşünüyor çok merak ediyorum. KaynânAm vakti zamanında bu adamı kendi evinde kendi yatağında bir kızlâ yakalamis. O zaman bu adam köyden şehirdeki kaynànm lar à gelmiş çalışma ya diye bunlarda kalıyormuş öyle de bir ahlaksız adam işte. Moralim çok bozuk

Anahtarı veren eşiniz işini falan da versin amcasına.

Evde bir oda verilecek gibi görünüyor zaten.

Konu sahibi bir yorumunuzda herkes kendine yakışanı yapar falan demişsiniz demek ki size de elalemin dolandırıcısının pisliğini temizlemek yakışıyor? Böyle saçma düşünmeyin ve atın şu asalakları evden

bence siz bir bavul hazirlayin esinizle
evin anahtarini tapusunu falan amca beye verip cikin
yani kusura bakmayin da sizin su yaptiginizi benim 9 yasimdaki oglum yapmaz
nasil musade ediyorsunuz boyle seylere ?
birde cocugunuz olacak , onu bari boyle yetistirmeyin yazik size ya

Asil tuhaflik esinde yani. Bazi insanlar ayip olmasin diye verecegi tavizin b.kunu cikariyor resmen.

Tamam adam çok kötü, haysiyetsiz biri olabilir de burada önemli olan sizin tavrınız. Evinize ailenize sahip çıkın bu adamı çekmek zorunda değilsiniz. Eşinizin yüz vermediğine de hiç inanmadım, bugün "1 gün oldu böyle yapıyorsun" diye size kızmadı mı bu adam?

İşin zor canım kolay gelsin o iş için kadını buralara getireceğine kendisi gitseymiş iki günlüğüne ne ayıp ya

Islak banyodan nefret ederim ya. Söylesene banyoyu ıslak bırakmayın diye. Hatta ben annemin evine gideceğim de bir kaç gün nefes al omlarda rahatsız olduğunu anlasınlar

Ya onlar size acımıyor
Bence şimdi olayı tam ele alma zamanı.. eee amca bey, şimdi napmayı düşünüyorsunuz peki. Bence cikman iyi olmuş. Ailen uzakta sen burda zor oluyodur zaten. Evine ailene yakın is bulman daha doğru olur zaten. Vs vs diye konuya bodaslama dal :))

Hi bu arada esinizin yerinde ben olmuş olsaydım,böyle sapık zihniyetlerle esimi de evimide yanlız bırakmazdım

ASLında çok doğru söylüyprsun ama o iş öyle olmuyor me yazıkki benim de başımda böyle bir durum var eşimin yengesi amcası arıyor yarın size geliyoruz diyor ben birşey diyemiyorum gelip 3 kalıyorlar aynı şehirde oturduğumuz halde bazen mazeret bulayım diyorum Allah Allah ne sitemler ne laf sokmalar pişman oluyorum erteledim diye yani anlayacağınız bunların tek suçlusu biziz eşlerimiz de deil iki yüz vermezsek belki bunlar başımıza gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…