- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Bence de adam zaten 6 aydır yerini yapıyor ailesini getirmek için. Adam şimdi geldi dedi işten istifa ettim maaşım à zam yapmadı lar diyo is yerinde ki sıkıntıları anlatıyor birseyler planlıyor hiç bana masum gelmedi kızlar başıma ne gelecek daha adam niye işten çıktı şimdi ki beynim sulandıBu tipler sülalenin en yumuşak yüzlü sesini çıkaramayan tiplerini bulup üzerine çökerler. O yüzden biran önce başınızdan der etmeniz lazım. Bir daha böyle bir durum olduğunda eşin amcana, güzelşeylerolsun çok kusuyor yani hiç iyi hissetmiyor kendini diyip eve kimseyi misafir olarak kabul edemeyeceğinizi söyleyecek çocuk olunca da misafir kabul etmeyin bu böyle gitsin yoksa bunlar çöreklenir başınıza. Midemi bulandırdılar
Yahu adamın eline anahtarı vermişsiniz bornozunuz kayıp yeni evli olarak nasıl yaptınız bunu anlamadım.Bence de adam zaten 6 aydır yerini yapıyor ailesini getirmek için. Adam şimdi geldi dedi işten istifa ettim maaşım à zam yapmadı lar diyo is yerinde ki sıkıntıları anlatıyor birseyler planlıyor hiç bana masum gelmedi kızlar başıma ne gelecek daha adam niye işten çıktı şimdi ki beynim sulandı
İyi ama siz bizi dinlemiyorsunuz ki. İnsanlar sayfalarca yazdı,üzülüyoruz çözüm öneriyoruz sizeBence de adam zaten 6 aydır yerini yapıyor ailesini getirmek için. Adam şimdi geldi dedi işten istifa ettim maaşım à zam yapmadı lar diyo is yerinde ki sıkıntıları anlatıyor birseyler planlıyor hiç bana masum gelmedi kızlar başıma ne gelecek daha adam niye işten çıktı şimdi ki beynim sulandı
Anahtarı veren eşiniz işini falan da versin amcasına.Bence de adam zaten 6 aydır yerini yapıyor ailesini getirmek için. Adam şimdi geldi dedi işten istifa ettim maaşım à zam yapmadı lar diyo is yerinde ki sıkıntıları anlatıyor birseyler planlıyor hiç bana masum gelmedi kızlar başıma ne gelecek daha adam niye işten çıktı şimdi ki beynim sulandı
Anahtarı veren eşiniz işini falan da versin amcasına.
Tamam adam çok kötü, haysiyetsiz biri olabilir de burada önemli olan sizin tavrınız. Evinize ailenize sahip çıkın bu adamı çekmek zorunda değilsiniz. Eşinizin yüz vermediğine de hiç inanmadım, bugün "1 gün oldu böyle yapıyorsun" diye size kızmadı mı bu adam?Eşime Söyletèceğm bu gece kaynanam lar bir kaç güné gelecek dedirtéceğm. Pazartesi ise başlayacağım bari hafta sonu dinleneyım evim de yalnız kalıp. Ya defolsun lar sabahtan beri suratm asık anlamasàlar eşek zaten . Eşim de yüz vermiyor. Bakalım eşim diyebilecek mi. Yeter kalbim sıkışıyor. Adam niye işten çıktı ki bugün şimdi . Ne plan düşünüyor çok merak ediyorum. KaynânAm vakti zamanında bu adamı kendi evinde kendi yatağında bir kızlâ yakalamis. O zaman bu adam köyden şehirdeki kaynànm lar à gelmiş çalışma ya diye bunlarda kalıyormuş öyle de bir ahlaksız adam işte. Moralim çok bozuk
eşine rest çek.Suç bizde biz de otorite yok . Kimse kabul etmez böyle birseyi bizde aptallık .
Yok diyemiyosanız ezilmeye mahkumsunuz. İnsan biraz kendini savunur. Size yol gösteriyor herkes yapamam edemem diyorsunuz. Sen yapamazsan biz ne yapalım. Siz adamı eve kabul etmekle baştan hatayı yapmışsınız.Yok diyemiyorum hayır diyemiyorum
Ya onlar size acımıyorEşime Söyletèceğm bu gece kaynanam lar bir kaç güné gelecek dedirtéceğm. Pazartesi ise başlayacağım bari hafta sonu dinleneyım evim de yalnız kalıp. Ya defolsun lar sabahtan beri suratm asık anlamasàlar eşek zaten . Eşim de yüz vermiyor. Bakalım eşim diyebilecek mi. Yeter kalbim sıkışıyor. Adam niye işten çıktı ki bugün şimdi . Ne plan düşünüyor çok merak ediyorum. KaynânAm vakti zamanında bu adamı kendi evinde kendi yatağında bir kızlâ yakalamis. O zaman bu adam köyden şehirdeki kaynànm lar à gelmiş çalışma ya diye bunlarda kalıyormuş öyle de bir ahlaksız adam işte. Moralim çok bozuk
Bence şimdi olayı tam ele alma zamanı.. eee amca bey, şimdi napmayı düşünüyorsunuz peki. Bence cikman iyi olmuş. Ailen uzakta sen burda zor oluyodur zaten. Evine ailene yakın is bulman daha doğru olur zaten. Vs vs diye konuya bodaslama dal :))Bence de adam zaten 6 aydır yerini yapıyor ailesini getirmek için. Adam şimdi geldi dedi işten istifa ettim maaşım à zam yapmadı lar diyo is yerinde ki sıkıntıları anlatıyor birseyler planlıyor hiç bana masum gelmedi kızlar başıma ne gelecek daha adam niye işten çıktı şimdi ki beynim sulandı
ASLında çok doğru söylüyprsun ama o iş öyle olmuyor me yazıkki benim de başımda böyle bir durum var eşimin yengesi amcası arıyor yarın size geliyoruz diyor ben birşey diyemiyorum gelip 3 kalıyorlar aynı şehirde oturduğumuz halde bazen mazeret bulayım diyorum Allah Allah ne sitemler ne laf sokmalar pişman oluyorum erteledim diye yani anlayacağınız bunların tek suçlusu biziz eşlerimiz de deil iki yüz vermezsek belki bunlar başımıza gelmezdiMisafir misafirligini bilmiyorsa saygıyı ve izzeti ikramı haketmiyor kardeşim. Eşin konuşsun uygun bir dille amcayi göndersin. O konuşmuyordu da sen gerekeni yapacaksın. O havluların hepsini çöpe at gözlerinin önünde mesela. Ben başkasının orasının burasının değdiği şeyi bir daha kullanmam de. Sabahları banyoya gir saatlerce çıkma bulantim var de. Yemek filan da yapma. Milletin enayisi sen misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?