Eşimin bedavaci amcası

Havluyu niye saklıyor bu nedir yani demekki halt etmişler
E saklıyor da anlamıyorum ağzın mi mühürlü, niye demiyorsun burda bir bornozum vardı nerde diye?

Ayy onlardan çok sana sınır oldum.
Hiç çekilmezsin vallahi
Ve başına gelen her şey müstehak sana

kocan ugrasmiyor ki sen ugrasiyorsun ... yemegi temizligi kocan yapmadigi icin sıkıntılanmiyor onu amcasiyla birakip annenin evinde kalacaksin gorecek gununu

Markete diye bahane ettim çıktım eşim le konuşmak için. Kavga ettik bana diyor beni doldr ma 1 gün olmuş geleli böyle yapıyorsun diyor

işten daha da delirmek için mi izin aldınız?
işe gidin hatta mesaiye kalın mesai yoksa arkadaşlar kahve içip yemek yiyin eve geç gidin kaldıkları süre boyunca.

Bence bu durumu eşiniz halletmeli topun ağzına hiç girmeyin bile,o rahatsız olmuyor mu anlamadım ya

Evde 2 cocuklari var, o cocuklar varken o isi nasil nerede yapiyorlar ki
Iyyy gercekten insan sinir olur kuplere biner.

Kocanla kavga etme konu sahibi, adam napsin?
2-3 gune gideceklermis zaten.
Bundan sonra amcayi gecenin 3 unde eve kabul etmeyin, mesafeniz olsun.

Pardon ama siz yeni evli ve hamile olarak neden kabul ediyorsunuz?

Amcaysa amca yani banyo mu bornozumu paylaşacak değilim içim almaz bir kere.

Siz tepkinizi koymamissiniz.

Kusura bakma ama hepsi senin suçun. Baştan izin vermeyecektin. Evimin anahtarı kimsede yok, annem dahi çatkapı gelemez. Eşinin amcası ne alaka? Ne yüzle dilediği gibi girip çıkabiliyor başkasının evine?

Eşin senin huyunu biliyor olmalı onu bilmese hamile olduğunu biliyor neden yorulmana izin veriyor ki. Yumuşak yüzlü olmayın adam dolandırıcıymış birde ya evinizi soysa şikayet etsen anahtarı var suçluda sayılmaz. Yarın hastalandım de doktora git.

Yılda 1 kere olsa amca gelsin kalsın derdim de sizin ev çamaşırhane ve otel olmuş

Hem istemiyosun hem çamaşırları yıkıyosun hem izin alıp oturuyosun onlarla

Amcaya kusura bakma amca görüyosun hamileyim çamaşır falan asamam YASAk sen çamaşırhaneye ver diyecektin

Eşini çağırdığında da otel uygun olur diyecektin

Ha demedin gezdir dediğinde eşini enson nezaman gördünde srkadaşlarınla buluşuyosun sen gezdir gelirkende pizza lahmacun neyse bişeyler sipariş verip hamileyim pişiremiyorum pişme kokusunada dayanamıyorum diyecektin

Eşim de çok pa

Eşim de çok rahatsız oldu bu amca eşimin ailesini dolandırmis 80 milyar. Yine de yok diyemedi eşim . Anahtari eşim den gidip almışlar eşimin is yerine gidip
Yuhhh ya...kuzum siz saf mısın..herif bi de dolandırıcıymış..evinde hırsızlık yapar bak demedi deme..çıkın evimden de otelde kalın hamile halimle çekemem de
.def et gitsin acayip sinirlendim...

lutfen krilma ama senin gibi enayi bulursam ben de kerizmiyim yolmadan geciyim yani .... Bacim buraya yazdigina gore demekki farkindasin sende dusunebiliyorsun. Iki kelime etmek bu kadarmi zor ?Neyden korkuyorsun kocanmi bosar , butun akrabalar dusman mi olur, yada san beddua ederde ( allah korusun ) cocuguna bir sey mi olur ? neyden korkuyorsun ya ? bu kadar kisi ayni seyi tekrarlayip duruyor sende hala hanimliktan insanliktan nutuk atiyorun ? tas olsa catlar vallahi.

Bence sorun kocanızda. Senın amcan değil ki ne munasebet bekar gibi takılan bir adam senin evinde. Hertürlü özel eşyan var evde sonucta nerde kalırsa kalsın.

Evimin anahtarını kimseye vermem, bende kalacaksa en azından eve gelmemi beklemeli. Yüzsz müş baya

Ben olsam eşime de söylemem direkt evin anahtarini değiştiririm. Bu ne böyle rahatlık. Suç sizde fazla yüz vermişsiniz.

Bu tipler sülalenin en yumuşak yüzlü sesini çıkaramayan tiplerini bulup üzerine çökerler. O yüzden biran önce başınızdan der etmeniz lazım. Bir daha böyle bir durum olduğunda eşin amcana, güzelşeylerolsun çok kusuyor yani hiç iyi hissetmiyor kendini diyip eve kimseyi misafir olarak kabul edemeyeceğinizi söyleyecek çocuk olunca da misafir kabul etmeyin bu böyle gitsin yoksa bunlar çöreklenir başınıza. Midemi bulandırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…