- 21 Nisan 2015
- 3.205
- 9.593
- 358
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
E saklıyor da anlamıyorum ağzın mi mühürlü, niye demiyorsun burda bir bornozum vardı nerde diye?Havluyu niye saklıyor bu nedir yani demekki halt etmişler
Markete diye bahane ettim çıktım eşim le konuşmak için. Kavga ettik bana diyor beni doldr ma 1 gün olmuş geleli böyle yapıyorsun diyor
Bence bu durumu eşiniz halletmeli topun ağzına hiç girmeyin bile,o rahatsız olmuyor mu anlamadım yaKızlar 6 aylık evliyim. Eşimin amcası da yaşadığımız şehirde aşçı ve bekar evinde kalıyo hanımı çocukları memlekette. Biz evlendik evleneli sürekli bize gelip kalıyo gece 3 de geliyor biz ise gidiyoruz gündüz 3 de geri gidiyor. Bir ay öncesinden de çocuğunun göz problemini bahane ederek dedi buraya getireceğim dr à dedi 15 tatil de dedi birsey diyemedik isim gücüm var çalışıyorum memurum hamileyım yok diyemedim. Dün biz işte iken gelmişler saat 4 de bende 5 de çıkıyorum. Kadını sadece düğünüm de gördüm samimiyetim yok konuşmuşluğm da yok. 5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!! Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Adam bir çuval kirli si ile gelmiş butün gece onları yıkadim. Görgü yok. Bunlar böyle yapınca işten izin aldım evim de at koşturmasin lar diye sabah kadınlà adam yine duş aldilar. Ben kahvaltı hazırladım dört dörtlük adam yedi traş oldu çıktı arkadaşları ile buluşmaya giderken dé bana diyor yeğenim yengen ı çocukları al gezdir çocuklar enerjiler ini atsınlar hava güzel diyor. Öyle moralim bozuk ki. Ben misafir olduğum bir evde böyle rahat olamazdm eşimle özelimi böyle yapmazdm bilmiyorum ben ne gördüm ne duydum böyle birşey şimdi siz söyleyin ben ne yapayım öyle kötü hissediyorum kendimi.
Bu arada ekleyeyım çocuk zaten tedavi olmuş gözlüğü varmış kullanmıYo diye kadın ağzından kaçırdı. Kadına sordum hangi güne randevu aldınız diye perşembe dedi amca da eşimé cuma diye söylémis yani çocuğu bahane ettiler zarûrı durum yok
Yuhhh ya...kuzum siz saf mısın..herif bi de dolandırıcıymış..evinde hırsızlık yapar bak demedi deme..çıkın evimden de otelde kalın hamile halimle çekemem deEşim de çok pa
Eşim de çok rahatsız oldu bu amca eşimin ailesini dolandırmis 80 milyar. Yine de yok diyemedi eşim . Anahtari eşim den gidip almışlar eşimin is yerine gidip
Eşinize akıl size de cesaret ve aklını kullanma gücü diliyorum.Markete diye bahane ettim çıktım eşim le konuşmak için. Kavga ettik bana diyor beni doldr ma 1 gün olmuş geleli böyle yapıyorsun diyor
hiç şaşırmadım aferinAynen öyle yenge dedi çıkmıyor muyuz dedm tmm çıkalım
Bence de direk at gitsin ne münasebet bornoz kullanmakBornozm da kayıp bu arada. Kadın balkonlu odada yatalim diye tutturdu sabaha kadar benim bornoz ü asmistır kesin ben görmeyim diye ama suan da da bornozüo ortada yok. Hoş çıkarsa bile atacağım elimi bile süremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?