Eşimin bedavaci amcası

Ne işi varmış 15 gün sonra sizde görgüsuz ayı ya bak düşünceye bak. 3 dört ay da çok erken hemde ne gelip kalıyo ki anası babası misiniz defolsun gitsin bir baltayà sap olsun ben deli olurdum siz yine iyi dayanmissiniz eşiniz ama size sırt vermemiş benim ki saftirk iyi niyetli birde hürmetli dir büyüklerine ama ben konuşa konuşa açıyorum beynini

Katılıyorum size
Valla doğuluyum ama Batı’da yaşıyorum oturduğum apartmanda hatta mahallede diyebilirim en temiz en titiz benim geçen komşuma gittim tiksindiğim için kızımı lavaboya kadar götürüp o pisliği ve pis kokuyu görünce girmedim evimde misafir havlularım dışında kullanılmamış bir sürü havlu var yedek olsun diye ben bunları ailemden akrabalarımdan böyle gördüm tabi oturduğum şehirdeki insanlara karşı ön yargılı olmak istemem ama 6 Yıldır bu şehirdeyim ve hiç temiz komşuya denk gelmedim ama konuşmaya gelince pis doğulular demesini biliyorlar :) Kv ve kp batılı ama benimle yaşamak için ellerinden gelen yalan ve iftirayı atıyorlar ama doğulu ailem çok anlayışlı oldukları için beni rahatsız etmekten çekiniyorlar

Dağlı ??? Doğulular Dağlı mı oluyor haddinizi aşmayın artık

Hayır doğuda çok temiz insanlar var pis olan her yerde pis doğu Batı farketmez .

Ne alaka dağlı diye bizde batıda da da denir suan özellikle yanlış anlamak istiyorsunuz. Batı da da dağ var kuzey Anadolu Kaçkar dağları vb. : ) bizim oralar da da bu tabir kullanılır art niyet é gerek yk
Art niyetli olan ben değilim kendi akrabaları gibi Dağlı sanmış diyen sizsiniz abartmayın daha iki kafı bir araya getirip onların karşısında konuşamıyorsunuz arkalarındana atıp tutmayın

Art niyetli olan ben değilim kendi akrabaları gibi Dağlı sanmış diyen sizsiniz abartmayın daha iki kafı bir araya getirip onların karşısında konuşamıyorsunuz arkalarındana atıp tutmayın
Yo gayet güzel konuştum da yolladım da görüyorsunuz artı eşim dedi zaten doğulu olarak kendi bazı densiz akrabalarına dağli diye Son mesajm da . Ben öyle ham bir insan değilim insanları doğulu batılı diye katagorize etmem. Siz özellikle polemik çıkartmaya çalışıyorsunuz ama doğulu lari genelleyıp aşağılayıcı konuşan kişilere ben müdahale ettim bir kaç sayfa öncesine dönersen göreceksin.

Gitmelerine sevindim de şu işi anahtar işi başınıza dert açmaz umarım. Bir de akıllanırsınız artık :)

Sen amcanın numarasını ver ben kovarım gizliden ararım merak etme
Sırf bu yüzden Doğulu herkes benden kızımdan uzak olsun
ah canım batılıysan sana göre adetleri çok çok ters geliuor. çok haklısın. ben de evliyim batılıyım,eşim çok iyi ama bu akrabacılık ve büyük sözü dinlemecilik beni öldürüyor. ailesine cevap vermez gelin çekmek zorunda herşeyi. ters davranırsan çok görüşmek istemezsen kötü gelin oluyorsun. bence herkes kendine yakın memleketten evlenmeli

Bence de demek istediğim buydu benim de

Kızlar bunların eşyaları burda bir valiz le 2battaniye balkonda. Bunlar ne yapmaya çalışıyor lar gelip alır lar mı acaba . Yada yer ayarlayıp mi gelip alırlar acaba. Kadın tlf da biz kapıyı çekip çıksak olur mu dedi tmm dedim şimdi bu ne ki yine

Acaba valiz eşya alma bahanesi ile ailemin gelip gelmediğini mi kontrol etmeye çalışacak lar şimdi aklıma geldi

Arayin soyleyin cantanizi unutmussunuz, siz gelemiyorsaniz biz getirelim diye.
Annemler burdayken ayak altinda olmasin, bizde evde olmayiz de.
Izin vermeyin bidaha gelmelerine, sicagi sicagina verin valizlerini.

Acaba valiz eşya alma bahanesi ile ailemin gelip gelmediğini mi kontrol etmeye çalışacak lar şimdi aklıma geldi
Yuh ya başından beri takipteyim hiç yorum yazmadım zaten arkadaşlar gerekli tavsiyeleri verdiler ama tutamadım artık kendimi bu ne yaaa korku filmi gibi... bence gidecekleri yeri yeni ayarladılar ve direk eşyalarla göz korkutmamak önce yer yapmak için bıraktılar belkide annenler gidince geei gelmeyi planlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…