- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Konuya yazılan yorumları baştan sona okumadım ama, ara ara okuduğum yorumlara baktım ve çok şaşırdım.
Konu sahibi, burada yazılan yorumları okuyarak gaza gelip, yenge hanıma yüklenmiş gibi görünüyorsunuz.
3 günlük Dünya için, kalp kırmaya değer mi?!
Doğu'dan, İstanbul'a gelmek için, yaklaşık bin km üzerinde yol çekip gelen bir akrabaya karşı tutumunuz hoş degil doğrusu
Yahu biz,yolda kalana kalacak yer temin eden, yiyecek içecek ikram eden bir millet iken, hangi ara derdine çare bulmak için hastaneye gelen bir yakınımızı 3 gün evimizde misafir etmeyi yüksünür olduk?!
İşiniz kolay değil biliyorum ama, idare edin.3 günlük dünya için,Kalp kırmaya değmez derim
Ben, eniştemin dayısını evimde, eşiyle beraber agırladım ve ne adamı nede eşini tanımıyordum.İlk defa bana yatılı kalmaya geldiklerinde tanıştık.Üzerinden yıllar geçti,hala ablama ''ALLAH RAZI OLSUN Bacından ve Eniştenden, hastaneye gittiğimizde bizi evlerinde agırladılar''Dermiş. Adamcagız il dışına çıkıp,ameliyat olmaya gelmişti ve hastanede boş yatak olmadığı için kalacak yeri yoktu.Şimdi ben onlara kapımı açmakla, ne kaybettim?! Bilakis Hayır dualarını kazanmış oldum.
Son olarak; Kadının bu durumdan memnun olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki eşine söz dinletemediği için, böyle bir durumla karşı karşıya kalmış olabilir.Belkide garibim eşi yüzünden,seninde triplerini çekmek zorunda kalıyordur. (Nedense yenge hanıma üzüldüm) Kocası yüzünden,istemediği yolculuklar yapmak ve istemediği yerlerde misafir olmak zorunda kalan insanları biliyorum.Kadın kocasına laf dinletemediği için, 2 taraf tarafından da, eziliyor maalesef
Bakın herşeyde niyet önemli dir karşı taraf sizin mesele de zaruri bir durum var bizim burda adam keyfine getirmis bu iki iki dört direkt kullanmak için. Bana sordu mu 10 günlüğüne bilet alırken . Anam babam o kadar kalmadılar daha benim evim de bu adam yüzsuzun sahtekar in teki üstelik Allah razı olsun diyecek bir tip de değil ataist adam bildiğin fitne fesat dolandirici namusunu kimsnin emanet etmediği biri . Yoksa ben yoldan geçené yardım ederim elim den birsey gelirse o an. Ama burda durum farklıKonuya yazılan yorumları baştan sona okumadım ama, ara ara okuduğum yorumlara baktım ve çok şaşırdım.
Konu sahibi, burada yazılan yorumları okuyarak gaza gelip, yenge hanıma yüklenmiş gibi görünüyorsunuz.
3 günlük Dünya için, kalp kırmaya değer mi?!
Doğu'dan, İstanbul'a gelmek için, yaklaşık bin km üzerinde yol çekip gelen bir akrabaya karşı tutumunuz hoş degil doğrusu
Yahu biz,yolda kalana kalacak yer temin eden, yiyecek içecek ikram eden bir millet iken, hangi ara derdine çare bulmak için hastaneye gelen bir yakınımızı 3 gün evimizde misafir etmeyi yüksünür olduk?!
İşiniz kolay değil biliyorum ama, idare edin.3 günlük dünya için,Kalp kırmaya değmez derim
Ben, eniştemin dayısını evimde, eşiyle beraber agırladım ve ne adamı nede eşini tanımıyordum.İlk defa bana yatılı kalmaya geldiklerinde tanıştık.Üzerinden yıllar geçti,hala ablama ''ALLAH RAZI OLSUN Bacından ve Eniştenden, hastaneye gittiğimizde bizi evlerinde agırladılar''Dermiş. Adamcagız il dışına çıkıp,ameliyat olmaya gelmişti ve hastanede boş yatak olmadığı için kalacak yeri yoktu.Şimdi ben onlara kapımı açmakla, ne kaybettim?! Bilakis Hayır dualarını kazanmış oldum.
Son olarak; Kadının bu durumdan memnun olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki eşine söz dinletemediği için, böyle bir durumla karşı karşıya kalmış olabilir.Belkide garibim eşi yüzünden,seninde triplerini çekmek zorunda kalıyordur. (Nedense yenge hanıma üzüldüm) Kocası yüzünden,istemediği yolculuklar yapmak ve istemediği yerlerde misafir olmak zorunda kalan insanları biliyorum.Kadın kocasına laf dinletemediği için, 2 taraf tarafından da, eziliyor maalesef
Hayır ben makine yi Programlâdim kadını çağırdım gel at dedim. Tel Kurutmaligi verdim git as yenge dedim elimi sürer miyim o pis şeylere. Daha evim de duş almadım salı dan beri midem tutmuyor ya hemde adam yedi yirmi dört evde düşüncesiz duş da alır biraz çıkayım gezdireyım yada çocuk coluk demiyor. Eşim öğle arası arayacak amca gidin hanim temizlik yapacak yarın annesiğil gelecek biliyorsunuz diyecekbu nasıl yüzsüzlük yaa ayyy inanamıyorum bornozunu kullanan nelerini kullanmıştır başkasının bornozunu nasıl kullanırsın. izin almadan duşa nasıl girersin ay iğrendim yaa. başkasının çamaşırı niye yıkıyorsun yaa eli kolu tutuyor bi zahmet alsın çamaşır makinesi daha neler duyucam yaa. Eşine söyle çeksin gitsin bir daha da gelmesinler . Fayda yok zarar çok .
eşin de sen de halledemeyeceksiniz belli.Hayır ben makine yi Programlâdim kadını çağırdım gel at dedim. Tel Kurutmaligi verdim git as yenge dedim elimi sürer miyim o pis şeylere. Daha evim de duş almadım salı dan beri midem tutmuyor ya hemde adam yedi yirmi dört evde düşüncesiz duş da alır biraz çıkayım gezdireyım yada çocuk coluk demiyor. Eşim öğle arası arayacak amca gidin hanim temizlik yapacak yarın annesiğil gelecek biliyorsunuz diyecek
biz hastane de puaca yedik
YES YES YESbudur işte. . . Kızlar kalktım kahvaltı hazırladım isim vardı şimdi çıktım da gerçi evden neyse kahvaltıyı beraber yaptık yine sonra dedim yenge benim 2 saat lik isim var gidip döneceğim dedim çıkarken yanıma çağırdım dedim yenge ben bugun temizlik yapacağım yemek hazırlayacağm yarın için kusura bakmayın amca ile konusun size bugün yer ayarlasin dedim tmm dedi çıktım işteé buu oh. Ama bana en çok cesaret veren sabah kahvaltı hazırlarken ekmek yoktu şeker bitmişti gittim 10 tl getirdim yenge ye verdim amca ya ver şeker le ekmek kalmamış dedim aldı neyse gitti amca ya verdi göz göze geldik amca ile aldı cebine koydu şok oldum ben sırf öylesine uzattım demekki Benim evim de 10 gün kalma planı yapan saygıdeğer amca nin 10 tl harcamaya yüreği yetmiyormuş demiştim bu adam bedavaci diye. Bu hareketi yaptılar ya bende dedim kim için susuyor sun şu karakteri 10 tl etmeyenler için mi dedim
Afferim harika olmus bu yaptigin ve dedigin
ben de yapamam valla bu kibarlık değil artık afedersiniz ama enayi yerine koymak oluyor, isterse bir daha yüzüme bakmasınlarçok fena ya,
ben asla böyle kibarlık yapamam, direk kabul etmem böyle durumlarda.
siz de deyiverin benim şu akrabam gelecek, maalesef başka yatılı misafir kabul edemem diye.
Valla yeter yoksa ben gelip kovacaktim yaniYES YES YESbudur işte. . . Kızlar kalktım kahvaltı hazırladım isim vardı şimdi çıktım da gerçi evden neyse kahvaltıyı beraber yaptık yine sonra dedim yenge benim 2 saat lik isim var gidip döneceğim dedim çıkarken yanıma çağırdım dedim yenge ben bugun temizlik yapacağım yemek hazırlayacağm yarın için kusura bakmayın amca ile konusun size bugün yer ayarlasin dedim tmm dedi çıktım işteé buu oh. Ama bana en çok cesaret veren sabah kahvaltı hazırlarken ekmek yoktu şeker bitmişti gittim 10 tl getirdim yenge ye verdim amca ya ver şeker le ekmek kalmamış dedim aldı neyse gitti amca ya verdi göz göze geldik amca ile aldı cebine koydu şok oldum ben sırf öylesine uzattım demekki Benim evim de 10 gün kalma planı yapan saygıdeğer amca nin 10 tl harcamaya yüreği yetmiyormuş demiştim bu adam bedavaci diye. Bu hareketi yaptılar ya bende dedim kim için susuyor sun şu karakteri 10 tl etmeyenler için mi dedim
Hayır suan yer ayarliyorlar dir en azından bugün gidecekler artık. Hangi ara temizlik yapacağım. temizlik yapacağım dedim sonuc taama hala sizdeler degil mi?
neden bu kadar rahatladiniz ki?
dondugunuzde hala sizde olacaklar
Canım bütün sülale bu adama illallah etmiş kimse yüz vermiyormuş ne halt olduğunu biliyorlarmış madem ne diye katlandın onca zaman kovsan bile elaleme ne derlerse desinler hak etmişsindir diyecektir adamı tanıyanlar. Öyle olmasa bile elalem ne der diye çekilecek dert değiller yani. Eve gittiğinde hala duruyorlarsa direk amcaya söyle gerekirse kavga et kov gitsin asalak herifi eşin laf ederse onu da kov amcasıyla gitsinHayır suan yer ayarliyorlar dir en azından bugün gidecekler artık. Hangi ara temizlik yapacağım. temizlik yapacağım dedim sonuc ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?