Eşimin bedavaci amcası

Konu sahibi bütün mesajları okumadım.
Bunun tek çözümü eşinin amcanla konuşması. Artık evinizde daimi olarak kalamayacağını söylemesi gerekir.
Akrabalık ilişkisini suistimal edenler yaptıklarından utanmıyorsa sizde yapacaklarınızdan utanmayın.

Bacım iyi diyorsun hoş diyorsun da adam beleşçi, eve yerleşme derdinde, eve gelir gelmez sevişmişler, nerede nasıl sevişmişler belli değil, üstüne kadının bornozunu kullanmışlar ve belli olmasın diye de kadının bornozunu saklamaya devam etmişler, üstüne yetmemiş bir daha sevişmişler, tek kuruş harcadıkları yok, adam cimri, dağ gibi kirli kokuşuk çamaşır getirmiş bir de güzel ev sahibine yıkatmışlar. Valla daha varsa da hatırlamıyorum yani. Sence yetmez mi bunlar istememek için? Ha bir de ne kadar kalacakları belli değil. Üstüne adamın zaten bir evi var bulundukları yerde. Ama sırf hizmetçiliğini biri yapsın diye hamile kadının evine çöreklenmişler. Daha nolsun? Böyle insanlar da hoş karşılanmaz kimse kusura bakmasın.

Bakın herşeyde niyet önemli dir karşı taraf sizin mesele de zaruri bir durum var bizim burda adam keyfine getirmis bu iki iki dört direkt kullanmak için. Bana sordu mu 10 günlüğüne bilet alırken . Anam babam o kadar kalmadılar daha benim evim de bu adam yüzsuzun sahtekar in teki üstelik Allah razı olsun diyecek bir tip de değil ataist adam bildiğin fitne fesat dolandirici namusunu kimsnin emanet etmediği biri . Yoksa ben yoldan geçené yardım ederim elim den birsey gelirse o an. Ama burda durum farklı

bu nasıl yüzsüzlük yaa ayyy inanamıyorum bornozunu kullanan nelerini kullanmıştır başkasının bornozunu nasıl kullanırsın. izin almadan duşa nasıl girersin ay iğrendim yaa. başkasının çamaşırı niye yıkıyorsun yaa eli kolu tutuyor bi zahmet alsın çamaşır makinesi daha neler duyucam yaa. Eşine söyle çeksin gitsin bir daha da gelmesinler . Fayda yok zarar çok .

Hayır ben makine yi Programlâdim kadını çağırdım gel at dedim. Tel Kurutmaligi verdim git as yenge dedim elimi sürer miyim o pis şeylere. Daha evim de duş almadım salı dan beri midem tutmuyor ya hemde adam yedi yirmi dört evde düşüncesiz duş da alır biraz çıkayım gezdireyım yada çocuk coluk demiyor. Eşim öğle arası arayacak amca gidin hanim temizlik yapacak yarın annesiğil gelecek biliyorsunuz diyecek

ayh bi zahmet ya gitsinler bir daha da müsait değiliz deyin nollur cidden içim kalktı herşeyi beklerim bu devirde bence iç çamaşırlarına kadar yıka evi temizlettir bir dahada bahaneler bulun . Kapı kilidini bile değiştirirdim ben :) Gece gelirse açmayın kapıyı ararsa dduymayın küserse küssün ama anlasın yeter ki .

eşin de sen de halledemeyeceksiniz belli.
kv yi ara şimdiden. o yollasın.

biz hastane de puaca yedik

3 üniversite bitirdim diyip poğaçaya puaca demek de ayrı bir güzellik.
sizin burda anlatıklarınız o kadar abartı geldi ki bana. yok aileme gittim 4 gün duş almadım yanlış anlarlar diye.. ya biz sadece cinsellikten sonra duş almıyoruz.
yok adam şöyle ama eşim beni doldurma dedi sonra eşimde adamı gönderdi..
o kadar çok şey var ki anlattıklarınız içinde tutarsızlık olan..

YES YES YES budur işte. . . Kızlar kalktım kahvaltı hazırladım isim vardı şimdi çıktım da gerçi evden neyse kahvaltıyı beraber yaptık yine sonra dedim yenge benim 2 saat lik isim var gidip döneceğim dedim çıkarken yanıma çağırdım dedim yenge ben bugun temizlik yapacağım yemek hazırlayacağm yarın için kusura bakmayın amca ile konusun size bugün yer ayarlasin dedim tmm dedi çıktım işteé buu oh. Ama bana en çok cesaret veren sabah kahvaltı hazırlarken ekmek yoktu şeker bitmişti gittim 10 tl getirdim yenge ye verdim amca ya ver şeker le ekmek kalmamış dedim aldı neyse gitti amca ya verdi göz göze geldik amca ile aldı cebine koydu şok oldum ben sırf öylesine uzattım demekki Benim evim de 10 gün kalma planı yapan saygıdeğer amca nin 10 tl harcamaya yüreği yetmiyormuş demiştim bu adam bedavaci diye. Bu hareketi yaptılar ya bende dedim kim için susuyor sun şu karakteri 10 tl etmeyenler için mi dedim

Afferim harika olmus bu yaptigin ve dedigin

şaka mı bu okuduklarım acaba? cidden kendinize neden yapıyorsunuz bunu ? siz söyleyemiyorsanız eşiniz söylesin ayıp denen birşey var ya ! evde hamile kadın var

çok fena ya,
ben asla böyle kibarlık yapamam, direk kabul etmem böyle durumlarda.

siz de deyiverin benim şu akrabam gelecek, maalesef başka yatılı misafir kabul edemem diye.
ben de yapamam valla bu kibarlık değil artık afedersiniz ama enayi yerine koymak oluyor, isterse bir daha yüzüme bakmasınlar

Valla yeter yoksa ben gelip kovacaktim yani

Kızlarr yenge aradı dedi ki güzelşeylerolsun88 ne zaman geleceksin bende dedim benim 1 saatlk işim var dedim geleceğim yenge dedim. Dedi ki biz çıksak kapıyı çeksek olur mu dedi evet dedim. Jet hızı ile oldu çok şaşırdım beklemiyor dum kızlar gurur yaptılar demekki anàààà

Hayır suan yer ayarliyorlar dir en azından bugün gidecekler artık. Hangi ara temizlik yapacağım. temizlik yapacağım dedim sonuc ta
Canım bütün sülale bu adama illallah etmiş kimse yüz vermiyormuş ne halt olduğunu biliyorlarmış madem ne diye katlandın onca zaman kovsan bile elaleme ne derlerse desinler hak etmişsindir diyecektir adamı tanıyanlar. Öyle olmasa bile elalem ne der diye çekilecek dert değiller yani. Eve gittiğinde hala duruyorlarsa direk amcaya söyle gerekirse kavga et kov gitsin asalak herifi eşin laf ederse onu da kov amcasıyla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…