Eşimin bedavaci amcası

Eşini ara hemen gelirken yeni kilit getirsin, kapının kilidini değiştirin canım. Bu adama güven olmaz, anahtarı çoğaltmış olabilir, sizin olmadığınız zamanda kalmaya falan gelir

Bundan sonra adamı tek başına asla kabul etmeyin anahtarı da asla vermeyin.
Böyle bi adamı eşinizin eve sokması büyük hata zaten size zarar verebilir.

Yok bitti asla ama asla telf bile ararsa açma diyeceğim eşimé. Bitti bu adamın pili. Yine bir nebze vicdanım sizlâdi böyle çabuk beklemiyordm hemen anında yani çok ani oldu . Bilmiyorum ama annemı aradım annem iyi yapmışsın kendine saygısı olmayan insanlarà sende saygı gösterme evine de temizlikçı çağır kendi elinı sürme pisliklerine dedi

nasıl bu kadar taviz verebildiniz. siz evde yokken evde misafir nedir ya. iyi kurtulmuş görünüyorsun uz. yukarıda bir arkadas eşine söyle yeni kilit alsın demiş ya bence eşine bırakma unuttum der umursamaz çat kapı gelirler yine. hemen gidip kilit alın siz degistiremiyorsaniz eşiniz gelince emrivaki yapın ilk işi değiştirmek olsun. Bi daha görürseniz bornozu hazırda tutun verin onlara. igrenir kullanamam deyiverin

Ay vicdanin sizlamasin soyle o vicdanina :)
Eve donerken cilingirle don ve kilidi degistir.O kilidi degistirmezsen buradaki ilk konun belli.

Ay vicdanin sizlamasin soyle o vicdanina :)
Eve donerken cilingirle don ve kilidi degistir.O kilidi degistirmezsen buradaki ilk konun belli.
Cnm benim yaaa güldüm bu mesajına yok inşallah öyle birşey olmaz bence fırsatları olmadı çektirmeye ilk gün 1 saat yalnızca anahtar kaldı onlarda.O arada zaten onlar evde işi pişirmş ler duş bile almışlar di.

kıyamam sana daha fazla çekme bunları madem hanımlığını bozmak istemiyosun ki ben olsam delirmiştim uygun bir dille konuş evlerine geçmelerini iste ne pişkin insanlar var ya
Şimdi vicdan azabı var böyle Jet hızı ile kabul edip gittiler ya çok şaşırdım. Kadın yine bastırmistır adama kalsa anam babam da gelse bir yere gideceği yoktu sürekli bahane uyduruyordu yok çocuğun tedavisi şöyle uzadı böyle uzadı diye uydurukcu.

Aman deyim canım sakın taşınma. sakın şakın. Benim eski eşim de doğuluydu iyi bir insandı ama.
İştebatı Doğu farklı. Kardeşi bizimle yaşmaktan vazgeçmedi. Kaç kere söyledik evini ayır git vb. Evlenmeden önce ve sonra. Yüzsüz.
Çok yıprandık çok soğuduk. Kayınvalide geldi 4 ay kaldı. Daha kalacaktı zorla gönderdik. Kayınvalide gelirken bütün kızları ile gelmeye kalktı. İtiraz edince sadece birini getirdi. Kayın görümce kaynana . Abisinin oğlu okumakta geldi 15-16 yaşında. Lise. Haftasonları cumadan saat 3 hooop bizde.
Ne para istemeleri bitti ne tedavileri bitti ne gelmeleri ne akrabalarının yatıya kalması. O kadar çok tartıştık ki. Soğuduk. Evlilik bitti.
Yerinden kımıldama. Onların kültüründe koloni şeklinde yasamak normal. Birbirinin eşyasını kullanmak normal. Çünkü herbirini tektek havlu nasıl alsın?

Ayrıca senin yerinde olsa. O havluyu alır onlara veririm. Derin ki ben başkasının kullandığı havluyu azla kullanamam. Keşke kullanmadan sorsaydınız misafir havlum vardı. Vb vb.

Size birsey deyimmi siz hanimligimi bozmayim arkamdan konusmasinlar diye boyle yapiyorsunuzda emin olun arkanizdan gelinde cok suratsizdi odasina kapandi yemek bile yapmadi bizi gezdirmedi evini guvenmedi basimizda bekledi bla bla bir suru dedikodunuz olacak. Nerden mi biliyorum annemden bizede amcamlar yengeler halalar gelir kendi evi takilirdi herkes annem iste kotu demesinler arkamdan konusmasinlar diye hic ses etmedi hep giler yuzle davranir onlar gezer annem yemek hazirlardi ama yinede konustular. Bu asalak tipler hep boyle oluyor. Eger tavrinizi koymazsaniz yaz tatiline hazirlikli olun...

İşte anlatmak istediğim buydu kültür farkı var bunu da ben kaldıràmiyorum bu amcaya benim ne mecburiyetim var daha 6 aylık evliyim 10 günlüğüne bilet kesmiş çocuk coluk gelmişler böyle bir kabalik varmı ya çekmek zorunda mıyım. Eşim dedi ki kendi akrabaları gibi sandı seni de dedi biz iyi ettik vicdanın rahat olsun dedi sen okumuş kızsin el kızısin başka kültürden geldin izin istemeden dusunà giremezler özel eşyanı alamazlar senı kendileri gibi dağlı sanmasin lar biz insanlığımizı yaptık onlar bizi kullanmaya çalıştı için rahat olsun aşkım dedi .

Bence de o amca çok fitne ailesine bile öyle 11 kardeşler hepsi bunu dışlâmis işi gücü fitne fesat

Eve gittiğimde hala evde iseler hediye edeceğim havlu yu .

Gozun aydin bana dert oldu iki gundur okuyorum
Esinin amcasini gec kardesinin bile gelip sende kalmasi dogru degil
Senin mahreminmi bu adam birde yalniz ya sapiklik yapsaydi
Esin bunlari basindan dusunecekti
Senin amcan gelebilir ama onun amcasi gelemez
Ben kendi amcami bile davet etmedim

Eve gittiğimde hala evde iseler hediye edeceğim havlu yu .
Şu havluyu verde hepimiz rahat edelim..
Bugun gitmis olabilirler ama bu amcanin birdaha size gelmeyecegi anlamina gelmiyor.
Sonucta siz birsey soylemediniz sadece annen geldigi icin gidiyorlar. Karisi cocugu gitse amca yine gelir cunku o rahatligi vermissiniz esinle..
Kisi kimm olursa olsun benim bornozumu kullansa bukadar sakin kalamazdim fena olurdu..
Bu adam dolandirici vs olmasa ( o halde bas taci etmissiniz)
demek ki baska bir akraba olsa sizin evde insanlar boyleee uzun uzunnn kalip yerlesmesi esine gore normal...

Hakkını helal et herkes helal etsin kk olmasa ben bu cesareti gösteremezdim iyi de kötü de yorum yapan herkese çok tşk ederim bütün yorumları okudum bana hepsinin katkısı oldu inşallah bundan sonra birseyi kabul etmeden önce iki kere düşüneceğm yapmak kabul etmek zorunda olmadigimı anladım düşündüm idrak ettim ben biraz ezik büyüdüm ama kimseye böyle saygısızlık yapmadım ailemden de akrabalarım dan da görmédim böyle tipler o yüzden çok şaşırdım ne diyeceğim ne tepki vereceğim zaman zaman bocalâdm iyi ki kk var bana 1 yıldır ufuk açtı insanları tanımami sağladı . Bu siteyi kuranlarà da tsk ediyorum ayrıca

Biz evlendiğimizcgece geldik evimize düğün salonundan. Evde hiç yoksa 15 kişi. Vazgeçtik evde kalmaktan hemen yola çıktık. Evdekilere vedalaşırken kaybım olacak adi sesi ki ben yarın memlekete gidiyorum. 15 gün sonra gelirim. Olaya bak Yen'i evliyiz. Kaynım30 yaşında. İşsiz güçsüz. Sigara kontör chat. Başka iş bilmez. Sinir olmuştum. Sonra herhalde uyardılar ya da anladı ki 3-4 ay gelmedi ama yine de geldi. Anahtarı ile çat diye açar girerdi. Bebek emziriyorum. Bebek Yen'i doğduğunda saatlerce emer ya, saatlerde yatak odasında kapalıyım. Allahım bu kilidi nasıl değiştirsem diye düşünürken kapıkilidi bozuldu kendiliğinden. Değiştirdik Yen'i anahtarı da vermedik.
Ama bak görürsün. Yine gelecek. En sonunda eşinle sen kötü olacaksın yıpranacaksınız. Ben kavga ettim en sonunda çünkü anlamak istemiyor yüzsüz. Çok yıprandık. Eşine mesajlarımı okut. Hariçten gazel okumuyorum. Bizzat yaşadım , sevgim saygım bitti evliliğim bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…