- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Eşini ara hemen gelirken yeni kilit getirsin, kapının kilidini değiştirin canım. Bu adama güven olmaz, anahtarı çoğaltmış olabilir, sizin olmadığınız zamanda kalmaya falan gelirKızlarryenge aradı dedi ki güzelşeylerolsun88 ne zaman geleceksin bende dedim benim 1 saatlk işim var dedim geleceğim yenge dedim. Dedi ki biz çıksak kapıyı çeksek olur mu dedi evet dedim. Jet hızı ile oldu çok şaşırdım beklemiyor dum kızlar gurur yaptılar demekki anàààà
Bundan sonra adamı tek başına asla kabul etmeyin anahtarı da asla vermeyin.Kızlarryenge aradı dedi ki güzelşeylerolsun88 ne zaman geleceksin bende dedim benim 1 saatlk işim var dedim geleceğim yenge dedim. Dedi ki biz çıksak kapıyı çeksek olur mu dedi evet dedim. Jet hızı ile oldu çok şaşırdım beklemiyor dum kızlar gurur yaptılar demekki anàààà
Ay vicdanin sizlamasin soyle o vicdanina :)Yok bitti asla ama asla telf bile ararsa açma diyeceğim eşimé. Bitti bu adamın pili. Yine bir nebze vicdanım sizlâdi böyle çabuk beklemiyordm hemen anında yani çok ani oldu . Bilmiyorum ama annemı aradım annem iyi yapmışsın kendine saygısı olmayan insanlarà sende saygı gösterme evine de temizlikçı çağır kendi elinı sürme pisliklerine dedi
Cnm benim yaaa güldüm bu mesajınaAy vicdanin sizlamasin soyle o vicdanina :)
Eve donerken cilingirle don ve kilidi degistir.O kilidi degistirmezsen buradaki ilk konun belli.
Şimdi vicdan azabı var böyle Jet hızı ile kabul edip gittiler ya çok şaşırdım. Kadın yine bastırmistır adama kalsa anam babam da gelse bir yere gideceği yoktu sürekli bahane uyduruyordu yok çocuğun tedavisi şöyle uzadı böyle uzadı diye uydurukcu.kıyamam sana daha fazla çekme bunları madem hanımlığını bozmak istemiyosun ki ben olsam delirmiştim uygun bir dille konuş evlerine geçmelerini iste ne pişkin insanlar var ya
Aman deyim canım sakın taşınma. sakın şakın. Benim eski eşim de doğuluydu iyi bir insandı ama.Doğulu olAn herkes böyle değil inanki ben yıllarca doğu da okudum bu ayrı bir dağlı ayrı bir tür. Ama şunà katılıyorum batılı biri mümkün olduğunca doğulu dan uzak durmali kültür uyusmuYo ben o hatayi yaptım asla tavsiye etmem. Eşim le aramızda hiçbir sorun yok kültür olarak ama doğuya kendi memleketine gitmeyi orda yaşamamizı istiyor ben asla gitmek istemiyorum bu sebep den aramızda sorun çıkıyor. Ben eşimin akrabaların dan herseyin den uzak olmak istiyorum ki ne kadar haklı yım suan çok daha ortada. Tmm hepsi böyle bu kadar kötü değil akrabalarin sadece bu amca da pkk düşüncesi var diğerleri bunu dışlâmis zaten akrabalar bundan nefret ediyor bu huyları yüzünden.
İşte anlatmak istediğim buydu kültür farkı var bunu da ben kaldıràmiyorum bu amcaya benim ne mecburiyetim var daha 6 aylık evliyim 10 günlüğüne bilet kesmiş çocuk coluk gelmişler böyle bir kabalik varmı ya çekmek zorunda mıyım. Eşim dedi ki kendi akrabaları gibi sandı seni de dedi biz iyi ettik vicdanın rahat olsun dedi sen okumuş kızsin el kızısin başka kültürden geldin izin istemeden dusunà giremezler özel eşyanı alamazlar senı kendileri gibi dağlı sanmasin lar biz insanlığımizı yaptık onlar bizi kullanmaya çalıştı için rahat olsun aşkım dedi .Aman deyim canım sakın taşınma. sakın şakın. Benim eski eşim de doğuluydu iyi bir insandı ama.
İştebatı Doğu farklı. Kardeşi bizimle yaşmaktan vazgeçmedi. Kaç kere söyledik evini ayır git vb. Evlenmeden önce ve sonra. Yüzsüz.
Çok yıprandık çok soğuduk. Kayınvalide geldi 4 ay kaldı. Daha kalacaktı zorla gönderdik. Kayınvalide gelirken bütün kızları ile gelmeye kalktı. İtiraz edince sadece birini getirdi. Kayın görümce kaynana . Abisinin oğlu okumakta geldi 15-16 yaşında. Lise. Haftasonları cumadan saat 3 hooop bizde.
Ne para istemeleri bitti ne tedavileri bitti ne gelmeleri ne akrabalarının yatıya kalması. O kadar çok tartıştık ki. Soğuduk. Evlilik bitti.
Yerinden kımıldama. Onların kültüründe koloni şeklinde yasamak normal. Birbirinin eşyasını kullanmak normal. Çünkü herbirini tektek havlu nasıl alsın?
Ayrıca senin yerinde olsa. O havluyu alır onlara veririm. Derin ki ben başkasının kullandığı havluyu azla kullanamam. Keşke kullanmadan sorsaydınız misafir havlum vardı. Vb vb.
Bence de o amca çok fitne ailesine bile öyle 11 kardeşler hepsi bunu dışlâmis işi gücü fitne fesatSize birsey deyimmi siz hanimligimi bozmayim arkamdan konusmasinlar diye boyle yapiyorsunuzda emin olun arkanizdan gelinde cok suratsizdi odasina kapandi yemek bile yapmadi bizi gezdirmedi evini guvenmedi basimizda bekledi bla bla bir suru dedikodunuz olacak. Nerden mi biliyorum annemden bizede amcamlar yengeler halalar gelir kendi evi takilirdi herkes annem iste kotu demesinler arkamdan konusmasinlar diye hic ses etmedi hep giler yuzle davranir onlar gezer annem yemek hazirlardi ama yinede konustular. Bu asalak tipler hep boyle oluyor. Eger tavrinizi koymazsaniz yaz tatiline hazirlikli olun...
Eve gittiğimde hala evde iseler hediye edeceğim havlu yu .Aman deyim canım sakın taşınma. sakın şakın. Benim eski eşim de doğuluydu iyi bir insandı ama.
İştebatı Doğu farklı. Kardeşi bizimle yaşmaktan vazgeçmedi. Kaç kere söyledik evini ayır git vb. Evlenmeden önce ve sonra. Yüzsüz.
Çok yıprandık çok soğuduk. Kayınvalide geldi 4 ay kaldı. Daha kalacaktı zorla gönderdik. Kayınvalide gelirken bütün kızları ile gelmeye kalktı. İtiraz edince sadece birini getirdi. Kayın görümce kaynana . Abisinin oğlu okumakta geldi 15-16 yaşında. Lise. Haftasonları cumadan saat 3 hooop bizde.
Ne para istemeleri bitti ne tedavileri bitti ne gelmeleri ne akrabalarının yatıya kalması. O kadar çok tartıştık ki. Soğuduk. Evlilik bitti.
Yerinden kımıldama. Onların kültüründe koloni şeklinde yasamak normal. Birbirinin eşyasını kullanmak normal. Çünkü herbirini tektek havlu nasıl alsın?
Ayrıca senin yerinde olsa. O havluyu alır onlara veririm. Derin ki ben başkasının kullandığı havluyu azla kullanamam. Keşke kullanmadan sorsaydınız misafir havlum vardı. Vb vb.
Sen safsin onlar yapmistir anahtari coktan.Cnm benim yaaa güldüm bu mesajınayok inşallah öyle birşey olmaz bence fırsatları olmadı çektirmeye ilk gün 1 saat yalnızca anahtar kaldı onlarda.O arada zaten onlar evde işi pişirmş ler duş bile almışlar di.
Şu havluyu verde hepimiz rahat edelim..Eve gittiğimde hala evde iseler hediye edeceğim havlu yu .
Hakkını helal et herkes helal etsin kk olmasa ben bu cesareti gösteremezdim iyi de kötü de yorum yapan herkese çok tşk ederim bütün yorumları okudum bana hepsinin katkısı oldu inşallah bundan sonra birseyi kabul etmeden önce iki kere düşüneceğm yapmak kabul etmek zorunda olmadigimı anladım düşündüm idrak ettim ben biraz ezik büyüdüm ama kimseye böyle saygısızlık yapmadım ailemden de akrabalarım dan da görmédim böyle tipler o yüzden çok şaşırdım ne diyeceğim ne tepki vereceğim zaman zaman bocalâdm iyi ki kk var bana 1 yıldır ufuk açtı insanları tanımami sağladı . Bu siteyi kuranlarà da tsk ediyorum ayrıcaGozun aydin bana dert oldu iki gundur okuyorum
Esinin amcasini gec kardesinin bile gelip sende kalmasi dogru degil
Senin mahreminmi bu adam birde yalniz ya sapiklik yapsaydi
Esin bunlari basindan dusunecekti
Senin amcan gelebilir ama onun amcasi gelemez
Ben kendi amcami bile davet etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?