Eşimin bedavaci amcası

Eşim de dedi ki birincisi gidecekleri yere bizim kadar sözü geçmiyordur yüzü tutmamistır ikincisi de gelip kontrol etmek için ailen geldi mı diye bırakmış tır dedi. Stres oldum yine ama bence de eşimé başta demiş sadece iki valiz var demiş sonra arabadan 3 valiz 2 battaniye indirmiş hızlı hızlı eşim dedi kendine de laf ettirmiyor yavaş yavaş yapıyor yerini dio.

Korku filminin daniskasi beynim yandi resmen çok bunaldım dışarı çıktım nefes alamıyorum yaa . Ama olsun gittiler ya önemli olan o. Eşim de dedi kadın in çocukların valizlerinı almıştır dedi kendinin kini bırakmıştır dedi tarif ettim eşim görmüş kadının kiler hangisi adamın ki hangisi. Adam işsiz kaldı burda istifa etti işinden ama gitmeye niyeti yok ailesi yle memleket e onları tek gönderecek.

konuya bi bakayım dedim gittiler mi diye adam parazit gibi kendi gitse eşyası kalıyor benden size tavsiye acil bir şekilde anahtarı değiştirin hatta kapıyı değiştirin ev de olabilir :) hamile hamile ben gerildim dert sahibi oldum burada

Cep telefonlari yok mu arayip soylesenize hemen gelin bunlari alin evde yer yok kapi onune koyucam yoksa diye. Bence ailenizin gelmeyecegini anladilar ve haftasonu yoklama yapacaklar bi. Yoklarsa yine kalmaya devam edecekler.

Sakamasiniz ya kendi derdim yetmiyo bu duruma dertleniyorum birde sinir hastasi ettin bizi Allah askina valizi kapinin onune koyun def edin esyalarini bir daha bu eve adim atamazsiniz deyin yetee ya yoksa bu amca size cok gelir daha belki icinde uyusturucu bile vardie pkk sempatizani degilmi hersey beklenir

Direk soyleyin bir daha evime ayak basamazsiniz diye bu kadar net gelsinler kapinin onunden alsinlar esyalari yeter aglicam artik

Yapacağınız şey belli. Eşiniz arayıp amca valiziniz burada kalmış neredesin getiriyorum diyecek (gel al diyip keyfine bırakırsanız, istediği zaman gelme hakkı vermiş olursunuz). Bir daha da telefonlarına bile çıkmayacaksınız.

Sen gittiler mi zannettin geldiklerinde kapiyi acma yokuz evde de.

Ben amca beye kızmanıza bir şey demiyorum.Ama siz amcaya kızıp, yengeye yükleniyorsunuz.Adamın! evde olduğu zaman da, adama laf sokmak yerine, garibim kadına laf atıyorsunuz.
Ben çevremden gözlemlediğim kadarıyla, bazı kadınlar kocalarına karşı eli kolu mahkum olup,her dediklerine boyun büküyorlar.Siz nereden biliyorsunuz belkide kadında bu durumdan rahatsız, ama kocasına söz geçiremediği için sesizce itaat ediyordur. Dogu'da büyük çogunlukla kadınlar kocalarına karşı hep itaatkar ve sesiz olup,ezilen taraf oluyorlar.
Ben mi yanlış okudum.Siz 3 günlüğüne geldi yazmamış mıydınız? Cumartesi gidecekler dediniz.Nereden çıktı bu 10 günlük zaman dilimi.
Bence eşi varken kabul etmenizde sıkıntı yok.Ben asıl eşi yok iken, kabul etmezdim.Siz eşi yokken her geldiğinde agırlamışsınız ama 3 günlüğüne eşiyle beraber geldiğinde sıkıntı çıkarmışsınız.
Ataist,fitneci, dolandırıcı ve kimsenin NAMUSUNU EMANET etmediği ADAMI!! eşi olmadan tek başına geldiğinde,siz nasıl evinize kabul ediyorsunuz?!
Neyse ben nacizane fikrimi söyledim.Polemik çıkarmak ve konuyu dagıtmak istemiyorum.

çünkü adama gece 3 te dahi gelebilme serbestliği veren sizsiniz.
şimdi kalabalık sorun oldu ayağına yatıyor.
ailesini gönderip sizle yaşamaya devam edecek, kovulana kadar.

Dağlı ne demek pardon?
Daha 2 kelimeyi bir araya getiremeyen,
evine dadananlara pısırık pısırık dört dörtlük kahvaltı hazırlayıp çıtı çıkmayan,
3 üniversite bitirmis ama ısrarla puaca diyen,
Evindekileri çıkarabilmek için 50 sayfa yazı yazılması gereken,
En sonda da valizi bırakmışlar diye ödü kopan siz çok kültürlüsünüz,
Doğulular sizin müthiş kültürlü halinizi bilmeden sizi kendileri gibi dağlı sandılar dimi?

Lütfen haddinizi bilin.
Israrla doğu batı diye yazıp insanları birbirine düşürmeye çalışıyorsunuz,
Bide dalga geciyorsunuz
Kuzey anadolu kaçkar dağlarını da bilirmiş ne güzel.
Siz hangi daglisiniz acaba hanfendi?

Ne alaka dağlı diye bizde batıda da da denir suan özellikle yanlış anlamak istiyorsunuz. Batı da da dağ var kuzey Anadolu Kaçkar dağları vb. : ) bizim oralar da da bu tabir kullanılır art niyet é gerek yk

Art niyetli yorumlara cevap veremicem senin kompleksine parça olmayacağım. Biraz aklı selim olsan bütün yorumları okursun öyle yorum yaparsın .

çünkü adama gece 3 te dahi gelebilme serbestliği veren sizsiniz.
şimdi kalabalık sorun oldu ayağına yatıyor.
ailesini gönderip sizle yaşamaya devam edecek, kovulana kadar.
Eşim ve kaynanam da aynısını söyledi ama artık kapıdan içeri giremez. Eşyaları da o musait olduğu zamanda değil biz musait olduğumuz zamanda vereceğiz öyle kolay olmayacak izin aldı mı bırakırken yok öyleyse bizim keyfimizı bekleyecek. Belki de derdi evi kontrol etmek benim annemler gerçekten geldi mi diye. Ama bitti artık . Bu kapıdan içeri onun gölgesi giremeyecek. Eşim de diyor ben onu sildim.

Niye aile büyüklerinin müdahale etmesine izin veremiyorsunuz o amca yine gelecek ve kalacak sizde gece 3te kabul etmişsiniz evinize ordan yüz bulmuş kolay kolay gitmez .kesip atacaksınız

Polemik için söylemiyorum ancak konunuzun başından beri ben de konuyu bölmek istemedim ama "doğu=dağ" denklemini çok vurguladınız maalesef biraz irite edici. Eşiniz ya da siz kullandınız farketmez bana doğru gelmedi çünkü böyle bir kültür yok çünkü eşinizin annesi bile söz konusu misafiri kovmaktan yanayken eşinizin ısrarla pısırık kalması "büyüklere söz söyleyememe, saygı" gibi bir kültür ya da adet olamaz. Elbette adam kaba,düşüncesiz burda biz bile ifrit olduk ama Doğu kültürü farklı batı kültürü farklı diye bir örnek değil konunuz için. Bu bahsettiğiniz şeylerin hiçbir yerde yeri yok ki en güzel örneği kvnizin sözleri. Hiçbir kültür annesinin yatağına gizlice kadın sokan, dolandıran bir adamı sırf büyüğü diye misafir etmez. Kötü niyetli değilsinizdir eminim, hamilesiniz sizi de incitmek istemem aynı hassasiyeti sizin de göstermenizi bekliyorum

Art niyetli yorumlara cevap veremicem senin kompleksine parça olmayacağım. Biraz aklı selim olsan bütün yorumları okursun öyle yorum yaparsın .
Bakın normalde asla polemiğe giren bir üye değilim hamilesiniz de ama gerçekten çok kırıcı bir anlatımınız var.Sizi sıkıntıya sokmuş bir ailenin nereli olması ile kendi hadsizliklerinin bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca dağlık yerden gelmişler gibi bir tanımlamayı siz ülkemizin insanları için genelleme olarak yapıyorsunuz.Ben bilerek yaptığınızı düşünmek istemiyorum çünkü gerçekten çok çok incitici ve ayıp.Daha dikkat ederek yazmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…