- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Korku filminin daniskasi beynim yandi resmen çok bunaldım dışarı çıktım nefes alamıyorum yaa . Ama olsun gittiler ya önemli olan o. Eşim de dedi kadın in çocukların valizlerinı almıştır dedi kendinin kini bırakmıştır dedi tarif ettim eşim görmüş kadının kiler hangisi adamın ki hangisi. Adam işsiz kaldı burda istifa etti işinden ama gitmeye niyeti yok ailesi yle memleket e onları tek gönderecek.Yuh ya başından beri takipteyim hiç yorum yazmadım zaten arkadaşlar gerekli tavsiyeleri verdiler ama tutamadım artık kendimi bu ne yaaa korku filmi gibi... bence gidecekleri yeri yeni ayarladılar ve direk eşyalarla göz korkutmamak önce yer yapmak için bıraktılar belkide annenler gidince geei gelmeyi planlıyorlar
Sen gittiler mi zannettin geldiklerinde kapiyi acma yokuz evde de.Kızlar bunların eşyaları burda bir valiz le 2battaniye balkonda. Bunlar ne yapmaya çalışıyor lar gelip alır lar mı acaba . Yada yer ayarlayıp mi gelip alırlar acaba. Kadın tlf da biz kapıyı çekip çıksak olur mu dedi tmm dedim şimdi bu ne ki yine
Ben amca beye kızmanıza bir şey demiyorum.Ama siz amcaya kızıp, yengeye yükleniyorsunuz.Adamın! evde olduğu zaman da, adama laf sokmak yerine, garibim kadına laf atıyorsunuz.Bakın herşeyde niyet önemli dir karşı taraf sizin mesele de zaruri bir durum var bizim burda adam keyfine getirmis bu iki iki dört direkt kullanmak için. Bana sordu mu 10 günlüğüne bilet alırken . Anam babam o kadar kalmadılar daha benim evim de bu adam yüzsuzun sahtekar in teki üstelik Allah razı olsun diyecek bir tip de değil ataist adam bildiğin fitne fesat dolandirici namusunu kimsnin emanet etmediği biri . Yoksa ben yoldan geçené yardım ederim elim den birsey gelirse o an. Ama burda durum farklı
çünkü adama gece 3 te dahi gelebilme serbestliği veren sizsiniz.Korku filminin daniskasi beynim yandi resmen çok bunaldım dışarı çıktım nefes alamıyorum yaa . Ama olsun gittiler ya önemli olan o. Eşim de dedi kadın in çocukların valizlerinı almıştır dedi kendinin kini bırakmıştır dedi tarif ettim eşim görmüş kadının kiler hangisi adamın ki hangisi. Adam işsiz kaldı burda istifa etti işinden ama gitmeye niyeti yok ailesi yle memleket e onları tek gönderecek.
Dağlı ne demek pardon?İşte anlatmak istediğim buydu kültür farkı var bunu da ben kaldıràmiyorum bu amcaya benim ne mecburiyetim var daha 6 aylık evliyim 10 günlüğüne bilet kesmiş çocuk coluk gelmişler böyle bir kabalik varmı ya çekmek zorunda mıyım. Eşim dedi ki kendi akrabaları gibi sandı seni de dedi biz iyi ettik vicdanın rahat olsun dedi sen okumuş kızsin el kızısin başka kültürden geldin izin istemeden dusunà giremezler özel eşyanı alamazlar senı kendileri gibi dağlı sanmasin lar biz insanlığımizı yaptık onlar bizi kullanmaya çalıştı için rahat olsun aşkım dedi .
Ne alaka dağlı diye bizde batıda da da denir suan özellikle yanlış anlamak istiyorsunuz. Batı da da dağ var kuzey Anadolu Kaçkar dağları vb. : ) bizim oralar da da bu tabir kullanılır art niyet é gerek yk
Art niyetli yorumlara cevap veremicem senin kompleksine parça olmayacağım. Biraz aklı selim olsan bütün yorumları okursun öyle yorum yaparsın .Dağlı ne demek pardon?
Daha 2 kelimeyi bir araya getiremeyen,
evine dadananlara pısırık pısırık dört dörtlük kahvaltı hazırlayıp çıtı çıkmayan,
3 üniversite bitirmis ama ısrarla puaca diyen,
Evindekileri çıkarabilmek için 50 sayfa yazı yazılması gereken,
En sonda da valizi bırakmışlar diye ödü kopan siz çok kültürlüsünüz,
Doğulular sizin müthiş kültürlü halinizi bilmeden sizi kendileri gibi dağlı sandılar dimi?
Lütfen haddinizi bilin.
Israrla doğu batı diye yazıp insanları birbirine düşürmeye çalışıyorsunuz,
Bide dalga geciyorsunuz
Kuzey anadolu kaçkar dağlarını da bilirmiş ne güzel.
Siz hangi daglisiniz acaba hanfendi?
Bilmiyoruz ama bu valizleri kolay kolay alamayacaklar bakalım kaç defa musait olmayacağz. Öyle kolay değil artık.Son durum nedir. Bavullar neden sizde kalmis
Eşim ve kaynanam da aynısını söyledi ama artık kapıdan içeri giremez. Eşyaları da o musait olduğu zamanda değil biz musait olduğumuz zamanda vereceğiz öyle kolay olmayacak izin aldı mı bırakırken yok öyleyse bizim keyfimizı bekleyecek. Belki de derdi evi kontrol etmek benim annemler gerçekten geldi mi diye. Ama bitti artık . Bu kapıdan içeri onun gölgesi giremeyecek. Eşim de diyor ben onu sildim.çünkü adama gece 3 te dahi gelebilme serbestliği veren sizsiniz.
şimdi kalabalık sorun oldu ayağına yatıyor.
ailesini gönderip sizle yaşamaya devam edecek, kovulana kadar.
Niye aile büyüklerinin müdahale etmesine izin veremiyorsunuz o amca yine gelecek ve kalacak sizde gece 3te kabul etmişsiniz evinize ordan yüz bulmuş kolay kolay gitmez .kesip atacaksınızEşim ve kaynanam da aynısını söyledi ama artık kapıdan içeri giremez. Eşyaları da o musait olduğu zamanda değil biz musait olduğumuz zamanda vereceğiz öyle kolay olmayacak izin aldı mı bırakırken yok öyleyse bizim keyfimizı bekleyecek. Belki de derdi evi kontrol etmek benim annemler gerçekten geldi mi diye. Ama bitti artık . Bu kapıdan içeri onun gölgesi giremeyecek. Eşim de diyor ben onu sildim.
Bakın normalde asla polemiğe giren bir üye değilim hamilesiniz de ama gerçekten çok kırıcı bir anlatımınız var.Sizi sıkıntıya sokmuş bir ailenin nereli olması ile kendi hadsizliklerinin bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca dağlık yerden gelmişler gibi bir tanımlamayı siz ülkemizin insanları için genelleme olarak yapıyorsunuz.Ben bilerek yaptığınızı düşünmek istemiyorum çünkü gerçekten çok çok incitici ve ayıp.Daha dikkat ederek yazmalısınız.Art niyetli yorumlara cevap veremicem senin kompleksine parça olmayacağım. Biraz aklı selim olsan bütün yorumları okursun öyle yorum yaparsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?