Eşimin bedavaci amcası

Dogrudur farkında olmadan konuşmuş olabilirm ama genel olarak doğulu larà öyle konuşmadm. 5 yıl doğu da okudum böyle birşey görmedm keza eşimin akrabaları bile bu adamı bu huyları yüzünden dislâmislar dedim. Genele yaymam doğulular pis diyen oldu ona tepki gösterdim pis olan pis dir doğulu batılı fark etmez dedim yorumlarımi lütfen dikkatlice okuyun. Doğulularâ karşı ön yarğm olsa idi eşim le 7 yıldır görüşüyorum eşim le evlenmezdm. Lütfen yanlış anlamayın lütfen .

Ben yorumlarınızı okudum, yazılan o kötü yoruma verdiğiniz tepkiyi de gördüm bu yüzden kötü niyetli olmadığınıza eminim. Ancak son mesajlara doğru maalesef bu algı oluştu, eşinizin "sen onlar gibi dağlı değilsin" demesi ve sizin de bu düşünceyi kuvvetlendirici yorumlarınız var gibi hissettirdi. İnanın şu an burada herhangi bir kökenin savunması için konuşmuyorum çünkü gerek yok, gereksiz alınganlığa da gerek yok ve evet size katılıyorum; Doğu illerimizin bazı bölgelerinde ki yine bazı aileler ataya hürmet konusunda farklı olabiliyor ancak benzer örnekleri Arnavut'larda da var ya da belki başka göçmen vatandaşlarımızda o yüzden anlatmak ve vermek istediğiniz mesajı doğrudan verebilirsiniz bir köken belirtmeye gerek yok sadece bunu söylemek istedim. Konunuz sapmasın, dikkate aldığınız için teşekkür ederim umarım o valiz meselesini de çözersiniz sorun olmadan.

Igrenc bir durum ne cekiyor sunuz mecbur degilsiniz tavrinizi koyun yoksa daha da yerlesecekler evinize doğum yapinca bide bunlarlami ugrasacaksiniz.

Tsk ederim çok özenli ve güzel anlatımınız için ve beni de anladığıniz için. Doğrudur istemeden de olsa niyetim öyle de olmasa üzerimde olan stres den belki birilerini kıracak birsey söylemişmdir ama asla niyetim belli bir bölgeyi yada kökenı karalamak değil. Öyle anlayan olmuşsa da çok özür dilerim benim annem türk babam kürt ve ben iki tarafa da saygılı davranırm asla genelleme yapmam yapanà da müsade etmem elim den geldiğince bütün bu dikkat etmeme rağmen bir yanlışım olmuşsa doğu olsun batı olsun kimi incitti isem hakkını helal etsin niyetim asla öyle birşey olmadı olamaz da.

İşte bizde dağlı meselesi dağda yaşayanları kasit değil coğrafi olarak türkiye zaten dağlık bölge herkes dağda yaşıyor ona bakarsan o sadece bir tabir . Ne için tabir görgü kurallarını bilmeyen dikkat etmeyen toplum kurallarına uymayan saygı göstermeyen saygı göstermediğinin bile farkında olmayan insanlarà denir. İsterse ki metropol un göbeğinde yasasin benim ve eşimin dediği fiziki olarak dağda yaşayan değil. Öyle anlaşılMasin bunu daha önce de anlatmaya çalıştım ama bunû Son kez açıklıyorum ve bir daha da bu konu hakkında konuşmayacàğm çünkü konu amacını sapıyor gerek yok

Art niyetli yorumlara cevap veremicem senin kompleksine parça olmayacağım. Biraz aklı selim olsan bütün yorumları okursun öyle yorum yaparsın .
Benim kompleksime parca olma, evindeki kirli donlarini yıka milletin Evet!
Aklımı karsilastiracagim insan sen değilsin, bu yüzden öyle hissetmen normal.

Benim kompleksime parca olma, evindeki kirli donlarini yıka milletin Evet!
Aklımı karsilastiracagim insan sen değilsin, bu yüzden öyle hissetmen normal.
Birde güzel okusan yorumları içim yanmayaçak. Makina yi ayarladim tek dedim kadın yerleştirdi kadın astı dedim. Beyin yoksunu gibi yorum yapma bilmiyor san iftira da atma

52 sayfa okudum ana senin konunda çok ince Mesajlar var
Eşim Doğulu amcası pkk sempazitanlıgı yaptı konu ile hiç alakası Yok ama Yanyana getirince çok anlamlı oldu
Eşim de doğulu onun yedi sülalesi de doğulu tek bu amcasi böyle çıkmış bu huyları ndan dolayı diğerleri dışlâmis dediğimi okumadıniz galiba. Yok ya bile iste ye konu saptırıliyo.

Eşim de doğulu onun yedi sülalesi de doğulu tek bu amcasi böyle çıkmış bu huyları ndan dolayı diğerleri dışlâmis dediğimi okumadıniz galiba. Yok ya bile iste ye konu saptırıliyo.
Sen konuya ince ince mesajlar serpiştiriyorsun ki sapmasın 3 sayfa önce dağlı demiş eşin insan kendi sülalesine bu hakareti etmez edemez. Çok zekice devam ettirdin ama olmadı

Hasret gidercek baska ev bulamamislarda bedavadan orayi degerlendirmisler.yuzsuzlukte zirve.boylelerine imada etsen anlamazlar.aciktan mi kovcaksin illa gercekten zor bi durm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…