- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Dogrudur farkında olmadan konuşmuş olabilirm ama genel olarak doğulu larà öyle konuşmadm. 5 yıl doğu da okudum böyle birşey görmedm keza eşimin akrabaları bile bu adamı bu huyları yüzünden dislâmislar dedim. Genele yaymam doğulular pis diyen oldu ona tepki gösterdim pis olan pis dir doğulu batılı fark etmez dedim yorumlarımi lütfen dikkatlice okuyun. Doğulularâ karşı ön yarğm olsa idi eşim le 7 yıldır görüşüyorum eşim le evlenmezdm. Lütfen yanlış anlamayın lütfen .Polemik için söylemiyorum ancak konunuzun başından beri ben de konuyu bölmek istemedim ama "doğu=dağ" denklemini çok vurguladınız maalesef biraz irite edici. Eşiniz ya da siz kullandınız farketmez bana doğru gelmedi çünkü böyle bir kültür yok çünkü eşinizin annesi bile söz konusu misafiri kovmaktan yanayken eşinizin ısrarla pısırık kalması "büyüklere söz söyleyememe, saygı" gibi bir kültür ya da adet olamaz. Elbette adam kaba,düşüncesiz burda biz bile ifrit olduk ama Doğu kültürü farklı batı kültürü farklı diye bir örnek değil konunuz için. Bu bahsettiğiniz şeylerin hiçbir yerde yeri yok ki en güzel örneği kvnizin sözleri. Hiçbir kültür annesinin yatağına gizlice kadın sokan, dolandıran bir adamı sırf büyüğü diye misafir etmez. Kötü niyetli değilsinizdir eminim, hamilesiniz sizi de incitmek istemem aynı hassasiyeti sizin de göstermenizi bekliyorum
Ben yorumlarınızı okudum, yazılan o kötü yoruma verdiğiniz tepkiyi de gördüm bu yüzden kötü niyetli olmadığınıza eminim. Ancak son mesajlara doğru maalesef bu algı oluştu, eşinizin "sen onlar gibi dağlı değilsin" demesi ve sizin de bu düşünceyi kuvvetlendirici yorumlarınız var gibi hissettirdi. İnanın şu an burada herhangi bir kökenin savunması için konuşmuyorum çünkü gerek yok, gereksiz alınganlığa da gerek yok ve evet size katılıyorum; Doğu illerimizin bazı bölgelerinde ki yine bazı aileler ataya hürmet konusunda farklı olabiliyor ancak benzer örnekleri Arnavut'larda da var ya da belki başka göçmen vatandaşlarımızda o yüzden anlatmak ve vermek istediğiniz mesajı doğrudan verebilirsiniz bir köken belirtmeye gerek yok sadece bunu söylemek istedim. Konunuz sapmasın, dikkate aldığınız için teşekkür ederim umarım o valiz meselesini de çözersiniz sorun olmadan.Dogrudur farkında olmadan konuşmuş olabilirm ama genel olarak doğulu larà öyle konuşmadm. 5 yıl doğu da okudum böyle birşey görmedm keza eşimin akrabaları bile bu adamı bu huyları yüzünden dislâmislar dedim. Genele yaymam doğulular pis diyen oldu ona tepki gösterdim pis olan pis dir doğulu batılı fark etmez dedim yorumlarımi lütfen dikkatlice okuyun. Doğulularâ karşı ön yarğm olsa idi eşim le 7 yıldır görüşüyorum eşim le evlenmezdm. Lütfen yanlış anlamayın lütfen .
Tsk ederim çok özenli ve güzel anlatımınız için ve beni de anladığıniz için. Doğrudur istemeden de olsa niyetim öyle de olmasa üzerimde olan stres den belki birilerini kıracak birsey söylemişmdir ama asla niyetim belli bir bölgeyi yada kökenı karalamak değil. Öyle anlayan olmuşsa da çok özür dilerim benim annem türk babam kürt ve ben iki tarafa da saygılı davranırm asla genelleme yapmam yapanà da müsade etmem elim den geldiğince bütün bu dikkat etmeme rağmen bir yanlışım olmuşsa doğu olsun batı olsun kimi incitti isem hakkını helal etsin niyetim asla öyle birşey olmadı olamaz da.Ben yorumlarınızı okudum, yazılan o kötü yoruma verdiğiniz tepkiyi de gördüm bu yüzden kötü niyetli olmadığınıza eminim. Ancak son mesajlara doğru maalesef bu algı oluştu, eşinizin "sen onlar gibi dağlı değilsin" demesi ve sizin de bu düşünceyi kuvvetlendirici yorumlarınız var gibi hissettirdi. İnanın şu an burada herhangi bir kökenin savunması için konuşmuyorum çünkü gerek yok, gereksiz alınganlığa da gerek yok ve evet size katılıyorum; Doğu illerimizin bazı bölgelerinde ki yine bazı aileler ataya hürmet konusunda farklı olabiliyor ancak benzer örnekleri Arnavut'larda da var ya da belki başka göçmen vatandaşlarımızda o yüzden anlatmak ve vermek istediğiniz mesajı doğrudan verebilirsiniz bir köken belirtmeye gerek yok sadece bunu söylemek istedim. Konunuz sapmasın, dikkate aldığınız için teşekkür ederim umarım o valiz meselesini de çözersiniz sorun olmadan.
Anàà süper fikirBornozu da bavulun içine tıka.
Hediye olarak algılayıp size olan bağlarını kuvvetlendirmesinAnàà süper fikirtmm dir bunu kesin yapacağım
Hediye olarak algılayıp size olan bağlarını kuvvetlendirmesin
Benim kompleksime parca olma, evindeki kirli donlarini yıka milletin Evet!Art niyetli yorumlara cevap veremicem senin kompleksine parça olmayacağım. Biraz aklı selim olsan bütün yorumları okursun öyle yorum yaparsın .
Birde güzel okusan yorumları içim yanmayaçak. Makina yi ayarladim tek dedim kadın yerleştirdi kadın astı dedim. Beyin yoksunu gibi yorum yapma bilmiyor san iftira da atmaBenim kompleksime parca olma, evindeki kirli donlarini yıka milletin Evet!
Aklımı karsilastiracagim insan sen değilsin, bu yüzden öyle hissetmen normal.
Birde güzel okusan yorumları içim yanmayaçak. Makina yi ayarladim tek dedim kadın yerleştirdi kadın astı dedim. Beyin yoksunu gibi yorum yapma bilmiyor san iftira da atma
Eşim de doğulu onun yedi sülalesi de doğulu tek bu amcasi böyle çıkmış bu huyları ndan dolayı diğerleri dışlâmis dediğimi okumadıniz galiba. Yok ya bile iste ye konu saptırıliyo.52 sayfa okudum ana senin konunda çok ince Mesajlar var
Eşim Doğulu amcası pkk sempazitanlıgı yaptı konu ile hiç alakası Yok ama Yanyana getirince çok anlamlı oldu
Sen konuya ince ince mesajlar serpiştiriyorsun ki sapmasın 3 sayfa önce dağlı demiş eşin insan kendi sülalesine bu hakareti etmez edemez. Çok zekice devam ettirdin ama olmadıEşim de doğulu onun yedi sülalesi de doğulu tek bu amcasi böyle çıkmış bu huyları ndan dolayı diğerleri dışlâmis dediğimi okumadıniz galiba. Yok ya bile iste ye konu saptırıliyo.
Niye ki kızBen nedense yengeye çok üzüldüm
Eşim de diyor ben onu sildim.
Kadın kocasi istiyor diye gitmistir. Sığıntı muamelesi görmüş kadincagiz. Kocasi manyaksa onun suçu ne. Lafını geciremiyordur adama :/Niye ki kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?